Що за майка сте щом не давате на кърмачето си Coca-cola?

• 23 300
  • 365
  •   1
Отговори
# 300
  • София
   Я кажете нещо за рекламата на суха паста Престиж- ядеш сега или гориш! И защо ми се струва,че малкото момиченце казва "ебати", а не егати? Моето подсъзнание ли е мръсно?

# 301
още една римувана реклама  Laughing
Не съм я засичала, ще се заслушам, ако я мерна.

# 302
  • Пловдив
И ми е чудно, защо само жени се обиждат от рекламите. Има доста обидни за мъжете реклами, пък те никога не се чувстват толкова засегнати.
Кои са обидните за мъже реклами?

# 303
веднага се сещам за онзи горкичък глупак, на който му отмъкнаха апратмента под носа, а тъкмо си го беше открил

# 304
  • Варна
  Я кажете нещо за рекламата на суха паста Престиж- ядеш сега или гориш! И защо ми се струва,че малкото момиченце казва "ебати", а не егати? Моето подсъзнание ли е мръсно?
Тайна откога я въртят тази реклама, че не съм я засичала? Нито егати, нито ебати са подходящи думи за малко момиче Stop
веднага се сещам за онзи горкичък глупак, на който му отмъкнаха апратмента под носа, а тъкмо си го беше открил
Аз пък се чудя, как си стоят отключени тези апартамети и лиентите си ходят на оглед сами. newsm78

# 305
  • София
   От два-три дни я гледам, по Бтв! Знам,че нито една от думичките не е подходяща, но момиченцето казва или едното или другото. Защото коя друга дума може да звучи така?

http://www.youtube.com/watch?v=jPRAOWsEiHU Вижте вие как ще го чуете - е бати или а за бати?

Последна редакция: пт, 21 яну 2011, 14:41 от Тайна

# 306
Невероятно тъпа реклама, не говорим за предмета - някакви си сухи пасти.

Тайна, измий си подсъзнанието  Laughing Момиченцено казва  Е, пак ли?

# 307
  • София
Невероятно тъпа реклама, не говорим за предмета - някакви си сухи пасти.

Тайна, измий си подсъзнанието  Laughing Момиченцено казва  Е, пак ли?
  Да бе  Joy, 5 пъти я слушах и все едно и също чувам!Пак ще слушам!

Аз и на Мечето Барни друго чувам: Аз съм бавен и немил приятел на дететоо...- явно ми трябва слухов апарат!

# 308
  • Варна
Аз го чувам като е бати или а бати.

# 309
"Е, пак ли" казва Simple Smile (поскоро Е, пак 'и)
и детето така го чува

# 310
  • София
И ми е чудно, защо само жени се обиждат от рекламите. Има доста обидни за мъжете реклами, пък те никога не се чувстват толкова засегнати.
Кои са обидните за мъже реклами?
Aми личното ми мнение е, че рекламата на Каменица - "да спасим мъжа" е адски идиотска. Поне това, което иска да наложи, като идеал за мъж. После се сещам, за някаква реклама за препарат за отпушване на канали, в която някакъв "мъж", се мъчеше с отпушването на канала, в които накрая беше всмукан - след намесата на жена си (и въпросният препарат). Да не говорим за рекламите на Бонукс, в което всяка поява на мъже е в идиотска роля. Някой биха го сметнали за обидно, за други е просто опит за оригиналност.

# 311
После се сещам, за някаква реклама за препарат за отпушване на канали, в която някакъв "мъж", се мъчеше с отпушването на канала, в които накрая беше всмукан - след намесата на жена си (и въпросният препарат). Да не говорим за рекламите на Бонукс, в което всяка поява на мъже е в идиотска роля. Някой биха го сметнали за обидно, за други е просто опит за оригиналност.
Конкретно за тези: във всички реклами, чиято таргет-група са жените в ролята си на домакини, мъжете са представени като някакви тъпоумни и непохватни същества. Ужасно клише е това, и аз съм го забелязала.

# 312
  • София
И онази, за кафето нова бразилия - мъжът е като препикано мушкато в първи клас. Абе, мани, мани, то не остана пол незасегнат!

# 313
Дори и бебетата, на които им се налага да пишкат в синьо. Laughing

# 314
  • София
а за хомосексуалните да сте мяркали нещо?  newsm78 Или за транссексуалните? Май само те са пожалени, що ли?

Общи условия

Активация на акаунт