Що за майка сте щом не давате на кърмачето си Coca-cola?

• 23 265
  • 365
  •   1
Отговори
# 345
Нещо пак варненци сте се уредили.
smile3534  Hug

# 346
Да, децата бяха спретнати и учтиви, не бих очаквала друго от известна марка. Но все пак е напитка, храна, така да се раздава по вратите, не съм съгласна че е удачно - в Хепи или в магазин поне си сигурен какво вземаш. И въпроса е принципен, не дали искам или не искам да я взема, а дали е правилно на се звъни по домовете (друг е въпроса че и злоупотреби могат да станат, децата няма как де се легитимират, така че всеки друг може да ти звънне на вратата с бутилка). Защото ако някой по същия начин раздава нещо подобно ще стане скандал, а защото е кока-кола, това е аванта?  newsm78

# 347
Защото ако някой по същия начин раздава нещо подобно ще стане скандал, а защото е кока-кола, това е аванта?  newsm78

Не знам дали ще стане. Други не са ми носили напитки до вратата.

# 348
Едно време раздаваха Танг.

# 349
  • София
Едно време раздаваха Танг.
Мръсници.

# 350
Да побутна темата с възмущението си - днес едни еднакво облечени дечица с масичка и хладилна чанта звънят по вратите на целия блок и раздават по бутилка кола на семейство послучай 125г. Друга тълпа се засили из квартала или към Морската градина, не знам, но много нареод беше.  Сега ровя в нета - не виждам да се рекламира такава кампания, не знам, може би е по телевизията? Но да раздаваш хранителна стока без да знам кой си и какъв си? Не ми се вижда уместно, то всеки може каквото си иска да раздаде. Още повече да звъниш по вратите, разбирам да ги дават в магазините, или на публични места по щандове.....

Пиши на Кока Кола България, може дори да го правят без тяхно знание. А и да знаят, не пречи да си изкажеш възмущението. Аз бих го направила.

# 351
Малееее и у нас позвъниха дечицата раздаващи Кола - ритнаха гнездото с осите, така да се каже  af, но аз ги очаквах еййй такъв плакат имаше залепен на входа - кога ще ни посетят и как ВСЯКА ДОБРА МАЙКА Е ЗАБЕЛЯЗАЛА КАК СЕМЕЙСТВОТО СЕ СПЛОТЯВА ЩОМ СЛОЖИ КОЛА НА МАСАТА. Цяла реч си бях нагласила, за кошеничните червеи, за Е-тата, за киселината, за избелването на приборите и още куп дивотии  Crossing Arms И аха човек да влезе в тоалетната и се позвъни на вратата, малката отиде до вратата и се провикна "Татеееее ела отвори, че мама АКА"  Blush След като целият вход разбра с какво съм заета, призованият тати отвори и с наострените си на 6 уши чух как  младежки глас започна разговор. Под изпепеляващия поглед на моя мъж 99% от промотьорите неусетно забързват темпото и изтъняват гласът си и някак бързо гледат да приключат. Та когато аз ... такова де - се появих  Mr. Green мъжа ми бе пак на компа, а на холската секция се мъдреше бутилка Кока-кола. Махна ми с ръка и каза "Някакви раздаваха безплатно Кола и  взех да я занеса на момчетата от офиса ..."
И така дружки мои, аз - заклетата боркиня срещу вредата от Кока-кола, извезалата знамето "Здраве или Кока-кола" позната сред приятелите си като Райна Доркиня  Crazy съм в списъка с получилите безплатна бутилка гадост.

# 352
Обичам Кола,с удоволствие бих приела и една на аванта Simple Smile
Не намирам нищо възмутително.Който се възмущава-да не взима бутилката,да се оплаква и въобще каквото намери за добре Simple Smile

И така дружки мои, аз - заклетата боркиня срещу вредата от Кока-кола, извезалата знамето "Здраве или Кока-кола" позната сред приятелите си като Райна Доркиня  Crazy съм в списъка с получилите безплатна бутилка гадост.
Леле истинска драма! Shocked

# 353
Раздразнените, канализирайте недоволвството си правилно, моля!  Simple Smile
Не по посока на малдежите, които работят (и то отлично) като промоутъри в тази кампания (нищо чудно и външна фирма да предоставя услуги за провеждане на рекламни кампании), а по посока на компанията производител. Да не си хабите напразно енергията, де.
Кока-кола е голяма компания, със сигурност има отдел, който се занимава с жалбите на перфектните майчета  Peace

хаха, Кейс, знаят тe от Кока-Кола Laughing

# 354
Да сигнализирам и аз - изтъпнали са цяла камара в магазина и то на по-ниска цена. Ей, пред нищо не се спират тези мръсници.

# 355
Трещи, ама няма да ковеш промоутърите.

# 356
Снощи ни повториха - още една бутилка ни подариха.
Детето я изпи с кеф  Mr. Green

# 357
  • Варна
През деня ли минават  или вечер? У нас никой не идвал снощи.

А съни дей е писала, но пък сега се сетих, че се прибрахме късно след 8 часа беше.

# 358
След 17 часа минаваха Simple Smile

sunny day, вече прекаляваш  Crossing Arms  Grinning
А дано са им артисали бутилки от недоволни потребители, че и през нас да минат  Mr. Green

# 359
Анджи, ако дойдат И тази вечер, ще ги пратя у вас.
Ама ще си взема и третата бутилка де  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт