Бързо възстановяване и прибиране вкъщи!
и на всички, които ми разясниха ползването на албумчета и редактирането им - извинете моето невежество 
Благодаря ти много за милите думи покрай моето посрещане.

на мама брилянтинка!

На теб ще ти е по - кофти, няма спор, но бързо ще свикнете и ще видиш как ще се наслаждаваш на мааалко повече време за теб си! 
) безброй цунки по муцунки! 
Само за хубави работи. 
с прословутия грип
, и по настояване основно на баба и дядо (които по едно стечение на обстоятелствата са и двамата вкъщи последните седмици
, рисковете на професията.
Иначе са опасна комбина и много се обичат, Макс и Мориц.
Не съжалявай за дата.Ние с майка сме родени на една и съща дата и да ти призная майка доста дълги години не е имала свястен празник,защото всичко все се е въртяло покрай моите подготовки и празнуване и чак когато влязох в пубертета започнах да си празнувам с мои другарчета и отделно та мама и тя малко да се отпусне с приятели и близки.Сега вече е друго двете си правим празник,купуваме си торта каним си приятели орагнизираме го и двете и е забавно.Но най-добре е всеки да си има собсвен ден

Ще я снимам тия дни на гърба й, за да ви я покажа. Не мога да повярвам, че вече ще ходи на училище, още ми е малкото момиченце. 
(той има заверена Служ. бележка от Центъра, в който го водим, която може да му извинява n на брой отсъствия, тъй като на нея пише, че детето ще отсъства често и непланирано от занятия, понеже с него се занимават специалисти и му се провежда Терапия за възстановяване на говора и речта).

Нечовешки тежки са раниците на децата до 4 клас, после защо имат изкривявания.

надявам се бързо да се оправи, за изхрачването аз и показвах как и тя след мен копира и така се изхрачи на няколко пъти и това си беше, опитва се да кашля и с димекс омекотих положението, както и започнах да и давам саностол витамините и така това е
надявам се да не стигаме до доктор
Оздравителни целувки на всички болни мъници 
и аз се нареждам на опашката за снимка на юначето 
.Нещо не съм в кондиция тия дни и пропуснах писането,но много се насъбра и затова се включвам.
.На теб бързо възстановяване,а на тати да ви слушка много много,да ви глези и угажда
.
.Виждам,че виновниците за дългото ти отсъстие са роднините,но както сама казваш после къщата без купон ще е тиха и дано пак намериш време за нас тук дето чакаме да четем
Честита ти тапия!Снимките ще гледам след малко ,че не стигнах до тях.
много кофти това с документите 
липсвате ми много тия дни.Драснете ми по някой ред де
.Просто да знам,че сте добре!
.Още не мога да осъзная,че ще си дам бяса на градина,но знам че там ще се чувства добре,та ще се пробваме.Знам,че влизаме с предимство и при мен няма да има чакане,та явно април,май и ние ще се в отбора на "учениците".А ето на какво попаднах преди малко по повод детските градини.
.Между другото се каня да те питам нещо от половин година вече и днес пак се бях сетила дали ще му дойде изобщо времето да питам
.Казвам ти го,че ако ми дойде хурмона и ти напълня пощата да не се
.ще пиша пак ,като ми посветне малко.Сега ставам,че ревлата се събуди и щом екстрата на мама не и е в устата ни чуват на другия край на квартала.