На Снежковци и весели шейнички се радват АПРИЛЧЕТА добрички!

• 40 252
  • 730
  •   1
Отговори
# 90
Миме, да не те плаша, но с тази висока темп. най-вероятно е гнойна ангина, може и да е вирусна, но бактериите са толкова бързо и скорострелно размножаващи се, че трябва веднага много силен АБ Close
Вери Найс надявам се да прескочим Аб, днес цял ден не е вдигала Т, а само хрема и сополки ooooh!

# 91
  • София
Честито бебче и от мен, Брилянтин!!! Да расте Кристиян- здрав, усмихнат и късметлия за радост на мама, тати и кака Simple Smile
Не съжалявай за датата - така ще си имате два празника  Hug Бързо възстановяване и прибиране вкъщи!
Момичета, благодаря ви за паролката - very, Мимето  Hug и на всички, които ми разясниха ползването на албумчета и редактирането им - извинете моето невежество  Embarassed. Аз не съм се притеснявала, че някоя от вас ще редактира, а някой си случаен посетител на snimka.bg, но сега вече всичко ми е ясно Simple Smile
Много неприятно, че има толкова болни - very nice, дано мъжа ти се оправя и не стигнете до вадене на сливици. Моят беше така миналото лято - гнойна ангина след гнойна ангина, изпи 4-5 АБ в кратки срокове един след друг, всеки път уж след антибиограма и все се появяваха бактерии и накрая казаха - нямат спасяване тези сливици и го оперираха, но възстановяването при възрастните е доста бавно и неприятно. Мъжът ти не е ли склонен да ползва хомеопатия - не съм лекувала на някой от семейството ангина, но хомеопатката ми е казвала, че ангината се лекува успешно. Моят мъж не беше склонен тогава да пробва алтернативни лечения. Дано се размине, каквото и лечение да приложите.   fingerscrossed
Мимето, дано Диди не я сполетяла ангина, мисля си, че щом няма температура може би е било вирус, който организма се е опитал да пребори, но ти си я следи и се консултирай с лекаря, когато прецениш. Сподели,  моля те, ти учила ли си я да отхрачва или естествено й се получава? Аз уж уча Гергана - при последната й кашлица миналата седмица имаше няколко опита, но като цяло си кашля и после преглъща пак в гърлото, а е хубаво да изплюват навън. Извинете подробните обяснения.
Емили, съжалявам за загубата на кучето ви. Дано го преодолеете по-лесно и ти, и децата, че толкова ви се насъбра. Hug Благодаря ти много за милите думи покрай моето посрещане.
Мамочка, честито дипломиране! Със здраве и радост да си работиш професията!
Исках още да пиша, но трябва да излизам. Желая на всички хубав, усмихнат и не много студен ден и най-вече здраве  Simple Smile

# 92
Добрютру!

Къде сте всички?

Как са болничките? Надявам се по-добре! Hug

# 93
  • София
3 дни не съм се вЯсвала във форума и какви новинии... newsm68

Добре дошъл, малък Криско Heart Eyes на мама брилянтинка!
Расти здрав, умен, усмихнат и щастлив! Бъди на мама, тати и кака Зу радостта и гордостта!
ЧЕСТИТОО, брилянтинчее, много се радвам, непременно да го покажеш!!!

Мамочка, голямо БРАВО и на теб! Нацелувай госпожиците, прекрасни, както винаги! Heart Eyes

Енигмичкаspoko
Много неприятно, много гадно, представям си какво си изпитала... Голямо ГУШ, малкият дявол е бил, здраве да е само пък... материалното се преживява... И е поправимо. Peace

Чоки, жесток подпис! Heart Eyes Heart Eyes

Нани, ха Честито на Новобранеца Laughing, да му е лека и без-болестна адаптацията! Не го мисли, сред децата му е естествената среда, хеле пък за момчорлЯк Mr. Green не ми е понятно да стои до полите на мама до първи клас. Peace На теб ще ти е по - кофти, няма спор, но бързо ще свикнете и ще видиш как ще се наслаждаваш на мааалко повече време за теб си! Wink
На Кикича (ни сладък Blush) безброй цунки по муцунки! newsm76

Много оздравителен ЦУН и на бати Саши и на малкото Диди! Дано да няма други болни дечица, които да пропускам Embarassed! За болести никой да не споменава. Naughty Само за хубави работи. Praynig

От нас няма нещо ново и изключително. Вели е жертва на масовата психоза Close с прословутия грип Rage, и по настояване основно на баба и дядо (които по едно стечение на обстоятелствата са и двамата вкъщи последните седмици Rolling Eyes) е оставен на домашно отглеждане.
Спи до късно и се лигави на воля по цял ден. Виси на компа, дърпат се за играчки със сестра му, чат - пат се посбиват... ooooh!, рисковете на професията. smile3540 newsm43 smile3519 Иначе са опасна комбина и много се обичат, Макс и Мориц. newsm04

# 94
Олче, я кажи как стои въпроса с отсъствията, когато са по твое усмотрение и за неопределен период от време. Сега в предучилищната няма ли да има по-голяма стегнация за тях?
Относно ежедневната ни, може би и целодневна раздяла, да, ще трябва да я преболедувам, определено ми е адски терсене. Свинали сме така да живеем и сега ще трябва да отвикваме. Не, че не сме били и разделени, ходил е със сестра ми на море за 10 дни и не са имали проблеми с него, също и за няколко дни на вила, на риба, но пак с нея и племенницата ми. Той не е от ревливите и много неща премълчава, отделно е и свитичък.. Затова най-много се тревожа, все пак в групите има и деца с по-силно и доминиращо вляние и може тази му свитост да прерасне в комплекс, но пък може напълно да изчезне. Ще поживеем и ще видим!
Целувчици и за нашата Елинка и Вели! А той нека се лигави, сега му е паднало!
Трябва някой ден да ги запознаем, че Кико е Флюбен само на теория! hahaha

# 95
Честито Брилянтинче!Да ви е жив и здрав малкия юнак да ви радва и да ви оставя да поспивате,а на теб бързо възстановяване.Дано скоро можеш да пишеш да разкажеш как е минало раждането и да видим Кристиан GrinningНе съжалявай за дата.Ние с майка сме родени на една и съща дата и да  ти призная майка доста дълги години не е имала свястен празник,защото всичко все се е въртяло покрай моите подготовки и празнуване и чак когато влязох в пубертета започнах да си празнувам с мои другарчета и отделно та мама и тя малко  да се отпусне с приятели и близки.Сега вече е друго двете си правим празник,купуваме си торта каним си приятели орагнизираме го и двете и  е забавно.Но най-добре е всеки да си има собсвен ден Peace

# 96
  • Варна
Олче, я кажи как стои въпроса с отсъствията, когато са по твое усмотрение и за неопределен период от време. Сега в предучилищната няма ли да има по-голяма стегнация за тях?

В предучилищната са някакви абсурдни правила, приравнени са на 1ви клас, има право само на 3 дни отсъствие по семейни причини. Това често води до злоупотреби, фалшиви болнични и какви ли не глупости, за да може детето да отиде на почивка с родителите си, например - дори и за една седмица. За щастие, нашите госпожи си затварят очите и, когато се налага някое дете да отсъства, просто не попълваме молба, води се, че е било на градина тия дни, съответно се плаща и таксата, но това е положението. Rolling Eyes Официално би трябвало да са с ваканциите на училищата, но по време на Коледната ваканция и това не беше съвсем ясно на госпожите... Rolling Eyes

ღолчеღ, Heart Eyes

Енигма
, много гадно!  Tired

Вчера пристигна раницата на Симона -страхотна е, аз направо се влюбих, обаче много голяма ми се струва Tired Ще я снимам тия дни на гърба й, за да ви я покажа. Не мога да повярвам, че вече ще ходи на училище, още ми е малкото момиченце. Heart Eyes

Да оздравяват всички болничики дечица и мами, и татковци!!!!

# 97
  • София
Нани, Вели не е в предучилищна. Той е на 4г и 8м.
Как решаваме отсъствието си ли... Ами или взимаме бележка от ЛЛ, или си плащаме, като не се обадим, или просто казваме, че е бил на логопед Whistling (той има заверена Служ. бележка от Центъра, в който го водим, която може да му извинява n на брой отсъствия, тъй като на нея пише, че детето ще отсъства често и непланирано от занятия, понеже с него се занимават специалисти и му се провежда Терапия за възстановяване на говора и речта).
Та, "злоупотребяваме" на воля... Whistling

# 98
Момичета, благодаря ви много за хубавите пожелания, толкова сте мили всички! Нас ни изписаха днес, имаше много неразбории около документите, свързано с новите разпоредби около  цените за избор на екип, та след доста нерви се прибрахме вкъщи чак към 16:00 ч. Разждането мина доста добре, предвид, че изобщо нямах намерение да раждам, а отидох на 21-ви към 10:00 за запис на тонове (дрънках си се с маршрутката и хич нищо ми нямаше). Там обаче като ме сложиха на апарата и доки вика -" ми ти знаеш ли, че си с контракции на 5 мин?" и Аз - "верно ли?!" А тя ме преглежда за разкритие и вика - "ми ти си с 5 см разкритие", и аз пак - "Верно ли?!"  hahaha
Викам, ми кво прайм сега? да си ходя ли до Люлин да си взимам багажа? Тя - ааааа, никакъв Люлин, в петък през деня, в тия задръствания, ще вземеш да родиш по пътя  Laughing И ме прати да се поразкарам до 12:30 из района на болницата, след което ме прибраха на топло в родилното към 1:15. Нали беше Бабинден, акушерката като ме видя, като се зарадва "Ех, давай да си начешем крастата да родим едно бебе на Бабинден!" (то се оказа, че останалите бебета, родени в същия ден били все секцио).  Joy
И така в 16:05 се роди Крис, зора беше последните 10-15 минути, преди това само си разказвахме вицове и се кискахме, все едно се бяхме събрали на седянка. Сега сме си вкъщи от снощи и се адаптираме към околната среда. Снощи имаше екшъни по нощите, явно го хванаха коликите, просто ужас. Мисля да му взема Биогайя и Саб Симплекс, да видим дали ще има някакъв ефект.
На мен ми се пие кока-кола като за световно, а трябва да се възпирам, също и прясно мляко така да обичам, ама не трябва, та съм си взела една кутия АМ и от нея си пийвам Simple Smile
Прегръщам ви всички, когато мога пак ще пиша (този пост го почнах снощи, между другото, но внезапно заспах   Laughing  )

# 99
  • София
брилянтинка, покажи гооо юнакааааа!!! Blush Всички точим лиги тука... Mr. Green
Много се радвам, че звучиш така свежо и че раждането е минало толкова леко и неусетно. Hug
Браво на теб! Човечето все пак изпълни едно желание на мама - да е Водолейче. Laughing

# 100
Здравейте. Как сте?
Ние сме добре, сега малчо спи. Научи се да виси като маймуна на решетките на кошарата за мой ужас. Сега не мога да го оставя сам в стаята, страх ме е да не направи някоя беля. Днес е именник и довечера очакваме гости - баби дядовци.
Брилянтин, добре завърнала се у дома с малкия мъж. Дано бързо се справи с коликите. А на неб пожелавам спокойни нощи.
Мамочка, честито дипломиране. С много радост и късмет да си работиш по специалноста.
Миме, Рони Дезире, как са децата пооправят ли се от вирусите?
Дано да няма и други болнички, че сега само за вас се сещам
Дани Нетева, аз се  Laughing Laughing Laughing Laughing с твоите приказливки.
Чоколина, честото раница на Симона. И аз съм любопитна да я  видя.

# 101
Брилянтинка, дай Боже всеки му раждане, като твоето!
И да, чакаме снимчици! Как е юначето, суче ли, дано капките успокоят коремчето му?!
Чоки, ще я напълни раницата, то са учебници, уч. тетрадки, обикн. тетрадки за работа в клас и дом. работа и така за няколко предмета. #Crazy Нечовешки тежки са раниците на децата до 4 клас, после защо имат изкривявания.
Олче, значи всеки си търси вратички за отсъствията. Не, че ако му харесва няма да го пращам, но примерно е бил болен и имам бележка за 3дни, а искам да поукрепне и да си остане вкъщи още за седмица. Затова питах, кое как се извинява...
Имамама, да ви е живо и здраво именячето, с много късмет и здраве да си носи името! Весел празник довечера!  bouquet
Кико също се катери като маймунка, /нали няма от кой да види  Rolling Eyes/. И понеже до креватчето има едно по-ниско шкафче, качва се на него и оттам на повивалнята, след което надолу с глава Иииитуп на кревата. Вдига също крака на решетката и на два пъти го хващах в полет. Затова сега спи на спалнята, събужда се и такива щури мисли не му минават, става и идва при мен в другата стая.

# 102
Честит имен ден на Сладкото именяче на Инамама! Със здраве да си носи хубавото име!Весело изкарване довечера! Peace
Диди е вече по-добре има още хрема, и не дава да и се пипа нослето, но е видимо по-добре Praynig надявам се бързо да се оправи, за изхрачването аз и показвах как и тя след мен копира и така се изхрачи на няколко пъти и това си беше, опитва се да кашля и с димекс омекотих положението, както и започнах да и давам саностол витамините и така това е Peace надявам се да не стигаме до доктор Praynig Оздравителни целувки на всички болни мъници Hug
Брилянтинбраво за лекото раждане  Hug и аз се нареждам на опашката за снимка на юначето Heart Eyes

# 103
  • Sofia, Bulgaria
Привет и от мен  Wink.Нещо не съм в кондиция тия дни и пропуснах писането,но много се насъбра и затова се включвам.
БРИЛЯНТИН ЧЕСТИТ ТИ БЕБОК! Жив и здрав и много послушен да е! На каката когато си дойде много целувки  Heart Eyes.На теб бързо възстановяване,а на тати да ви слушка много много,да ви глези и угажда  Wink.
Мамочка,точно си казвах - край танца я отвя ептем и ти взе,че се появи  Whistling.Виждам,че виновниците за дългото ти отсъстие са роднините,но както сама казваш после къщата без купон ще е тиха и дано пак намериш време за нас тук дето чакаме да четем  PeaceЧестита ти тапия!Снимките ще гледам след малко ,че не стигнах до тях.
Енигма  Hug Hug Hugмного кофти това с документите  Sad
Имамама днес се сетих за твой Гришко,но докато седна да пиша и ти си ме изпреварила.Честит ти именик!Здраве,късмет и луди игри му пожелавам от сърце.
Олче,Деси,рони  Hug Hug Hug липсвате ми много тия дни.Драснете ми по някой ред де  Naughty.Просто да знам,че сте добре!
Миме много се шашнах от теб да знаеш.Как така Диди има гной в гърлото и ти толкова спокойна го казваш?Оправяй те се бързо и много целувки на Диди  Heart Eyes
Нани честит ви прием! Заразена от теб  в неделя на бързо направих регистрация и аз и сега ми е едно смотано  Tired.Още не мога да осъзная,че ще си дам бяса на градина,но знам че там ще се чувства добре,та ще се пробваме.Знам,че влизаме с предимство и при мен няма да има чакане,та явно април,май и  ние ще се в отбора на "учениците".А ето на какво попаднах преди малко по повод детските градини.
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3565811
Чоки честита ви раничка! И аз нямам търпение да я видя   smile3508.Между другото се каня да те питам нещо от половин година вече и днес пак се бях сетила дали ще му дойде изобщо времето да питам  doh.Казвам ти го,че ако ми дойде хурмона и ти напълня пощата да не се  Shocked
Вери как е тати,оправя ли се?
Ние сме болни все още.Аз съм най-зле.А толкова съм изморена,че едвам се влача вече.Нервите ми напоследък избиват много често и нензм колко още ще издържа в тоя темп.Дори когато съм болна изгаряща от температура и нямаща суили да се изправя пак всичко мен си ме чака и деца и готвене и т.н..Другите по компите и пред телевизора или на кафенце на вън ,а аз идиота............абе какво ви се оплаквам пак.
Болничките да се оправят бързо  Hug Hug Hug.ще пиша пак ,като ми посветне малко.Сега ставам,че ревлата се събуди и щом екстрата на мама не и е в устата ни чуват на другия край на квартала.

# 104
Емили, оздравявайте бързичко! Я строявай ротата, не може един да гърби, другите наготово.

Това изисква ли се, че ние такъв документ нямаме? Или дава предимство в приема?
Цитат
Исканото до момента копие от данъчната декларация, което носеше по една точка за всеки родител, ще се замени с копие от документи, удостоверяващи платените социални вноски.
Подготвили сме документи, които са описани в графа:"Необходими документи", а именно:
1. Удостоверение за раждане /и копие/;
2. лични карти;
3. Документ за записване ;
4. здравно -профилактична карта;
5. имунизационен паспорт;
6. Служебна бележка, че съм в отпуск по майчинство.

Общи условия

Активация на акаунт