Седма среща на ДАМИТЕ от Тортената тема - София

• 25 517
  • 826
  •   1
Отговори
# 750
Ири, ще делим благодарение на Галето имаме пошове, не те питах какви, но тя каза, че има 30 и 40см, аз и казах 40 да вземе.
Едно кило бял шоколад ти стига, повече не ми се откъсва от сърцето.  Laughing

Идеално! Благодаря, благодаря!  Hug

# 751
От колко часа е  срещата утре? 11 ?

# 752
  • Тракийка в Софийското равно поле....
От колко часа е  срещата утре? 11 ?

Да!  Peace

# 753
Кой каза пошове? Искам и аз! ...Такова, моля, де... Rolling Eyes И шоколад искам, ама двете стисли вече си го делнаха, та ако не ги е срам сега да ме отрежат, каквато съм руса и добра само да вметна, да не ми дават  Whistling

От горното става ясно, че имам силна заявка все пак да се поява, така че нека от сега да благодаря на Иглика за милото предложение да ме брои и мен, а на тези, дето са се надявали да вземат моята част от белия прах да им  smile3533

Пушачката, ти що така сега няма да се появиш, че лично да не ти се извиня, щото ще ме прощаваш, ама за разлюбване сред критиките ти тогаз това нещо не го чух  Crossing Arms
И да, още по- русееща съм  4470

# 754
  • Sofia
Кой каза пошове? Искам и аз! ...Такова, моля, де... Rolling Eyes И шоколад искам, ама двете стисли вече си го делнаха, та ако не ги е срам сега да ме отрежат, каквато съм руса и добра само да вметна, да не ми дават  Whistling

От горното става ясно, че имам силна заявка все пак да се поява, така че нека от сега да благодаря на Иглика за милото предложение да ме брои и мен, а на тези, дето са се надявали да вземат моята част от белия прах да им  smile3533

Пушачката, ти що така сега няма да се появиш, че лично да не ти се извиня, щото ще ме прощаваш, ама за разлюбване сред критиките ти тогаз това нещо не го чух  Crossing Arms
И да, още по- русееща съм  4470

Ох, че си.... Laughing
Кажи ти бои ще ми носиш ли, за да знам аз шерп да си спазарявам ли?
Шоколада белия си го разпределихме, на Ири сипах 1кг, на мен си оставих 1 и 500 вече заминаха, най-много 200гр мога да ти отпусна, колкото да го помиришеш и да си забъркаш един мус.  Mr. Green
От натуралния над 70% който е също мога да ти дам 500гр и от капучиното мога 500гр, не знам карамел и ягода дали ми остана, трябва да погледна в склада ако имам и от тях по толкова давам, но за последните 2 наистина не съм много сигурна има ли толкова по пликовете, ще погледна.

# 755
Аз мога да дам от моите 500г бял шоколад в замяна на 500г от някой друг (капучино, черен, ягода..) - леле, Вал, не знаех, че си ги пробвала всичките вкусове. Утре ще разкажеш кои са най-хубави, да си поръчам и аз

Милейди, аз мога да ти дам малко пошове Simple Smile

# 756
  • Sofia
Ири, не съм пробвала лимона, портокала и меда, защото не съм им фен определено.
След проверка на наличностите в склада стана ясно, че мога да ти сипя 500 ягода, 500 капучино, от натуралния ми е останало много малко, а карамела е свършил или не го намирам къде е защото си мислех че имам поне 1кг от него.
Сега Бубето да каже устройват ли я 200гр бял и 200гр капучино, че да не развързвам пликовете и да и пресипвам от твоя белия, пошове и аз мога да и отпусна малко, нали е мой рус човек.  Laughing

С Манинка си говорехме за маслото, което продават в Алимко и дали някой иска да се комбинираме и да си купим да си го разделим, продава се в разфасовки от 25кг в кашон, около 15лв е килограма, маслото е с 99% масленост на фирма FRISLAND.
Мен лично като цена ме устройва идеално тъй като ползвам от немското сега, което купувам на 4,50лв за 250гр, а това за същото количество ми се вързва на 3,75лв и се надявам даже и да е по-добро.
Та ако има желаещи казвайте си, аз мога да побера в хладилника ми 6-7-8кг примерно, Манинка и тя може би там някъде ще иска ако се комбинираме мога да се наема да го купя, разпределя и т.н.

# 757
  • София
Искам капучино!!!!!!!!!!!!!  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Който е фен на лимона да казва, че да поръчаме после заедно.  Peace Другата седмица ще поръчвам Пиккото, така че бихме могли да свършим и тая работа. Мислете и утре ще се уговорим.  Peace

# 758
Супер, значи ако Бубето не иска от белия повече, ми остави килото и към него прибави 500г ягода и 500г капучино. (как ще се прибирам до нас само не знам  Laughing)
Ако някой друг иска от тях, няма проблем да си ги разделим. Аз искам само да ги пробвам, то тея 500г свършват за отрицателно време така или иначе Simple Smile Натуралния им го ползвам, така че не искам от него.

За маслото съм за, но първо бих искала да го пробвам, така че като за начало мога да взема едно килце Simple Smile

Ани, видях че искаш капучино. Съгласна ли си да делим по 250г  Laughing

Абе някой няма ли каталог с повечето продукти на Пикко?

# 759
  • София
Ири, имаме сделка.  Laughing
Валерка трябва да има каталог. То и аз имам, ама не се сещам къде го забутах... ще потърся. И мислете за лимона и портокала.  Peace

# 760
  • в семейството
Да ви дам отчет какво съм купила :
- 100бр. големи пошове (40см.) - 36лв
- 1,5кг кристалина - 7,50лв
- бяла боя за еърбръш - 17лв.
- червена боя (дето ще я делим на 5)- 25лв
- айсинг последните 3 кг. - 10лв/кг.

Аз, за айсинг бях предвидила Ири Купенска, Петя, Анири и Манинка. Ще ги помоля , ако искат тази вечер да се разберат как да им поделя айсинга, за да не пресипваме по масите бял прах  Laughing

# 761
Да ви дам отчет какво съм купила :
- 100бр. големи пошове (40см.) - 36лв
- 1,5кг кристалина - 7,50лв
- бяла боя за еърбръш - 17лв.
- червена боя (дето ще я делим на 5)- 25лв
- айсинг последните 3 кг. - 10лв/кг.

Аз, за айсинг бях предвидила Ири Купенска, Петя, Анири и Манинка. Ще ги помоля , ако искат тази вечер да се разберат как да им поделя айсинга, за да не пресипваме по масите бял прах  Laughing

Много благодаря, че си се разходила до магазина!  Hug

За айсинга нямам претенции, ако искат останалите, можем да делим по равно (750г), а ако на някоя са й много, аз бих взела и повече.
За пошовете същото се отнася. Но за тях вече може и на място да се разберем Simple Smile

# 762
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
И аз съм ок за делене на айсинга по равно. Съгласна съм и на модификации в грамажите, ако на някого му трябва повече или по-малко. Мерси, Фотка!

От пошовете също бих взела, ако хартишат при раздаването.

# 763
Аз няма да мога да дойда утре, няма как да организирам гледането на децата; Поздрави и приятно!

# 764
  • у дома
батето почти го навих, ще видим утре заран на полу трезва глава дали все още ще е навит да отиде на детски РД, а аз с бебока да се поява  Praynig само дето се чудя, дали ще ме пуснат с бебето  Thinking

Вал, аз масло бих взела  Embarassed и няколко поша, ако въобще останат за раздаване  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт