Забранена любов - тема 5

• 35 270
  • 729
  •   1
Отговори
# 75
Някой предполага ли защо Борис извика Ана в офиса?

Защото с кучка като Ева само кучка като Ана може да се оправи hahaha

# 76
Мисля че постепенно поведението  на Ана ще отблъсне Димитър и ще разбере че 20-те години са ги разделили доста във всеки един смисъл на думата  Wink

Явор и аз не знам какви ги върши, но много ме е яд че се бърка  Twisted Evil

# 77
Мисля че постепенно поведението  на Ана ще отблъсне Димитър и ще разбере че 20-те години са ги разделили доста във всеки един смисъл на думата  Wink
Аз незнам как поведението на Митето още не е отблъснало Ана- претенцията.

# 78

Може да иска тя да е в офиса заедно с Ева.Но нещо Яна Маринова не ми харесва как играе ролята си.Личи си ,че полага усилия момичето ,но не ми харесва

# 79

Може да иска тя да е в офиса заедно с Ева.Но нещо Яна Маринова не ми харесва как играе ролята си.Личи си ,че полага усилия момичето ,но не ми харесва
На мен гласа и ми се струва като мъжки...

# 80
аз направо едва изтрайвам сцените с Ева, много ми е неприятна интонацията с която говори и въобще не си подхождат с Мартин, старичка ми изглежда, сякаш в СД изглеждаше по-добре, защото там ми харесваше, а пък и не ми изглеждаше толкоз сбръчкана около очите, косата й - ама че прическа, хвърчи на всички страни Tired
абе с две думи не ме кефи Sick

# 81
В Стъклен Дом камерата ги прави по-хубави. И мъжа и в Стъклен дом като се подивзаваше като детектив не изглеждаше кой знае какво, а в СД все едно се е родил богаташ  Laughing За сметка на това Ирина е страхотна в ЗЛ, в СД ужас.
Яна Маринова ми е антипатична от началото, имам чувството че героините, които играе са това, което представлява в действителност.  ooooh!

# 82
Току що видях сцената, къдета Ана си купува билет за трамвай, каква е тази маса!?!?!?!?!? Все едно Бг е страна от третия свят!!!!! Нормални ли са тия сценаристи!??? Все пак това се гледа и в съседни държави!!!!!!!!! УЖАС!!!!!!!!!

Колкото до Ана и Ева, то и двете ми харесват като герои, Яна ми харесва и като човек, за Диана не съм сигурна нещо, гласът и ми е малко като на онези надути Бг жени, които се имат за печени, особено когато го повиши.

# 83
На мен ми се струва, че Ана и Ева ще се сработят и заедно ще действат срещу Борето.

# 84
На мен ми се струва, че Ана и Ева ще се сработят и заедно ще действат срещу Борето.
с това предположение ми става жал за него  Mr. Green

# 85
  • Русе
Нали Ана веднъж "покри" Ева, когато излъга Мартин. Когато Ева я попита каква е цената, тя каза, че иска да са приятелки. Струва ми се, обаче, че Ева не е много доволна от появата на Ана в офиса..Ще се заформи интрига там.
Явор ми е странен още като разбра, че Елица му е сестра и все пак още имаше еротични фантазии с нея.
Филип, Нора, Стан и Маги са ми супер безинтересни вече - на това аз му викам пълнеж.
Видяхте ли стайлинга на Марина последния път? Червена рокля, кафяви чехлички, сивкава чанта и шноличка ( по селски поставена на косата) УжасТ! А сега Андро иска да й прави бебе.. ooooh!

# 86
Съдейки по анонса за довечера май се очертава скучна серия  Rolling Eyes

# 87
ох, докато ви изчета.... Не ми се вярва Ана да се сработи с Ева. Нещо в последните серии направо я изкараха глупава (което до сега не беше харатерно за жена като Анастасия) и чак да остане без нищо  newsm78

# 88
По повод анкетата, повечето отговори са Имали са интимна връзка, от която имат дете
Аз нещо обаче не виждам логика или нещо съм изпуснала покрай ушите си newsm78
Борето, като е толкова окомуш човек и с такива ценности и морал, изгони Ана, иска и развод взе и всичко....само защото е изоставила Явор...нали така? newsm78
Ако той има дете от връзката си с Ева, защо го е изоставил?
По назад някой беше писал, че детенцето може би е с някакъв дефект, дори и така да е, човек като Борис, както го представят не би го изоставил newsm78

Явор мисля, че ще го хванат. И друго се сещам, кво "мяучи" на тоя Крис много ме дразни. Ако не беше Явор детето щеше да остане Бог знае докога в тая кола.

Филип, Нора, Стан и Маги се чудя няма ли да ги снимат на различно място от тоалетната и двора на училището Sick, стават ми много скучни, не че някога са ми били интересни Joy

За Марина и Андро без коментар Rolling Eyes

Ана много кофти взеха да я представят, не са го измислили, като хората. За толкова силна, борбена жена и сега си купува билетче на спирката и тоя пък с колата дебелия откъде го намери да я пита за билетчето Joy

# 89
  • София
В Стъклен Дом камерата ги прави по-хубави. И мъжа и в Стъклен дом като се подивзаваше като детектив не изглеждаше кой знае какво, а в СД все едно се е родил богаташ  Laughing За сметка на това Ирина е страхотна в ЗЛ, в СД ужас.
Яна Маринова ми е антипатична от началото, имам чувството че героините, които играе са това, което представлява в действителност.  ooooh!
В Стъклен дом са вложени доста повече пари, тоест и техниката и грима и тоалетите са по-скъпи и по-качествени и нормално да изглеждат по-добре.
За Яна Маринова мога да кажа, че ми е еднаква и в двата филма, така че съм на твоето мнание.
А Ирина или Сандра, пък като визия според мен в Стъклен дом е много по-хубава, но е по-несимпатична заради повърхностната си роля.

Марина почти винаги е облечена като селска тетка, с няколко изключения когато беше с офис облекло.

Общи условия

Активация на акаунт