Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 37

• 43 493
  • 743
  •   1
Отговори
# 660

Саваш пак побесня!

# 661
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Мераба на компанията! Hug Hug Hug

Алиансче, мнооого фешънлар фото. Peace Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

Видно от снимките, Шахи си ходи у дом "Юстюн" като у дома си, Яска и тя посещава дом "Балдар"
Е, тва е...супер!!! На тва му викам семейна идилия. Peace

Саваш май ще си омеша капата с Явката, ама нашия го гледа мръсно.
Само се чудя Яска засече ли Явката у конака или е отишла после? Thinking
Мнооого мат'рял за размисли и сценарий.  Rolling Eyes

# 662

Чакам с огромно нетърпение!  Praynig Praynig Praynig

# 663
Алианс   bouquet мерси за снимките Hug

# 664
Епизод 42 -ключов епизод
Ясмин и Саваш са доволни защото резултатите на Юмер са добри.
Саваш обяснява на Пала ,че докато е станал инцидента с Чичек той е бил с Ясмин и Юмер.
Явуз и Саваш са отново в конфликт защото Чичек не е удома или буквално преведено на мястото което трябва да бъде.
Явуз обвинява Саваш в липса на интерес относно съпругата му Чичек -Саваш му отговаря ,че не е момента да го обсъждат сега.
Бора продължава да настоява пред Назан да отворянето на агенцията.
Яасмин иска да организира тържество-щастлива от добрите резултати.
Ясмин кани на тържеството Хакан и Пелин което ще се състой в дома й.
Хакан и Саваш смятат ,че са жертва на нещо общо.
Шахнур иска да разговаря с Ясмин за  нещо важно.
От този разговор претстоят важни събития.
Саваш:Ясмин моляте простими

Назан и Бора отиват да посетят уж съществуващата агенция.
...
Хакан мисли,че Саваш му е обиден заради едно нещо
...
Саваш-Ясемин,моля те прости ми вече
Ясемин-Но ти нямаш никаква вина...наистина/color]
Саваш оставя писмо до Ясмин .
Какво е написано в писмото?

Момичета това е юзета неможах да го копирам.

EPISODE 42 TIPS
Yas and savas get Ömer's results.. and the results are good.
Savas and Yavuz are on bad terms again as Çiçek is nowhere to be found.
Yavuz accuses Savas for not caring for Çiçek and not looking after her and not looking for her now.
Nazan and Bora go to the agency (I think this is Bora's new agency he wanted to open )
Yas wants to arrange a celebration party for Ömer. (I guess this is the photo where Ömer is all dressed up. I had added the photo last week) Yas invites hakan and pelin too. everyone is gathered in yas's house however..
Hakan thinks savas is offended about something he did.
Sahnur wants to speak with Yasemin and it is an important issue.
There will be events following this conversation.
Savaþ:
Yasemin please forgive me.
Yasemin:
It is not your fault. It really isn't.
Also Yas writes a letter to Savas... what is written in the letter? I won't tell you

Последна редакция: сб, 22 яну 2011, 07:39 от alians13

# 665
Хакан и Саваш смятат ,че са жертва на нещо общо.
това вече е нов момент newsm78

Алианс-  newsm51 блгодаря ти Hug

# 666
Lili според мен не е ново това е проблема ,че Чичек изчезна след излизането от дома на Хакан и затова Саваш и Хакан са жертва на нещо общо.

# 667
alians  Hug  благодаря ти, важното е, че си го превела   bouquet

Цитат
Хакан и Саваш смятат ,че са жертва на нещо общо
това е добре, защото като гледах снимките се опасявах,
че бесния поглед на Саваш   е за Хакан   ooooh!

тук    явно ги оставя в къщи след добрите новини в болницата,
и хуква да дири Китка  Rolling Eyes Tired

Шахнур хнм се пренесе при новата снаха  Crazy уж каза, че от сега натам ще слуша Саваш, ама що ли не и вярвам  Confused Whistling

тук   Саваш и Явуз са ми прекалено дружелюбни  ooooh!

а пък това
Цитат
Саваш:Ясмин моля те прости ми
Саваш оставя писмо до Ясмин .
изобщо не ми харесва  ooooh! Confused

# 668
Ееееее, пак проблеми... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Сега тоя да не замине пак... Crazy
Изтрещела работа тая вече. #Cussing out
Кво писмо? Кво прости ми?
Освен ако я моли за прошка за предишното си изчезване... newsm78 Но, защо е оставил писмо?
Не вервам да е толко изтрещел, че да я остави сега с две деца?Шахнур и тя парламентьорка...?
Айде сега дайте да разсъждаваме...кво аджеба става...? #Crazy #Crazy #Crazy Sick Sick Sick

# 669
Епизод 42 -ключов епизод
.....

Момичета това е юзета неможах да го копирам.

alians,а можеш ли да дадеш линк за това?

# 670
Момичета, не виждам Ясемин в дома на Балдарови - няма такава снимка, а Шахнур наистина е при нея- тя ли й носи писмо. Прекалено е вече!. Наистина вече прекаляват с нови и нови проблеми, майче за Ясемин тази любов се превръща в наказание - като че ли баща й й праща всичко това заради неспазената към него клетва. Не знам в каква посока да гадая, но оставяне на писмо с молба за прошка е в противоречие с всичко, което й обеща ,когато говореха сутринта след свестяването й -той й обеща,че вече винаги ще бъде с нея. тъпо е да го пращат да я търси -къде ще я търси ? Логично е да се обяви в полицията и да си живеят живота - а ако Явуз е организирал тази гадория, той да му мисли как ще излезе от нея. Всичко друго е постигане на негови цели. Само че да търсим логика - малко трудно!

# 671
  Малко позачезнах да събера кадри и вие - новини!
Ама не са хубави, като ви чета! Sad

Али, много благодаря за подсказката, ама пак ли ще плачем? То не минава серия вече без кърпички! И за нас наказание! А любовта кога???? Thinking

http://vbox7.com/play:b43aa169

# 672
Момичета, не виждам Ясемин в дома на Балдарови - няма такава снимка, а Шахнур наистина е при нея- тя ли й носи писмо. Прекалено е вече!. Наистина вече прекаляват с нови и нови проблеми, майче за Ясемин тази любов се превръща в наказание - като че ли баща й й праща всичко това заради неспазената към него клетва. Не знам в каква посока да гадая, но оставяне на писмо с молба за прошка е в противоречие с всичко, което й обеща ,когато говореха сутринта след свестяването й -той й обеща,че вече винаги ще бъде с нея. тъпо е да го пращат да я търси -къде ще я търси ? Логично е да се обяви в полицията и да си живеят живота - а ако Явуз е организирал тази гадория, той да му мисли как ще излезе от нея. Всичко друго е постигане на негови цели. Само че да търсим логика - малко трудно!
По отношение на фото със съдържание "Яска в дом "Балдар"може и да съм объркала оградата, но това е спорен въпрос. Това "ПРОСТИ МИ..." е в пряка реч. Значи не го е писал, а казал. Peace
Не знам какво става, но дано не я изостави пак, макар и за кратко....защото тая Яса вече ще изригне. ooooh!

# 673
Lili според мен не е ново това е проблема ,че Чичек изчезна след излизането от дома на Хакан и затова Саваш и Хакан са жертва на нещо общо.
Да , аз "заминах" за САЩ- там да търся проблема newsm78
А Чичек- може и Хакан да са наблюдавали и да искат да го изнудват с нея newsm78
Сещам се и за каубоя от Тексас с петте милиона newsm78
Това писмо - никак не ми харесва- сега пък Саваш да не забие в Америка newsm78

# 674
  От това инфо, все повече започвам да мисля, че Явуз има пръст в изчезването на Китка. Ами явно така е замислил тоя път стратегията, та да прати Саваш някъде си, но къде?  Чисти си пътя ,човека/ силно казано, човек/, не се спира пред нищо и с всякакви средства действа, дори и сестра си. Почти съм убедена, че е той. #2gunfire И съм бясна на сценаристите, че го изкараха с две глави! #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
  Какво се прави на ощипан, сякаш не знае, че Саваш не е никакъв съпруг на Китка, та "обвинява Саваш в липса на интерес относно съпругата му Чичек " #Crazy #Crazy #Crazy

Последна редакция: пт, 21 яну 2011, 17:18 от Tanya_M

Общи условия

Активация на акаунт