На Снежковци и весели шейнички се радват АПРИЛЧЕТА добрички!

• 40 257
  • 730
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Леле, ще ни отиде темата на 2-ра стр... ooooh!
Преди да съм се захванала с бумащините, по едно кафе, да ви посбЕра тук... Thinking

Нани, голяма документация, голямо нещо.  Shocked Позабравила съм, може и аз преди 2 г да съм набавяла същото. От самата ДГ ще ти кажат какво и кога да занесеш, като за всяко детско заведение, изискванията са различни (да не се оплакваме родителите от еднообразие... Twisted Evil)

Еми и тук ще ти подърпам ушите Heart Eyes, дано си внесла малко ред считано от вчера и си позатегнала ситуацията. Не може така, просто не е човешко (за теб) това положение и отношение! Naughty

ивка, рони, десире и т.н., и т.н... да се считат поканени да се разпишат! Crossing Arms

За финал една порция снежни усмивки, с пожелание за поне толкова усмихнат и щастлив ден!
http://media.snimka.bg/7976/022207264-big.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/7976/022207247-big.jpg?r=0
Един патладжан Laughing:
http://media.snimka.bg/7976/022207241-big.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/7976/022207240-big.jpg?r=0
И една замислена муцуна:
http://media.snimka.bg/7976/022207225-big.jpg?r=0

# 106
Олче мерси за кафенцето  Hug с удоволствие ще си го изпия
Прекрасна фотосесия да нацелуваш участниците   love001
Вчера се пристраших и изведох домучадието до магазина ееее нема такъв кеф дори на връщане носеха чантата с покупките мама да си почине добре че не взех яйца  Mr. Green
Днес ще се въздържим от излизане че при нас е -12 С и затова правим белииии  ooooh! ама много  Mr. Green Аз да се похваля вчера Мади за пръв път каза името на сестра си а пък тя като и се ядоса за нещо и вика "дундоооо"  Rolling Eyes  иначе при нас всеки ден е купон ставаме в 7,30-8ч обеден сън между 13-14 и заспиват вечер към 21 пред останалото време са така  smile3508 argue 1swing bambam а аз ето така  #Silly  а понякога и така newsm77
Болничките да оздравяват бързо
Ставам че мирът е прекратен и започна боят  ooooh!
Приятен ден  Hug

# 107
  • София
Дани да ги нацелуваш и двете прелести! Много са ми сладки и забавни, у вас наистина е весело. Двойна грижа и трудности, но и двойна радост. Благородно завиждам (близнаците винаги са ми били слабост Crazy), но и много ви се радвам!
Елина също като се закроти някъде = на пакост, на 100%... Laughing

# 108
ღолчеღ, мерси за кафенцето. Heart Eyes И за поканата. Laughing  Аз чета, но все се каня да пиша после.
Саши се оказа с възпалени синуси, зарази майка си, от тая нощ и сестра му е на път. Не са много зле децата, жизнени са, играят, което все пак е добре. За разлика от тях аз съм като прегазена от влак. Добре, че половинката тази седмица си е вкъщи, та имам възможност да съм прилягвам повече. Embarassed Глезя се повече от дребните. Blush
Вери, за яслата мислех, че си правя добра услуга като водя Ани, но май по-скоро наистина не... Rolling Eyes
Със Саши понеже така процедирах, и той се адаптира супер лесно, мислех, че би помогнало и сега това... Но децата ми са толкова различни, че няма накъде повече. А и вече е студено, и не ходим чак до там, а само до една снежна пързалка до блока ни.

Брилянтин, раждането ти звучи толкова хубаво!  bouquet Бъдете много здрави, щастливи и усмихнати с новото попълнение вкъщи! И аз ще се радвам да видя най-малкото ни априлско братче. Heart Eyes
Имамама, на патерички, да ти е живо и здраво именячето!  bouquet

ღолчеღ, Мамочка, много радващи окото фотоси. Heart Eyes Heart Eyes

poem, харесва ми новият ти аватар.  Hug

Еми, оздравявайте всички вкъщи, Диди на Мимето* също  . Praynig
Много оздравителни гушки и целувки за всички болнички, малки и големи.

# 109
Брилянтин, добре сте се прибрали!   bouquet Къде ражда, че е такъв хаос в прилагането на новите ценоразписи?  Simple Smile
Олче,  целувки на Вели-виелицата и на малкото сериозно Ени.  Heart Eyes
 Heart Eyes
Мимето, бързо да ти се оправя Диди. Много добре се е научило детето, че трябва да може да плюе като мама. Полезно умение е.  Hug
Деси, по един цун на двете красоти и да бъдат все така игриви, защото имате много хубав сняг за пързалки.
Нани, на теб ти честит ученик.   Hug Ще се справите, вярвам. Дано да няма проблеми от страна на Дани, а това ще помогне повече на теб.
Дани Нетева, намерила си им значи цаката за послушание на Ники и Мади.  Grinning  При нас носенето на "багажа" е единствения начин да има нормална разходка - без гунчай бебе и т.н. А ако сме преслушали някой магазин за детски дрешки и дама си е пипнала покупката, направо става и смешно, и щастливо положението.  4470
Дано скоро се включи Жабчето, за да каже как върви адаптацията.  Hug
Мамочка, поздравления!   bouquet
При нас болестта отмина, както и дойде. Бързо. Обаче ни вкара емоционални усложнения - вандалчето малко (това й е новата ужасно смешна любима дума  Joy) залепна за мен до степен да не мога да отида до веце-клетката без да ореве орталъка.  ooooh! От понеделник и това е излекувано.
Ситното вече наистина сериозно ме впечатлява. Докато само слушаше явно е напълнило хард-диска с разни умения. Довършва ми стихчета и песнички, когато аз реша да си почина.  Crazy
Пробвах на различни места да спирам, а тя ме подсеща. Сега остана да се науча само, че не е леля зелка, а е баба зелка в песничката за зеленчуците. ако има кой да ги яде. Подслушва и повтаря - да му мислим какво говорим пред нея, че ...  hahaha  И всъщност вчера се замислих, че сме само на някакви си 2 1/2 месеца от втория рожден ден. Пак хвръкна една година.

Последна редакция: ср, 26 яну 2011, 14:20 от рони

# 110
Ама като, че съм усетила поканата на Олчето  Simple Smile
Добре дошъл на малкия Кристиан и браво за хубавото преживяване на мама Брилянтин!
внимателно ще следя как се развиват нещата при вас- адаптацията, запознаването с кака, дори и кой къде и как ще спи, че ние сме в същата ситуация- една спална и една дневна с бокс...
Честито на пропуснатите именници и рожденици

Мамочка, честита диплома- пожелавам ти много шеметни танци!
Болните-да оздравяват бързо
Енигма,  Hug съчуствам ти за неприятното преживяване...
Ние сме добре. Сега има нова мода в къщи - "Полярен експрес".Свалих доста филмчета и опитах да пусна нещо друго, но Саши си иска влака. Със ставането и ми връчва дистанционното на ДВД-то....и само да посмеят да се появят надписи...Вчера само 4 пъти го гледахме...
Събота и неделя бяхме малко на въздух- ходихме до Говедарци. Ето и снимков мат`риал (от тази нататък са новите)

Последна редакция: ср, 26 яну 2011, 14:50 от i√k@

# 111
Ивка, много сладък тоз Саши! Heart Eyes Разкошни бели снимки!
Полярният експрес и на нас ни е любим, но предимно на баткото, а Кико покрай него ако се загледа. Като цяло не е по филмчетата, наскоро чак се загледа по Бейби Айнщайн, а Дани ги зяпаше от няколкомесечен, действаха му и приспивно. Laughing

Да ви кажа за мойта грижа, Дани трябва максимум до месец да е на градина. Rolling Eyes
Днес го записахме, но понеже е нова градината и има все още незапълнени места, приемали не от септември, а кой откогато се запише. Попитах ако този месец се разболее и ги уведомим затова, дали ще ни пазят мястото, отговорът беше - не, защото все още сме нямали никакви отношения с градината и ще бъде отписан от регистрите. Дори едно дете се наложило заради този парадокс да отиде с бронхо-пневмония за 1-2 дни на градина.  Не разбрах, след известно лечение или все още заразно...но при всички случай не е редно. Имаме право на 30 дни отсъствия по домашни причини, след което ако се наложи да отсъства и няма бележка, просто не се приспада от таксата, а си остава на месец 60лв. Иначе има едни 30лв., които се дават ходил-не ходил на градина.Ще изчакам малко, поне грипната епидемия да отшуми и ще го водим за изследвания. Поне притеснения относно базата нямам: дограми, топлина, чистота /казаха ни, че без калцуни не се допускат хора до групите/. Във фоайето ни посрещна портиер, имаше разкошна все още неразвалена елха, другия път ще имам и мнение за самите стаи. Интересно, че и глъч не се чуваше, може би от дограмите.  newsm78
Рони, радвам се, че отново сте на линия здравички! Hug
Деси, и вие не се давайте на болестта! Hug
Олче, ама много ТОПЛИ тия снежни усмивчици, разтопиха всичко мрачно в мен! Heart Eyes

# 112
Привет и от мен  bouquet
Олче мерси за кафенцето и както винаги страхотния снимков материал Heart Eyes
От силно кафенце имам нужда и аз се разболявам и всичко по мен ме боли, гадна работа Sad Диди е по-добре останаха и сополките, но се надявам скоро и те да спрът, дано да я опазя да не го прихване пак тоз гаден вирус #Cussing out така ме е яд  Embarassed наливам се с ударни дози вит С, и всякакви имуностимулатори пък да видим до къде ще го докараме
Дани Натева както ги описваш двете бандитки много весело у вас Mr. Green
Десирее бързо оздравяване и на вас Hug
Рони времето лети ли лети и аз малко с носталгия гледам как моето бебе(което хич не е бебе де Wink ) расте и всеки ден ме изумява с нови и нови работи Joy
Ивче изглеждате прекрасно цялото семейство! Как е малкото мишле в коремчето? Баткото готов ли е за бебето?
Енигма Hug
Хайде хубав ден от мен   bouquet

# 113
Хайде и аз малко да попиша,че напоследък хич ме няма Embarassed

Вече вкъщи всички сме по-добре слава Богу PraynigМисля,че изкарахме този гаден грип и се надявам да сме си създали имунитет,че ако ни повтори няма да издържа ConfusedТака не съм боледувала от годиниии,може би от ученическа възраст така лошо не бях се тръшвала,че и майка беше много зле за нея дори бърза помощ викахме.След нас се тръшнаха родителите на мъжа ми,че и баба му сега горката която е много възраста.Много е заразно,един да кихнеше вкъщи и всички се лепвахме.Принудихме се ходим с маски две седмици докато се стабилизираме.Все още влача хрема която днес ще е 15 ден.Ави беше на АБ,но аз вече ви бях писала.Момичета пазете се сега,че е доста тежък този грип.
Мъжът ми ми направи много желан от мен подарък и съм много щастлива.Купи ми книгата на д-р Михайлов и сега си попрочитам.Макар,че не е много изчерпателна,но има полезна инф..
Откакто сме болни и се влоши времето ни хваща съклета вкъщи,но няма как не се издържа дълго на студа навън.Осъзнах тези дни колко бързо ми лети вече времето откакто се роди Ави SadКога се роди ,а ето,че наближава вече вторият и рожден ден.Мислех,си как бързо минава един ден кога е станала от сън и ето вечерта е дошла и така бързо минават дните.Ако си намеря работа,(което би било добре),времето направо ще хвърчи и всички хубави моменти от тази сладка възраст вече няма да се върнат SadМалко е носталгично,но пък това е живота дано намирам време да отделям достатъчно,за да прекарваме повече заедно с Ави колкото и да ми  е трудно TiredРаботещи мами я разкажете имате ли време и колко успявате да сте с малчовците след работа,ами домакинстване оправяне браво на всички ви и поклон пред всеодайността ви  bouquet

Емили,мила и твоите  бушони трябва сигурно вече да дават на късо от толкова грижи Tired HugСтягай дружината нека ти помагат.

Миме,пропуснала съм,че Дидито е била болничка SadДано вече не ви хваща нищо Praynig Hug

Мамочка,честито и на теб и ти си голям боец с толкова дини под мишница  bouquet Hug

браунай,какво пък сега и има на малката Ивка кога го лепна това с ушите ужас милите вие аман от болести. Hug Hug

И изобщо много болнава започна тази година дано след тази грипна вълна вече всичко отшуми за всички и дечицата да са ни здрави.Кой беше писал,че допреди да се роди детето не е ценял особено здравето newsm78И аз така много не с впрягах(макар,че съм хипохондрична по пририда) докато не се роди Ави.Сега като чуя за болест и болен тръпки ме побиват и все я пазя и все я  мисля Tired Heart Eyes

Хайде дано скоро всички болнички да оздравеят и да лудеят на воля за щастие на мама Heart Eyes

Лека вечер на всички Heart Eyes

# 114
Успях да ви изчета!
Много благодаря за поздравления и мили думи! Ивка, мерси за картинката Laughing

Брилиантинка, радвам се, че всичко толкова добре мина при вас, още веднъж честито, и чакаме да се похвалиш със снимки не само на мъничето ,но и на пораснала кака Зузи!

Дани, много забавни девойките ти!!! Heart Eyes Heart Eyes

Олче,  Heart Eyes Hug

Днес реших да отида да сменя личната карта във връзка с нова адресна регистрация. Оказа се, че добре човек от време на време да си сменя документи... за да оправи семейното си положение! hahaha Първо в общината се оказа,че съм с едно дете, и то с по-малкото Shocked Маги изобщо никъде не вписана, а може и вписана някъде, но когато я раждах нямах ЕГН и някакси документа се изгуби. След това отивам в полиция, а там пак проверяват разни документи и се оказа,че от 2006 година не съм омъжена!  newsm78 Забавно беше да гледам как чужденците се оправят на гишето без да знаят нито дума на български. А от там им викат: "Нали ви казах, това и това да се попълни!" И те така Shocked  Joy
ИНтересна тема сте повдигнали за присътствие в ДГ. При нас изобщо няма никакъв проблем да отсътстваш, само на 10 дни носи бележка. Явно госпожите са по-щастливи като има по-малко деца. Например, утре спирам Маги от градина, да постои малко с леля, че тя заминава, и никой нищо не пита и не иска.
Мишенка нещо се разболя, има 37.8- 38 температура. Cry Пробутвам й инфлуцид и вит.С като ги пъхам в мандаринка, не иска да пие течности, спи цял ден. Вечер май се запуши нослето и бибата пада. Надявам се да пребори болежката сама без да й давам глупости.

# 115
Ех, пак толкова болни  Sad И ние изкарахме грипчето, аз бях с хрема и болящо гърло 1 месец, без да преувеличавам. Снимки на дребния ще кача утре, надявам се, нещо не мога да се отлепя от спалнята и бебо, яде през 2 часа, като яденето и смяната на памперс и оригването отнемат поне час и половина  Crazy
Нани, моля те кажи коя е тази така прекрасна детска градина? Нали и ние по принцип чакаме, макар да не се вижда да имаме шансове засега...
Рони, ми тя Мимето много дръпнала, чак да завършва стихове и песни  Shocked Ние сме далеееееече от такива постижения. А болницата, в която раждах, е Токуда, мазалото е пълно с тия тавани на избор на екип  ooooh!
Зузича ще си я взимаме в събота, не издържам вече, толкова ми е мъчно за нея. Същевременно направо се чудя как ще се справяме, когато и тя е тук, че иска всичкото внимание на света само за нея да е. От тия противоречиви чувства си поплаквам вече няколко вечери. А може би и следродилната депресия има пръст  Thinking

# 116
Мишенка бързо да пребори вируса! Hug

Брилянтин, ОДЗ-то е #100, намира се в 10-ти микрорайон. Все още има 7 свободни места за набор 2006, но погледнах за 2009 - няма. Ти пак си поглеждай в сайта де.
Ще намираш време и за Зузито, не се тревожи толкова! Hug

Аз да ви кажа какви постижения имаме в среднощното кърмене. Преди няколко дни дечурлигата ми намериха на ръката една раничка/направо точица/, нещо се бях ожулила и все още натичаше капчица кръв. Като започнаха да промиват  вода и салфетки, то беше бърсане, вайкане, голямо вживяване. И вечерта, след като се нацока Кикирундела му казах, че миналата нощ едно зъбче ухапало ц*ците и сега те трябва да си почиват цяла нощ. Много ги боли и такива разни. Нашият се съгласи и към 3-4ч. се пробуди, обясних му същото и заспа. Цокна чак в 6ч. На сутринта като започна да обяснява кое зъбче било виновно, бърка в устата и сочи с пръст.
На втория ден дори сложих малко памук и лепенка/все иска да гледа пък то няма какво, та така го замаскирах, а и да е по-правдоподобно/, а нощес пак се проплака по любимите му ц*ци, но сука към 5ч., което си е направо рекорд. Днес историята се повтори, пробуждане, заспиване и сукане в 6ч. Стискайте палци поне нощното цокане да ми спести.  Tired Засега не се налага дори да ставам да го люшкам и гушкам, мрънкоти/ понякога по-инатливо и гласовито/ 5- 10 мин. и отново заспива.

# 117
И Вики се опитва да се разболява, тъкмо се зарадвах, че й спряха сополите, не бях виждала сухо носле от лятото насам  Sad дори за ден Close, и тя почна да кашля. Така 2-3 дни, купих й сироп Хустагил, но тази нощ кашля много и сякаш е малко пресипнала. Иначе е буйна, бойна като за съвсем здраво дете, няма темп. Какво може да е това чудо? Не ми се иска да я водя по д-ри, а пък хомеопатката като дава л-ва за Вики по тел. и сякаш не й ги уцелва добре. Като отидем при нея, явно като й види състоянието и успява по-добре да й определи л-вото.

# 118
Добро утро мамчета  kaffeetrmker_2 food010 айде на кафенце  Mr. Green
Аз днес съм много щестлива имам си кака помощник  Mr. Green за няколко часа та дано ги поизтощи малко дзверовете  ooooh!
Нани все забравям да честитя на Дани приема в детска градина  Blush дано всичко мине лекичко и за двете страни  Hug
Еми стегна ли отбора не е справедливо при вас като в приказката болен здрав носи
Деси по добре ли си Саши и Ани как са
Вери дано малката се оправя бързо  Hug
Приятен ден  Hug

# 119
brilliantine, разбирам, че бебо е лакомичък, а спинка ли нощем? Питам, заради дилемата ти как ще спят със Зузи заедно в една стая (Аз тогава ти отговорих, че ще му мислиш като дойде моментът, и ти взе, че роди роди веднага  Laughing). Представям си как ти липсва и тя сега. Hug Нацункай бебо, а в събота и кака му. Heart Eyes Heart Eyes

Е, от Мария се очакваше песнички да пее (аз очаквам скоро и приказки за лека нощ да разказва на робите си), като се има предвид, че докато другите бебета гукаха още, тя казваше "кораб''. Grinning Рони, целуФ и за нейната бърборива муцунка. Heart Eyes

Ivk@, страхотен снежен Саши. Heart Eyes

Nanny, стискам палци да е успешна мисията. fingerscrossed Явно Кикирундела( Joy)  е готов, щом не протестира, дано. Hug

Мамочка, голям батак. Laughing Неомъжена си значи, с едно малко дете. Crazy Хубаво, че си оправила бакиите, и приемаш всичко с чувство за хумор.
Едно майче от градската ми отчетна мин. година се беше оказала без акт за раждане на детенцето си (макар, че си имаха такъв), грешка някаква... и не фигурирало никъде. В голям шок и ужас беше.
Бебетата ни са вече на почти 2 годинки, дам... времето лети безпощадно. Преди няколко дни гледах една нова снимка на Саши от детската градина, и коментирах с мъжа ми колко голям изглежда на снимката..., а той ми отговаря... "Не само изглежда, ами наистина е...'' Rolling Eyes
Анелия пък, гледайки и нейни фотоси от бебешкия й период, сякаш не я помня такава, сякаш преди цяла вечност е било.... Някак на снимки много различни ми изглеждат децата, на живо са ми по-мънички.  Crazy
Наистина най-сладкият период си отива, като са малки са толкова крехки, невинни и омайващи. Laughing  А в какви магарета се превръщат после. Mr. Green  Да са ни живи и здрави, всяка възраст си има своето очарование и трепети, и всяка тяхна възраст ще ни липсва, когато си отива. Както ни липсва и нашата младост. Sunglasses

Благодаря на всички за оздравителните гушки към нас, помагат. Heart Eyes
Саши започна боледуването само с кашлица, без т-ра, без нищо друго, но след 2 дни се появи и хрема. На прегледа се установи, че гърдичките са съвсем чисти, и проблемът е в синусите (правиха му снимка). Не му изписаха АБ, а само едни очни капки за в нослето, мехлем пак за там, билков сироп за кашлицата, и антихистаминови капки. По-добре е, но Анелия е във вихъра си(тя прихвана 4-5 дни след него), кашля като за световно, нослето е като чешмичка. Лекувам я със същото, в по-малки дози. Дано помогне, докторът каза да чакам подобрение до седмица.

Мамочка, Вери, дано бързичко се оправят и вашите кукли. Hug

Общи условия

Активация на акаунт