Що за майка сте щом не давате на кърмачето си Coca-cola?

• 23 287
  • 365
  •   1
Отговори
# 315
Най-отвратителна ми е рекламата на някаква клиника в която успешно и безболезнено лекували хемороиди,дават едни неприятни според мен подробности,които не са нужни  Naughty

# 316
И ме дразнят, и ме нервят разни тъпотии, и се питам в коя паралелна вселена животът се случва по демонстрирания начин, но в крайна сметка нек'ви криейтори явно са решили, че и за техния влак има пътници. Щом е платено за това... да се тревожи кой дава парите, нали така? Simple Smile Но има реклами, които откровено ме плашат с посланията си - като онази с луп-тийнката, която праща есемеси на непознати хора и всеки ден има среща с различен човек (поне аз го разбирам като някой от въпросните непознати адресати)... Sad

# 317
  • София - Рим и обратно
а за хомосексуалните да сте мяркали нещо?  newsm78 Или за транссексуалните? Май само те са пожалени, що ли?
Щото е модерно да си толерантен към тях. И те били хора.

# 318
Кърмачетата не искали вода. Ми естестеено, кърмата е по-вкусна - сладичка.  И после - колата, ми и тя е по- вкусничка.

# 319
http://mamita-bg.com/2011/01/21/кока-кола-вредна/

newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
 ooooh! Whistling

Все по-често виждам неща,които се пишат в "Клюкарника" и на други места.

# 320
Вкъщи кола се купува само на празници и по поводи. Иначе не. Наистина рекламите им в последно време стават все по-агресивни и нагли. Ми лоша майка съм, няма да им купувам кола всеки ден.

Добре! А пък в тази ситуация аз бих останала с впечатление, че колата е нещо толкова "cool", че няма как да не присъства на празниците. Има сериозно противоречие в посланието, което се изпраща към децата в тази ситуация.

На мен ми се струва, че забраната и лишенията не водят до нищо хубаво. Децата не са толкова глупави за колкото явно ги смятаме. Ако им обясним и им даваме с граници, е доста по вероятно да ги ограничим от вредните неща.

Последна редакция: пт, 21 яну 2011, 20:05 от p.dor.

# 321
Не съм видяла въпросната реклама на Кока-кола, но те наистина се упорито се натискат да се наложат като "семейна" напитка, което ме възмущава. Всичко друго, но не и това е колата. За съжаление тя е навсякъде и дацета ми се претръшкават да пият кола, защото други деца също пият. А и дядо Коледа също пие кола, а това че майка им не я одобрява - какво ли разбира тя...

# 322
Аз пък като любяща майка предлагам на детето кока-кола, а то, моля ти се, ми вика, че това не било за деца!! Егати самодисциплината  hahaha
 И моята дъщеря е така.Не пие газирано от съвсем малка.Е, не без моя намеса- така съм я научила и сега си бера плодовете.Едно нещо и аз  да направя като хората Crazy Същото е и с шоколада.Даже на мен прави забележка, че ще ми почернеят зъбите, да ям само по едно-две парченца JoyАз не обичам  шоколад, но понякога, ако няма друго се излъгвам.По тази причина и на детето не купувах , просто не се сещах и сега тя няма  ищах за такива сладости.
  Но е голяма борба с идеите втълпени й от рекламите.Телевизията също не е на почит у нас, освен, когато тати е в къщи.Тогава и тя  гледа и тия отвратителни реклами...аааах, много ме дразнят.Конкретно тази на кока-кола пък  е много глупава наистина.
  Между другото на мен ми става  лошо , когато пия кола/без значение каква/.Една чаша и съм аут- треперя и ми се гади.Е, как да дам на детето си такава  гадост newsm78

# 323
Не знам за кърмачетата, но...аз току що попаднах на нещо във форумите, което ме остави БЕЗ думи.

Нооо, за разлика от кърмачетата, техните родителници са над пълнолетни и ако не могат да мислят с горните си....тежкО и горко. ooooh!

Не е истина, просто не е истина.....

# 324
И пак не казваш какво Simple Smile

# 325
Ами, да речем, ананас и водка, коктейлче, забъркано, като формула за отслабване, как ви звучи?
 Mr. Green

# 326
А, отслабването с водка на закуска. Може някой да успее  Laughing

# 327
Прекрасно звучи! Като се напиеш, вече не ти пука че си дебел.  Joy
Мен ме дразни въпросът " Къде е млякото?" и идеята, че ако не се наливаш с Нескуик, значи трябва да водиш крава със себе си, за да пиеш мляко.  ooooh!

# 328
  • Stuck in a moment
а за хомосексуалните да сте мяркали нещо?  newsm78 Или за транссексуалните? Май само те са пожалени, що ли?
Щото е модерно да си толерантен към тях. И те били хора.
Имаше една реклама на Str8, която можеше да се тълкува като дискриминация спрямо хомосексуалистите. Даже говорих с познат с такава ориентация, той потвърди.
Обаче не мога да се сетя точно какво гласеше рекламата, беше отдавна.

Мен ме дразни въпросът " Къде е млякото?" и идеята, че ако не се наливаш с Нескуик, значи трябва да водиш крава със себе си, за да пиеш мляко.  ooooh!

Нестле са едни от най-добрите манипулатори, що се касае за реклами.
Аз упорито бойкотирам продуктите им, включително и козметичните марки, в които имат участие, но за рекламите - музика, цветове, запомняемост, таргет - всичко е изпипано.
Кравата на теб може да ти е тъпа, но на тийновете не е  Laughing
Брат ми например не иска домашно мляко, миришело му на "селско", пък колко нескуик е погълнал...

# 329
  • София
   Преди да мина на кола, по два литра "селско мляко" изпивах на ден. Ама ме съкратиха и си останах в къщи и колегата не можеше вече да ми носи мляко всеки ден  Confused!

Общи условия

Активация на акаунт