Нови придобивки в гардероба - 24

• 90 076
  • 686
  •   1
Отговори
# 360
  • Belgium
Мило, не ми се отваря първата картинка.

Жестоки обеци  Crazy Crazy  Откъде са?  Hug

# 361
пробвай сега мило. Peace

От ибей са обиците,от миналогодишна колекция на H&M.Търся ги цяла година и май само ще си ги гледам Tired Ужасно тежат,което се очакваше де ooooh!

# 362
  • Belgium
А и рокличката е от миналата колекция нали  Laughing

Обиците дано можеш поне малко да ги носиш, разкошни са  Laughing

# 363
Да и тя е от миналогодишна колекция Peace

# 364
Момичета, влизам от време на време в темата, но рядко съм публикувала нещо. Прави ми впечатление, че понякога се показват дрехи, аксесоари и пр., които имате намерение да купите или сте купили, но показвате снимките от даден сайт. Показвайте снимки след като дрехите или аксесоари са купени и са вече при вас.

# 365
  • София
A от къде са и приблизителна цена - може и на ЛС  Peace

# 366
  • Belgium
Момичета, влизам от време на време в темата, но рядко съм публикувала нещо. Прави ми впечатление, че понякога се показват дрехи, аксесоари и пр., които имате намерение да купите или сте купили, но показвате снимките от даден сайт. Показвайте снимки след като дрехите или аксесоари са купени и са вече при вас.

Много по-бързо е да се даде снимка от Интернет, от колкото да се снима всеки артикул по отделно.
Няма смисъл да се снима всичко, което пристигне. Ако някой прояви интерес към реална снимка на дадена дреха, обикновено се пуска и такава.

# 367
Момичета, наистина показвате страхотни неща...ето и от мен нещо скромно Simple Smile
http://storage4.album.bg/f2e/s6301227_fbac3_26760469.jpg - панталон
http://storage4.album.bg/61b/s6301228_5d429_26760470.jpg - отзад
http://storage4.album.bg/950/s6301229_05f01_26760471.jpg - боди

# 368

Не виждам какво пречи ако снимките са от сайт.Както каза Лу,ако някой пожелае пускаме и реална снимка.А и не мисля, че засяга някого, дали съм получила вече нещата или само съм ги поръчала Peace

икка, много е хубаво панталончето Peace

# 369
Не виждам какво пречи ако снимките са от сайт.Както каза Лу,ако някой пожелае пускаме и реална снимка.А и не мисля, че засяга някого, дали съм получила вече нещата или само съм ги поръчала Peace

Коментарът ми не беше насочен към теб, а изобщо към тук публикуващите жени; за пускане на реална снимка - едва ли след публикуване на снимка от сайт, някой ще помоли за реална такава; основната идея на по-горния ми пост беше, че всеки може да се "сдобие" с куп нови придобивки като публикува "новите" си покупки от сайт.

# 370
  • Belgium
Красима, не ми харесва това, което намекваш.

Много пъти са ни искали реални снимки и сме ги давали, дори и на Лични. Освен това основно пишещите тук се познаваме и много добре знаем кой какво има. Не се очаква да си покажем снимки на гардеробите надявам се, за да доказваме какво притежаваме.

Ако не ти харесва темата, спокойно можеш да не в четеш. Или да гледаш само реалните снимки на дрехи, а не тези от сайтове.

# 371
  • София
Аз разбирам какво има предвид Красима, но също смятам,че всички са тук, за да се забавляват,похвалят  и обменят ценна информация,както и да поискат съвет за облекло,аксесиоари и т.н. от момичета, които малко от малко си имат някаква идея от това. Затова е темичката.  Hug
Не мисля,че някой ще тръгне да лъже,че си е купил това-онова , за да избива някакви комплексчета. А ,ако е така, това си е само негов проблем!
Нали няма смисъл от лъжотене и самоизтъкване?  Outta Joint

bouquet на всички

# 372
  • Все на втория етаж
Нови сандалетки имам , леко голями  Confused и нов пуловер на Пианура Студио и много му се кефя.

Не мисля,че някой ще тръгне да лъже,че си е купил това-онова , за да избива някакви комплексчета. А ,ако е така, това си е само негов проблем!

Точно това мисля и аз.  Peace
Аз снимам моите, защото им се кефя и предпочитам снимки, макар че понякога ме мързи.

Тиа, тамън това си мислех за обиците, като гледах снимката. На мацката ушите направо са й виснали..

# 373
Момичета, наистина показвате страхотни неща...ето и от мен нещо скромно Simple Smile
http://storage4.album.bg/f2e/s6301227_fbac3_26760469.jpg - панталон

Много са хубави.Чудесни. Heart Eyes
От къде са?

# 374
Тиа, обиците и роклята са страхотни Crazy , а пръстена  пеперуда на мацката с роклята дали го има някъде? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт