Тема Незабравима (Unutulmaz) 153

• 25 466
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
  • София
за 3-ти път се опитвам да напиша нещо..офф
та...боят м/у Арас и Харун е след сватбата.Харун му казва да не доближава съпругата му.той никога досега не я е наричал така,поне аз не си спомням...та това ме кара да мисля,че въпреки всичко сватба ще има
Може да не съм права момичетата, които знаят езика ще ме поправят, но "карън" не означава ли и жена,т.е. може да се има впредвид жена му, макар и да не му е съпруга, в смисъл че е с него, майка е на дъщеря му
Карън е съпруга,а кадън е жена

# 616
Арас е много блед образ в сравнение с Толга.
Актьорът е също известен, любимец в Турция.
Ако ще е само някаква сянка в сериала, защо изобщо го включиха ?
Или защо изобщо го намесиха с Еда ?
Толга имаше близостта на Еда - танците, приятелството им, а този много слаб като герой , поне в интимната част, за мен и като цяло е много по-слаб образ от Толга.
Сценаристите са длъжни на Арас, не знам какво ще измислят, но трябва да развият образа му,
но без да му навират излишно Еда, защото това "обичам те", на мен ми е направо комично.
Кога бе, кога се влюби в нея, какво е споделял с нея, тя с него, някакви общи спомени, мечти, просто дрън, дрън. Защо олекотяват така този герой не знам.
E, сега с един удар го  реваншираха! Направиха го главен герой!

# 617
та...боят м/у Арас и Харун е след сватбата.Харун му казва да не доближава съпругата му.той никога досега не я е наричал така,поне аз не си спомням...та това ме кара да мисля,че въпреки всичко сватба ще има
Може да не съм права момичетата, които знаят езика ще ме поправят, но "карън" не означава ли и жена,т.е. може да се има впредвид жена му, макар и да не му е съпруга, в смисъл че е с него, майка е на дъщеря му
за съжаление не разбирам езика,но ако превода е съпуга,както бе написано..то означава,че боя  е след свадбата.така си мисля аз

# 618
Покрай Еда и Харун не коментирахме нищо друго.

На фрагмента се вижда как Мелда прегазва Бату,с него какво ли ще стане?
newsm78
Направо го отвя,но да беше направила един съвсем лекичък завой и да мине право през него!!!

# 619
Карън е съпруга,а кадън е жена
Мерси ,рекси.Те много близки били двете думи,на мен значи еднакво са ми звучали.

# 620
рекси,благодаря за пояснението и това би означавало,че съм права

# 621
за съжаление не разбирам езика,но ако превода е съпуга,както бе написано..то означава,че боя  е след свадбата.така си мисля аз
Да де ама боя няма как да е след сватбата, защото означава че Арас няколко дена не се е преобличал едва ли. Със същите дрехи е когато говори с Еда, а този разговор ще е в началото на епизода.Но пък и Харун по това време май трябва да обгрижва Еда, нали то е същата вечер след скандала през деня, както и разговора на Еда и Арас е същия ден. Хаиде пак нещо се обърках. #Crazy

# 622
По хронологията от резюмето ще завърши с последните кадри от фрагмента.
Иначе и на мен би ми се искало да е така Whistling  

# 623
Малък коментар .
Мелда: Не го губи,Еда!Без него нищо няма смисъл/тук Еда кима с глава в знак няма/
Еда: И да се ядосвам,и да /го/ мразя,любовта ми към Харун няма да се промени
Харун:Повече няма да се доближаваш до СЪПРУГАТА МИ/НЕ ГОДЕНИЦАТА МИ/
Арас: Ти не я заслужаваш/тук Арас не отрича.Ако не са женени той щеше да  отрече,че му е съпруга/
Така,че аз мисля,че сватба ще има и ще подпишат.Но след това може би Харун ще разбере че Еда е приела това бизнес предложение и ще започнат отново търканията между тях. newsm78

# 624
сори,момичета,но трябва да ви оставям.утре ако мога ще се включа пак
благодаря на всички преводачки и на всички останали,които правите тази тема незабравима
лека нощ,момичета  bouquet  bouquet  bouquet
радвам се,че ви има... newsm51 newsm51 newsm51

# 625
  • София
Още преди седмица имаше информация, че Еда приемала бизнес предложението на Арас, дете щяло да донесе плик на Харун, Еда бягала...Кое е вярно Simple Smile
Какво има в този плик - Еда връща халката на Харун ли?

Така изглежда, но дали е така?
Ако Еда бяга, може Харун да я настигне и да я убеди да се върне, нали много го бива в това?

Ако бяга, както преследваше аудито на сестра си, друг път ще  я стигне. Ама не вярвам чак толкова да ускори...

# 626
за съжаление не разбирам езика,но ако превода е съпуга,както бе написано..то означава,че боя  е след свадбата.така си мисля аз
Да де ама боя няма как да е след сватбата, защото означава че Арас няколко дена не се е преобличал едва ли. Със същите дрехи е когато говори с Еда, а този разговор ще е в началото на епизода.Но пък и Харун по това време май трябва да обгрижва Еда, нали то е същата вечер след скандала през деня, както и разговора на Еда и Арас е същия ден. Хаиде пак нещо се обърках. #Crazy
спокойно и аз нещо вече се обърках,но ни е простено smile3521

# 627
  • София
Малък коментар .
Мелда: Не го губи,Еда!Без него нищо няма смисъл/тук Еда кима с глава в знак няма/
Еда: И да се ядосвам,и да /го/ мразя,любовта ми към Харун няма да се промени
Харун:Повече няма да се доближаваш до СЪПРУГАТА МИ/НЕ ГОДЕНИЦАТА МИ/
Арас: Ти не я заслужаваш/тук Арас не отрича.Ако не са женени той щеше да  отрече,че му е съпруга/
Така,че аз мисля,че сватба ще има и ще подпишат.Но след това може би Харун ще разбере че Еда е приела това бизнес предложение и ще започнат отново търканията между тях. newsm78

Вижте сега,това съпругата ми в думите на Харун не го приемайте толкова буквално-още в 54-55 епизод като бяха в болницата Харун постоянно повтаряше спасете съпругата ми,как е жена ми .Така че думите му към Арас са преди сватбата,но Хубавелко вече е приел Еда за своя жена,подписа е само условност,реално те са си семейство още след като се сдобриха и заживяха заедно.

# 628
Арас е много блед образ в сравнение с Толга.
Актьорът е също известен, любимец в Турция.
Ако ще е само някаква сянка в сериала, защо изобщо го включиха ?
Или защо изобщо го намесиха с Еда ?
Толга имаше близостта на Еда - танците, приятелството им, а този много слаб като герой , поне в интимната част, за мен и като цяло е много по-слаб образ от Толга.
Сценаристите са длъжни на Арас, не знам какво ще измислят, но трябва да развият образа му,
но без да му навират излишно Еда, защото това "обичам те", на мен ми е направо комично.
Кога бе, кога се влюби в нея, какво е споделял с нея, тя с него, някакви общи спомени, мечти, просто дрън, дрън. Защо олекотяват така този герой не знам.

Има любов и от пръв поглед-Еда като имаше общи спомени с Толга,да не би да беше влюбена в него.
При положение,че намесиха Едже с Харун,трябваше да има и закачка около Еда.Освен това Арас е конкурент на Харун и във фирмата.И двамата,обаче,имат грешна представа един за друг-и това също е част от интригата.
Колкото до доразвиването на образа-по-логично е да остане докрай почтен.В противен случай влиза в "кюпа"на Бату,Бурак и Едже-нищо интересно.

# 629
Еда сигурно е казала на Харун за обяснението в любов на Арас  #Crazy #Crazy #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт