Иве, много хубаво изглежда този сняг на вашия щастлив фон.
ssillvvи, преди забравих да напиша за шампоанчето. През лятото ситничкото започна да чеше много главичката. Тогава бяхме с А-дерма. Вярно, че и много се потеше, но сменихме шампоана като се върнахме към Мустелата. Нямаше подобрение. Прескочихме на Себамед и сякаш малко намаля, но пак си го има. Педиатърката казва, че нормално, а на мен все така не ми харесва, но понеже извъртях всички дерматолози с позитивни отзиви за дейността им покрай малката, които при нас не се потвърдиха, просто идея нямам вече къде да я видят.

Деси, маани-мани. Не ще и не ще да каже отново кораб.
Моето диване не пее. То не произвежда мелодия по никакъв начин. Като изключим слагането на пръст пред зъбките и едни много странни звуци, които ние наричаме песен.
Иначе си общуваме чрез много песнички и стихчета (не й харесва да й чета книжка с приказки, или просто да й ги разказвам и туй то). Последният й лаф. Баща й онази вечер като я видя как се е закачила за мен й каза "Циганче си
". Сега като я питам как й казва татко й, отговаря "цигААнче малко" и следва голям смях.

Дано да спре да тече "кранчето" заедно с последни излязали кучешки.
Това нощно хранене по-скоро било за проверка дали мама е на място. Така че още 1-2 нощи да удържиш фронта и ще се радвате на пълноценен сън заедно!
)

,няма да споменавам че банкови карти и пари не мога да видя още заради личната карта,но стига за това вече...

ако може да се каже аз цяла нощ не спах Мади спеше много неспокойно но нямаше Т ама тази сутрин пак 38,6