) и тогава връзката между детето и майката и бащата е много слаба, ако я има. Не искам да се получи така с моите деца и смятаме с мъжа ми докато не станат децата поне на по 7 години да не ги оставяме при бабите и дядовците им за повече от няколко часа. Моите родители специално никога не са го правили това докато сме били малки със сестра ми и е факт, че винаги сме били близки и продължаваме да сме. Вече по-късно ако детето иска да си прекарва ваканциите при баба си примерно, лошо няма. Но за мен са били винаги много ценни моментите прекарани с мама и тати, когато сме ходили цялото семейство на море или планина и т.н. Изобщо всеки сам за себе си трябва да си намери правилния път и да го следва.
И още нещо,мисля,4е днешното поколение не са хи4 прости,напротив доста са амбицирани,виждайки беднотията около себе си,осъзнават ,4е у4ението е свобода и се борят със зъби и нокти да оцеляват и да просперират
) и тогава връзката между детето и майката и бащата е много слаба, ако я има. Не искам да се получи така с моите деца и смятаме с мъжа ми докато не станат децата поне на по 7 години да не ги оставяме при бабите и дядовците им за повече от няколко часа. Моите родители специално никога не са го правили това докато сме били малки със сестра ми и е факт, че винаги сме били близки и продължаваме да сме.
) и тогава връзката между детето и майката и бащата е много слаба, ако я има. Не искам да се получи така с моите деца и смятаме с мъжа ми докато не станат децата поне на по 7 години да не ги оставяме при бабите и дядовците им за повече от няколко часа. Моите родители специално никога не са го правили това докато сме били малки със сестра ми и е факт, че винаги сме били близки и продължаваме да сме.
Do dve godinki e mnogo vagen kontakta, no sled tova trqbva malko da se razredi......... i sus mnogo ljubov i podkrepa razbira se
Препоръчани теми