Що за майка сте щом не давате на кърмачето си Coca-cola?

• 23 279
  • 365
  •   1
Отговори
# 330
Не знаех, че от комбинацията водка и ананас, се отслабва, редовно си слагам резенче в чашата. Освен, да заменя и лимона с ананас, при текилата  Laughing

# 331
Не знаех, че от комбинацията водка и ананас, се отслабва, редовно си слагам резенче в чашата. Освен, да заменя и лимона с ананас, при текилата  Laughing

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=549751.msg17234122#msg17234122

Ето, че дори и яко последователи има! ooooh!

# 332

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=549751.msg17234122#msg17234122

Joy Joy

# 333
Цитат на: Не тази вечер, Жозефина!!! link=topic=557078.msg17586088#msg17586088 [url
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=549751.msg17234122#msg17234122[/url]

Било РУСКА диета,от първия пост в темата  hahaha hahaha hahaha

А иначе на мен определено тази тема ми е пъти по-интересна от самите реклами  Laughing
Не се застоявам много пред ТВ, но знам коя реклама дискутирате. Но, моля ви кажете за рекламата на Мтел и девойчето, което праща смс-и? Нещо не мога да се сетя, а така ми стана любопитно  Whistling

# 334
  • София
Най-отвратителна ми е рекламата на някаква клиника в която успешно и безболезнено лекували хемороиди,дават едни неприятни според мен подробности,които не са нужни  Naughty
   Тая реклама ми звучи доста заплашително!Като кажат "Елате вие", все го продължавам мислено "за да не дойдем ние"  Joy.

# 335
нещо такова наистина
 newsm10

# 336
  • Западен парк
А забелязали ли сте, че за фон има монитор и на него е показано как изглежда анус без хемороиди?!

И една реклама има за някакво капучино, дето бисквитката не потъва. За нея мъж ми казва, че мацката му изглежда все едно току що е приключила с френска любов и не се е избърсала още. Ужасна гнус. И той не използва тези точно думи, но ако ги напиша буквално, ще ми забранят достъпа до сайта...

# 337
  • София
А сега да си поговорим за сексуалните фантазии на мъжа ти!  Laughing Дали ще го "уважиш" след такъв негов коментар?

# 338
  • Западен парк
 Предполагам, че е видял някоя по "забранените" до 18 канали. Ама наистина ли искаш да го обсъдим?

# 339
Да побутна темата с възмущението си - днес едни еднакво облечени дечица с масичка и хладилна чанта звънят по вратите на целия блок и раздават по бутилка кола на семейство послучай 125г. Друга тълпа се засили из квартала или към Морската градина, не знам, но много нареод беше.  Сега ровя в нета - не виждам да се рекламира такава кампания, не знам, може би е по телевизията? Но да раздаваш хранителна стока без да знам кой си и какъв си? Не ми се вижда уместно, то всеки може каквото си иска да раздаде. Още повече да звъниш по вратите, разбирам да ги дават в магазините, или на публични места по щандове.....

# 340
Доколкото знам Кола-та се раздава от Хепи. С брошурки я дават.
Та к'ъв е проблема?
Ако искаш - взимаш я, ако ли не - я отказваш. На какво се възмущаваш?
А пък за заглавието на тая тема  ooooh! думи нямам. Кърмаче???

# 341
  • Близо до гората...
Доколкото знам Кола-та се раздава от Хепи. С брошурки я дават.
Та к'ъв е проблема?
Ако искаш - взимаш я, ако ли не - я отказваш. На какво се възмущаваш?
А пък за заглавието на тая тема  ooooh! думи нямам. Кърмаче???

# 342
МравкА_ТанкисТ, къде я има тая реклама у нас?

# 343
Да побутна темата с възмущението си - днес едни еднакво облечени дечица с масичка и хладилна чанта звънят по вратите на целия блок и раздават по бутилка кола на семейство послучай 125г.

Децата ми направиха прекрасно впечатление. Скоро не бях срещала толкова усмихнати, приветливи и недосаждащи промоутъри  Grinning
С удоволствие взех бутилката Кока-Кола, която подаряваха.

# 344
Нещо пак варненци сте се уредили.

Общи условия

Активация на акаунт