Що за майка сте щом не давате на кърмачето си Coca-cola?

• 23 262
  • 365
  •   1
Отговори
# 360
Трещи, ама няма да ковеш промоутърите.

Какви промоутъри, нали се оплаках, че в София няма такова нещо. Нали сме по-огворени, купуваме си я колата.

# 361
  • Варна
Трещи, ама няма да ковеш промоутърите.

Какви промоутъри, нали се оплаках, че в София няма такова нещо. Нали сме по-огворени, купуваме си я колата.
В провинцията сме по-бедни, благотворително ще да е Laughing

# 362
Анджи, ако дойдат И тази вечер, ще ги пратя у вас.
Ама ще си взема и третата бутилка де  Laughing

Като раздавах Танг, слагаха по една малка лепенчица над вратата. Че то има някои лакоми, нямат насита, ей.

# 363
Стига завиждА сЯ  Naughty . Аз взимам на тия дет' са се отказали, щот' била отровна.
Ама и рецепта за агнешко върви с кола-та  Laughing

# 364
  • най-шареното място
Тази реклама и Нестлето за след кърменето са може би двете най-отвратителни реклами.
Лошите майки не дават нан-2 ли беше?....
А храната дето я готвим нищо не струва. Но добре че има Кока-кола, че да става за ядене!

А има още една - кравата да си ходи, понеже млякото е в Нестле!

Сухото мляко е мляко! Химията е добра за бебета. Аспартамът задължителен на масата! Simple Smile

Сега добавете "звездните банички на мама" с маргарин. И маргарина, който пази сърцето /докато съсипва всичко/.
И златния бульон с натриев глутамат - моно и без моно има  в него Simple Smile

# 365
  • Бургас
Вярно е ,че в почти всички храни има боклуци,но няма какво да направим.Като почна да мисля за това направо пара ми излиза от ушите...Реално няма как да предложа на децата си нещо полезно и качествено,ако не отида да живея на село.Зеленчуците са пълни с нитрати-от това умря преди време хамстерът ни.Плодовете...думи нямам.Месото-животни хранени с какви ли не боклуци,натъпкани с антибиотици..Сладки,чипсове,вафли,коли..Кисело мляко-няма нищо млечно почти в него,е,има-сухо мляко Mr. Green.Сирене-с хартия,кашкавал..под всякаква критика.Е,то какво остана???Просто ние нямаме избор,изборът е сведен до това да се избира по-малкото зло.Отнсно рекламите-ми писват до болка.Някой са интересни и приятни..Други дразнят и създават нереални представи за продуктите..Спасение обаче има-без ТВ и живот на село,където всички продукти са истински,качествени и полезни.Но..колко от нас ще го направят е въпроса.. Wink
Та освен да си разсъждаваме,не виждам какво можем да направим.Никой няма да спре да произвежда боклуци или да ги рекламира,просто не купувате и толкоз.

Общи условия

Активация на акаунт