На Снежковци и весели шейнички се радват АПРИЛЧЕТА добрички!

• 40 243
  • 730
  •   1
Отговори
# 75
sisely, Аз ползвам само Бюбхен откакто са се родили (от 2-3 седмица, де). В момента ги къпя или всяка вечер, или през вечер, но предимно изплаквам с вода, след като са си поиграли във ваната 10-15-20 минути. С шампоана мия веднъж в седмицата горе-долу. Не съм имала никакви проблеми с кожата им (да чукна на дърво), но то може и до кожа да си е.

# 76
sisely, и аз мия само с бюбхен и всичките му варианти от както се е родил Само. Косата я къпем и ние веднъж седмично с шампоан...може би само лятото малко по често.
 мамочка, честит ти кетап! Честита ти пълна къща  Mr. Green и часам с нетърпение снимките двете грации  Mr. Green Heart Eyes
 енигма, ужасно е това което ти се е случило...направо ... толкова много искам да режат ръце за кражби ма*ка им копелета. Съвсем малко в тази връзка...и изобщо не толкова притеснително , но преди две седмици нЕкви ентусиасти си бяа играли да ми отключат колата , за да ми вземат старото кожено яке от нея ... но явно са и бързали защото не бяха взели портмонето на половинката , което беше в жабката ... защото според него и след като за последните две години два пъти му обираха колите, продължава да възкликва изумено "Ама кой краде от колите !  Crazy" когато го помоля да си обере ценните неща от колата  ooooh!
 на всички болни зайчета пращам много оздравителни гушки.
 моето уж неболно зайче...си стои в къщи . Цял ден се прокашля максимум два пъти...а обикновено припуска...но сутрин в 6 се разкашля зверски и така един час...и това от седмица вече  newsm78 Педи като й обяснявам какво му има ме съветва да не го водя на преглед, защото имало ужасен грип и много болни в коридора...и си седим и се притеснявам дали пък не е опасно да стои непрегледан  Thinking....

Нани, мисля си че бързо ще се адаптирате и двамата...аз явно съм лоша майка щом без проблем и от двете страни си тръгнахме на градина  Mr. Green Но милото сега виждам колко му липсва ходенето...колкото и да си играе с него мама му ...явно не е като да тича с децата в конски тръст  във кръг  Joy
 Дезире, много ми е сладко като разказваш за приказливо ани...направо си я представям една фъстъчка и прикааазваа и обясняваааа  Heart Eyes Heart Eyes Само не се хаби да приказва когато не е необходимо  Joy За заповеди и претенции може да приказва...ама да полага усилия да ми приказва ей така за мое удоволствие ...цъ  Crazy За воденето в яслата нямам мнение...дано наистина после не те търси  newsm78
 Ставам да приготвям обяд че ламята спаска след малко ще се нареди на масата за да яде...а какви драми стават ако мама не сипе веднагаааа  #Crazy

# 77
http://www.snimka.bg/?album;aid=547132 Ето и снимки! Не знам само, защо се появиха отпред, а не след тези, които вече има в албума? Както да е бягаме на улицата, че и при нас като при Сами-ами-ами  Laughing Манджа трябва да се сипе навреме!
Енигма Hug

# 78
sisely, преди с Кико и аз ползвах Мустела - baby bath, този с лайката не го знам. Но се появи суха кожа по крачетата и една екземка на очето. Четох разни статии в нета, водих го на кожен и ми препоръчаха СебаМед, просто Мустелата е хубава за новородени, защото е с друго ph. Ех, не мога да намеря инфото за Ph- та, защо казват, че ph 5,5 е неутрално, като е киселинно?С негова помощ кожата се справя по-добре с неблаготворните бактерии. Sebamed е медицинска козметика, а душгелчето е към 10-тина лева. Оттогава нямаме проблеми.
Това ползвам дори и за главичката: http://www.kozmetika.bg/show.php?productid=26559
Има и специален шампоан за глава: http://www.kozmetika.bg/show.php?productid=26579

Мамочка, ама много сте хубави, ей! Hug

Благодаря ви за отговорите относно документите за ДГ. Hug

# 79
Sisely, мисля, че много често я миеш. Мий я един оът седмично, аз започнах да ползвам Тео бебе и съм доволна. И за тялото и за главата. Аз я къпя веднъж седмично с главата, иначе всяка вечер само душ. Но, когато й мия косата страшно много реве. Снощи такава истерия беше, аз уж за по-голвм кеф я сложих да си играе в коритото, а тя явно нещо се е случило, нещо й напомня ли Thinking и изпадна в истерия, през цялото време рева и се тръшка, едва й измих набързо главата и тялото.

Мамочка, много хубави снимки. Играе ли си Миша с Аква дудъла? И доволни ли сте от тази преграда? От къде я бяхте купили и за колко?

# 80
ЧЕСТИТО, БРИЛЯНТИН!!! ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ КРИСТИЯН!!! НА ТЕБ ТИ ПОЖЕЛАВАМ БЪРЗО ВЪСТАНОВЯВАНЕ И БЪРЗО ПРИБИРАНЕ В КЪЩИ ЗА ДА СЕ РАДВАТЕ НА НОВИЯТ ЧЛЕН ОТ СЕМЕЙСТВОТО!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 81
Благодаря ви за бързите отговори на въпроса ми!  Hug
Всички сте прави, че често й мия косата и от днес нататък ще прекратя тази практика. Даже мисля да дам малко повече от една седмица почивка на главицата от измиващи средства, ако разбира се не се омазни по-рано. Може би ще минем на СебаМед за малко, а и като гледам шампоанчето не е много голямо като мл в сравнение с Мустела.

П.П. Във Варна продължава да се сипе снежец и е много красиво.

# 82
  • Пловдив
sisley ние мием косата един път седмично, а всяка вечер я оставям да си играе в един леген с топла вода и мием ръцете, лицето и дупето без сапун. Иначе ползваме душ гел на Babylov от DM магазините. Много съм доволна.
Поизпуснах ви малко но нещо се скапа компютъра, и сега нямам бг клавиатура много ми е трудно да пиша с белите букви Crazy
Ще ви поизчета и ще пиша пак.
Може ли някой да ми изпрати паролата на албумчето на лични. Да видя и аз Мишето на Мамочка и другите красоти и да се пробвам да кача и по-нови снимки на Елито.

# 83
Вери, играе и още как! Вика : "Пиши! Пиши!" Понякога бъркаме,че иска да пишка, защото затова "паролата" почти същата "пишшшш!"
 Преградата е много хубава, защото доста висока -към 50 см, а матрака ни е 24см, дължина е 115, а дължина на матрака е 2м. Хем детето напълно заградено, хем има място да слиза сама. В началото все искаше да се изправи както в дървено легло с висока решетка, но след няколко обяснения спря тази практика. Цената беше около 50лв. не помня точно. И на някаква гръцка фирма. Peace
Сисели, имах проблеми подобни с Маги. След къпане плакнах я цялата с лайка и беше добре. Но на тази възраст вече нямах ме нищо. Миша къпя като зератулка1 с бейбилов, вече няма претенции. Два пъти седмично давам да плискат в баня, тогава се мие и косата. Иначе мия коса и тогава, когато много се разхождаме сред хора на общественни места.

# 84
Привет и от мен
Мамочка честито бакалавърска степен! Със здраве да си ползваш дипломата по предназначение!  bouquet Много хубави снимки, пораснали Мишенка и Кака Маги Heart Eyes Hug И на мен ми стана интересно за мокрото килимче, разкажи как си играят с него?
Диди вчера ми се разболя беше с 39,5С Т ужасна хрема, кашля и изхрачва гной и нищичко не иска да яде, горкото измъчи се, днес ако няма подобрение ще я водя на доктор, макър че знам че е вирус и нищо не може да се направи а да мине от самосебе си Whistling
Желая ви хубав ден Hug и всички болнички да оздравяват Hug

# 85
Сисели, Ивка имаше крустички по главицата, но като и мия косичката- 1 път в седмицата, и правя масаж на главата. Масажът представлява  в това, че с ноктите ми и разтривам главата. и от както го правя това крустичките и се махнаха. Но както казваш ти може да е от шампоана, който използваш. Ние се къпем с джонсън.

Мамочка честито ти бакалавърска степен.

Мимето оздравявайте бързо.

# 86
Здравейте  Hug
Мамочка честито ти дипломиране   bouquet
Сисели ние сме с тео бебе доволна съм но Мади още има бебешка кал  Rolling Eyes
Миме нацелувай малкото Диди с оздравителни целувки  Heart Eyes
Аз да ви кажа мойта по говореща дъщеря от няколко дни ми вика "ти си гомуна" и аз най накрая разбрах че ми вика "ти си маймуна" ужас
Те в момента са в периода я да пробваме мама колко може да издържи  ooooh! сега докато пиша се гонят в коридора въргалят се и се редуват на лампата едната светва другата гаси  Mr. Green
Аз не ги извеждам че при нас освен грипа едно комшийче се разболя от вирусен минингит и много ме е страх , те откачат в къщи и ме правят на луда
Ставам че отидоха в хола и има затишие кой зное каква изненада са ми подготвили  ooooh!
Жабче надявам се че първият ти работен ден е минал добре  Hug
Приятна вечер

# 87
Лелееот 3 дни не съм ви чела и колко много сте писали...
Честито на Брилянтин, да е жив,здрав и късметлив малкия Кристиян!   bouquet
Мамочка,честита диплома и на теб!   bouquet
Емили,Енигма,много съжалявам за негативните ви емоции!  Hug
Нани, брех какъв късмет сте извадили,браво! Sunglasses

Аз продължавам да се лутам в избора на градини и исках да питам по-запознатите-пускат ли в градините,за да се разгледат? Обадих се в една,която ми харесваше и ми казаха,че пускат,ама в дните на отворените врати,след като детето е прието  Joy

# 88
Цитат на: Io io
Обадих се в една,която ми харесваше и ми казаха,че пускат,ама в дните на отворените врати,след като детето е прието
Хаха, нали затова искаш да разгледаш, за да избереш къде да го запишеш.  ooooh!
Йо Йо, помня бяхте в Хиподрума, и сестра ми прави опити там да запише племенничката, вече втора година безуспешно. При нас просто има една чисто нова градина и явно се попълват съвсем празни групи за всички набори, поне така си обяснявам нашия късмет. А и само там имаше 10 свободи места /на всякъде другаде бяха 0/ и затова я избрахме, като 1-во желание.
И не съм чакала никакви дати за кандидатстване, явно през определени периоди има някакви класирания и където има своб. места, попълват с новорегистрирани. А как на майтап реших да проверя какво става в сайта, добре, че не изпуснахме срока за записване.

Калинката пък тази сутрин се събуди и започна да изрежда:"Бицям бати, бицям мама, бицям тати", Обичал ни, ей... Heart Eyes сега се е научил ако някой му се кара да му вика, че е "Йош" -лош. Crossing Arms
Брилянтин, виждам, че ни четеш. Непременно да се разпишеш и похвалиш! Hug
Миме, как така отхрачва гной? Милото Диденце, да оздравява бързо, че много лоши тия виоки Т.! Hug

Последна редакция: пн, 24 яну 2011, 21:04 от Nanny

# 89
Миме, да не те плаша, но с тази висока темп. най-вероятно е гнойна ангина, може и да е вирусна, но бактериите са толкова бързо и скорострелно размножаващи се, че трябва веднага много силен АБ Close

Общи условия

Активация на акаунт