На Снежковци и весели шейнички се радват АПРИЛЧЕТА добрички!

• 40 258
  • 730
  •   1
Отговори
# 120
Вери, да му минава на Вики.  Hug
Иве, много хубаво изглежда този сняг на вашия щастлив фон.  Heart Eyes
ssillvvи, преди забравих да напиша за шампоанчето. През лятото ситничкото започна да чеше много главичката. Тогава бяхме с А-дерма. Вярно, че и много се потеше, но сменихме шампоана като се върнахме към Мустелата. Нямаше подобрение. Прескочихме на Себамед и сякаш малко намаля, но пак си го има. Педиатърката казва, че нормално, а на мен все така не ми харесва, но понеже извъртях всички дерматолози с позитивни отзиви за дейността им покрай малката, които при нас не се потвърдиха, просто идея нямам вече къде да я видят.  Tired
Деси, маани-мани. Не ще и не ще да каже отново кораб.  Thinking Моето диване не пее. То не произвежда мелодия по никакъв начин. Като изключим слагането на пръст пред зъбките и едни много странни звуци, които ние наричаме песен.  Crazy Иначе си общуваме чрез много песнички и стихчета (не й харесва да й чета книжка с приказки, или просто да й ги разказвам и туй то).
Последният й лаф. Баща й онази вечер като я видя как се е закачила за мен й каза "Циганче си  hahaha".  Сега като я питам как й казва татко й, отговаря "цигААнче малко" и следва голям смях.  hahaha

# 121
Много е забавно това дете. Laughing Joy
Че и правилната интонация хваща в изговарянето на татковото описание. hahaha

# 122
Ах, Вери, много ми мъчно за вас!  Cry Дано да спре да тече "кранчето" заедно с последни излязали кучешки.
Ние имаме само един, който излязал с триста зора, чакаме още три Rolling Eyes Температурата спадна, но очички още едни такива тъжни и зачервени. Днес отказва мандарини, явно усети,че слагам хапчета вътре Crazy Наложи се да ги пъхам с какви ли не приказки...

Нани, голям мъж стана Каинката, всичко разбира! Grinning Това нощно хранене по-скоро било за проверка дали мама е на място. Така че още 1-2 нощи да удържиш фронта и ще се радвате на пълноценен сън заедно!

Рони, много съжалявам,че тогава изпуснах да ви видя, много сладко това пеещо Мименце! гууум от нас! Hug Hug

# 123
Брилянтинче,дано не е депресия.Аз бях в страхотна деп.2м когато Ави се роди и знам колко е тежко Hug

Вери найс,дано не е сериозно.Ави,а и всички ние вкъщи започнахме така,една нищо и никаква хрема,която преминава в кашлица ужасна кашлица с Т като последствие.А на хомепатката ви не можеш ли да я заведеш щом е по-добре в диагнозите така?

рони,много се смях с вашето цигАнче Mr. Green(ама ние нямаме проблем с главата.вероятно ме бъркаш със sisley Wink)

Мамочка,да се смее ли човек да плаче ли направо ужас ooooh!

# 124
  • София
... вечерта, след като се нацока Кикирундела му казах, че миналата нощ едно зъбче ухапало ц*ците и сега те трябва да си почиват цяла нощ...

rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao

Ох, Нани, с тоя псевдоним просто мЪ срази...  Не спирам да се хиля... Joy Joy Joy

Болничките мъници бързо да преборват гадния вирус и да не се чува за нови попълнения в групата... Praynig

П.С. През 15 мин проверявам за снимки на малък Крис, и нямаа... Crossing Arms

# 125
Рони, нашата педиатърка още от раждането ни пропоръча козметиката на La Roche Posey. По принцип тя не е толкова популярна, още повече за бебета, но имат 2 продукта /точно измиващ гел и крем за тяло/,които са и за деца. Формулата им е много по-изчистена от тези на популярните детски козметики и са много подходящи, но са пък малко по-скъпички. Измиващото гелче не съдържа сапун и може спокойно да се ползва ежедневно за коса.

# 126
Понеже бях в такова хубаво настроение сутринта Мади се събуди в 14ч с изненада 38,7 температура нищо друго преди 7 дни и бихме ваксината за морбили възможно ли е да е от нея Rolling Eyes Моля който я е слагал да сподели мнение  Hug

# 127
Мерси, Йо-Йо. Ще погледна в аптеката при следващата смяна.
Мамочка, бързо да избиват тези мъчители кучешки, че имат работа да вършат.
ssillvvi,  Embarassed. Толкова ви бъркам профилите, че наистина съм огафчила.  Simple Smile (ти си по-редовната от двете и затова съм останала с впечатление, че ти беше питала).    Blush
Нани, браво на разбраният баш-набор. Накрая ще излезе, че момичетата са по-големи ****манки от момчетата.
Дани, гадна температура. За съжаление точно така изглеждаше началото на болестта и при нас. Не съм сигурна, че е от ваксината, но като нищо може да е помогнала със сриване на имунитета в момента.  Confused

# 128
  • София
Дани Н., точно тая ваксина нямаше сила, която да ме накара да сложа Rolling Eyes, но и аз мисля, като рони.
Ако се е сринал имунитета на куклата, да и минава бързо и да не заразява систъра... Praynig

А има ли друг не-сложил Пентаксим-а (последния)? Embarassed ooooh! Crazy

# 129
Аз Олче ама трябва че иначе йок ясла  Rolling Eyes а толкова не ми се ще при трети прием ни приеха в болницата с двустранна бронхитплевмония заради коклюшовата съставка  Close

# 130
Олче, Деси, вие пък, най-малко очаквах това да ви разсмее.
Сигурно някаква урунгелска асоциация е нахлула в главиците ви, затова, а?
Ама като го хванат бесовете не сте далеч от истината.
Или пък асоциация идваща от "руно", че нали ми е овчица РОГАТА... Laughing

Аз пък Марийното ЦигАнче веднагически го асоциирах с ТигАнче.

Дани Нетева, ама какви страхотии говориш, нали уж е убита ваксина тоя Пентаксим?
И ние последната още я бавим, ами няма да го заведа в тая епидемия на ваксина.
Оправи ли се детенцето с вирусния менингит? Praynig

Всички температури - долу, да оздравяват болничките ни априлчета! Hug

Последна редакция: чт, 27 яну 2011, 19:25 от Nanny

# 131
Привет момичета   bouquet
Олче, и ие сме в отбора още несложилипоследния Пентаксим  Peace

# 132
  • София
Добър вечер момичета Hug
Много ви благодаря за подкрепата,чета ви но нямам още настроение за нищо,все още си ходя по мъките,личната карта най-късно понеделник ще взема,шофьорската книжка все едно тепърва е вадя-медицинско,уд-е за загубения документ и т.н. Sick #Crazy,няма да споменавам че банкови карти и пари не мога да видя още заради личната карта,но стига за това вече...
Малкия ми принц днеска ме изненада с първата си по-сложна думичка-"топче",аз като невярваща го накарах детето три пъти да го повтори Mr. Green
Много болнички пак имаме да оздравяват бързо, Hug Praynig вече с тея бацили се уморих Tired
Рони много сладко твойто циганче Laughing Heart Eyes hahaha
Нани честит ти ученик,време му е вече,ще му хареса ще видиш не се притеснявай Party Hug Grinning
Олче много готин тоя "патладжан" и малката хубавица с тея муцунки да я изпапкам. Heart Eyes
Десито хубаво е милото да те глези повече и по-без повод и болести,ми така де и ние имаме нужда да почиваме Wink
Ние си сложихме последния пентаксим,нямаме вече ваксини за слагане,обмислям варианта за sunflorix Thinking
Чоки е покажи я тази раница де нямам и аз вече търпение да я видя наживо Laughing
Вери найс,много са хубави снимките,очите ми останаха, то и фотографа е важен Sunglasses
Ивка да нацелуваш твоя машинист малък от нас Heart Eyes
Имамама да е жив и здрав Гришко,да му е светло името и да ви радва винаги. Hug newsm67
Мамочка,честита диплома,желая ти много професионални успехи с нея:

То голяма тръпка ти е било и на тебе с институциите,а бе що за държава сме незнам,добре,че поне си успяла да оправиш нещата Laughing
стига толкоз викат ме Joy Joy Joy

# 133
Олче, и ние не сме сложили, мисля как да я избегна, рискът за мен изобщо не си струва.
Деси, малкия се буди нощем да яде, а Зузу спи като пеперуда леко, та затова се бях закъхарила.

# 134
Добро утро  morning kaffeetrmker_2 ако може да се каже аз цяла нощ не спах Мади спеше много неспокойно но нямаше Т ама тази сутрин пак 38,6  Rolling Eyes
Днес ще я заведа доки да се произнесе  Embarassed
Нани ние биехме тези по здравна каса беше ни невъзможно финансово пентаксима *2
сега преди ваксини давам 5 дни ериос  Close уж да няма изцепки от ваксините  ooooh!
Рони на Мария за колко време и мина
Приятен ден  Hug

Общи условия

Активация на акаунт