На Снежковци и весели шейнички се радват АПРИЛЧЕТА добрички!

• 39 582
  • 730
  •   1
Отговори
# 660
  • Sofia, Bulgaria
рони благодя,че попита.Дадоха ни 100 % инвалидност,което ме хвърли в още по големи филми.Толкова ги режат тези проценти,а на нас 100 от раз.В паника съм.Водя някакви писани разговори с Професор Бранков (в темата,която пуснах преди време и на лични)най сетне някой да ми каже детето ми ще има ли бъдеще или не,че от това дежурно"вече всичко е наред",малко почна да ми настръхва всичко.Побърках се окончателно............стреса ми дойде в повечко ................

# 661
  • София
Олче, радвам се да чуя, че вече сте добре, нещо тази година май де що има вирус вие го изловихте...

Не бих казала, всъщност тази година до момента не бяха боледували. Останалите им разкАшквания Laughing ми се струват нормални за сезона, предвид и дългата зима, и градинските бацили, които носи Вели вкъщи, и офисните, които аз сигурно мъкна.. Пу пу. Praynig

Дани Н., много сладки рожденнички, разведриха ме вашите снимки, много настроение и заряд носят. Heart Eyes

# 662
Еми, обикновено дават висок процент и за по-безобидни неща. Има го моментът на субективността, както и това, че се позовават на мненията на изисканите допълнително становища от гастро, пумолог и т.н. Следващата оценка може да бъде (даже съм убедена, че така ще е) с много по-нисък процент. Heart Eyes  Hug
Хайде в календарът.  Whistling

# 663
Честит рожден ден на Вики и на Борко!
Бъдете здрави и щастливи!
Весел празник!

# 664
  • Sofia, Bulgaria
Имам си още едно дете,което няма търпение да порасне.
- Габи,на колко годинки ще станеш?
-Тли.
-Габи,как така на три?На две ще станеш.
-Тлииии(потропване с крак)
-Габи,кажи две.
-Тли. Crossing Arms
 Thinking

# 665
Честит празник на днешните рожденичета!   bouquet

Еми, на толкова се чувства детето. Joy
А Анелия показва, с двете пръстчета така   superuu ,че ще става на 2 годинки. Laughing Mr. Green Трябва да я снимам, да я видите каква е смешна. Grinning

Много сладички Ивчо, Мади и Ники. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 666

Честита Пролет!
 Утре обещавам да се включа подобаващо  Blush

# 667
А Анелия показва, с двете пръстчета така   superuu ,че ще става на 2 годинки. Laughing Mr. Green Трябва да я снимам, да я видите каква е смешна. Grinning
 bowuu bowuu bowuu + още един такъв.
Ами Габи е пич, затова.  Heart Eyes
Мария лъже ужасно за годините. "Дна година, девет месеца" и това си е.  Laughing

# 668
Хехе зайци, а пък Диди казва двее обаче не може да свие и покаже двете пръстчета та съм я научила с двете ръце да сочи по едно пръстче Joy
Еми не се шашкай Hug
ЧРД на Виктор и Борис!Здрави и щастливи да растът!Мамите им да вземат да се вяснат Hug
Момичета май почнахме с рожденните дни,а? Wink

# 669
Честит рожден ден на Вики на мама Девик и Борис на мама Маги Савова.Да са живи и здрави дечицата ви да растат щастливи,безгрижни обичани и увери деца.

Еми,големи обарзи са децата Габи пак си слага поне 1 година отгоре Ави шмекерува с цели 3 Mr. GreenКато я питам н а колко си години казва  "на пет" JoyИначе също като Мимето съм я научила да показва по едно пръстче от всяка ръка,че и е трудно да направи знака за две с една.Ехх,след години ще им се иска да казват по-малки числа Laughing

# 670
Влизам само да честитя порастването на  мадамите Мади, Ники и Ели!
И разбира се на днешните господа Вики и Борис! Да са живи и здрави и мноооого приятно палави! Simple Smile)))
Ние сме в трескави приготовления за РД-то на моя Вики.  Е... чак пък трескави.... май нямам достатъчно време за приготовления всъщност.... но правим каквото можем! Днес отидохме до клубчето където ще празнуваме, той много се забавлява и иска оте!!!
знае, че ще става на де годинки и че има ден ден и показва как духа свещичката. Казва: "Ики - ден ден - то(р)та"  и духа с всичка сила! Simple Smile

# 671
  • Варна
Да честитя и аз на патерички рождените дни на Ники и Мади, Еличка, Дени , Дея и ma_lolo!

Както и на днешните сладури - Виктор и Борис! Много късмет, здраве, прекрасно детство на мъничките, а на порасналите вече - пожелание да се чувстват винаги деца!

Маре, стискам палци всичко да е наред с Ивчо и операцията наистина да е рутинна и най-вече успешна!

Нямам търпение за срещичката, то се вижда де, само там пиша. Embarassed

# 672
Честит втори рожден ден на Виктор и Борис да са много умни и засмени дечица   bouquet
Еми не се притеснявай телка за колко години дадоха 100% майка ходеше всяка година и все различни проценти и даваха дори сега я водят здрава макар че не е ама това е друго  ooooh!
Аз не съм ви казвала ама Ники стана на цетили оня ден  Mr. Green иначе Мади казва дееее и двете показват с пръсчета
Деси искам снимков материал скоро не съм ги виждала Саши и Ани  Hug
Вили екшъна с болни и диви деца и в нашта къща го има твойте поне ходят на ясла ние още не сме ама им наближава щото иначе ще изкукам  ooooh! ще чакаме снимчици  Flutter
Лека нощ от мен че след малко ще ме вдигнат и няма заспивате до 2 часа  Crazy

# 673
Ох, много е крива Вики тези дни, постоянно си вре ръцете в устата, колко месеца вече ги чакаме тези последни 2 зъба Twisted Evil Пак текнаха сополи и много истерично реве нощем. Дано до срещата да са излезли зъбите, че ако е като миналата година, направо не ми се идва Confused Аз съм като парцал на работа и една пролетна умора ме е налегнала, едно главоболие... Искам да спяяяяяя!!! smile3514

# 674
Ето и обещаните снимки. Може някои да съм пускала, че не ми се търси сега.
Специално за тази снимка, ако някоя от вас си познае детенце и кака, моля да го сподели. Не знам защо не попитах тогава, но после много ме човърка и да попитам тук и сега.

Ние вече сме на ясла, макар че докторката искаше да ги задържа до края на седмицата. Даде ми бележка, но хич не искаше. Светли 2 дни, като ги питам Кой ще ходи на ясла ми отговаря "Сесе сам. Боби тука." А пък Боби потвърждаваше, че "Бобо - не яш. Сеси яш." Да ама мама ги заведе и двамата. Светли влезе без проблем, а Боби пак плака. Ще видим на обед. Единия е мамин (Светли), а Боби явно на тати се е метнал - той е ходил в тази градина точно 3-4 дни и майка му си го е прибрала. Аз обаче не мисля да се предавам  Whistling

Честито на рождениците, които пак съм пропуснала, но гледах да следя по-изкъсо темата за срещата, че да не изпусна нещо. Нашият тати се съгласи да дойдем, въпреки всички други планирани разходи и мероприятия  smile3501
Та, рождениците да са ЗДРАВИ и много усмихнати, палави и жизнерадостни, да носят мама и тати само положителни преживявания!

Дани, аз преди да ги пусна моите бях тотално полудяла и затова не ги задържах повече. Сега се моля да свикнат най-накрая там и да започнат и по цял ден да стоят като се затопли още малко.
very nice, това с недоспиването ми е съвсем познато. Дано скоро да отмине при вас.

Моите юнаци не казват на колко годинки ще стават. Още не съм ги почнала на тая тема, но иначе могат да покажат 2 пръстчета. Наскоро се научиха и три да пускат. Това е дело на баща ми.

Общи условия

Активация на акаунт