На Снежковци и весели шейнички се радват АПРИЛЧЕТА добрички!

• 39 584
  • 730
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Влизам  днеска  да ви почерпя специално за рождения ден на мойта вече пораснала принцеса Heart Eyesпо това време вече сновях из коридорите на Шейново с изтекли води Mr. Green
ех спомени,спомени Laughing

Сислей дано душичката се оправи вече и аз не харесвам АБ,но напоследък Томи само това го оправя с тея Т няма какво друго да помогне Rolling Eyes

# 646
  • Sofia, Bulgaria
sisely дано антибиотика повлияе по скоро и да се оправя детенце  Hug Hug Hug.Аман вече от тея болести  Confused Tired.
Енигма да ти е жива и здрава принцеската.Да расте умна,красива и с много щуро детство  Hug Hug Hug

# 647
Enigma, да ти е живо и здраво порасналото момиче!

Мара КасиHug. Дано операцийката мине лекичко, както са ти казали хирурзите. Само мога да предполагам колко ти е тревожно въпреки това. Гуш   action032
sisely, дано вече започне да се подобрява Преси. Praynig
Еми, как е Алекс?

# 648
Хей, момичета, едва успявам да прочета какво пишете.

Да са честити всички рожденици и техните семейства! Много ЗДРАВЕ, ЗДРАВЕ, ЗДРАВЕ, късмет и взаимна обич!

Ние бяхме болни и бесни в къщи. Не мога и минутка да ги оставя без наблюдение, че от беля на беля ходят. Не беше шкафа за обувки, подправките по масата, четката за тоалетната, катерене по прозореца, че и хвърлиха веднъж играчки през отворения прозорец и после искаха да видят къде са  Crazy Crazy И докато оправя една беля, друга/две са се заформили. Всичко се пипа, местят се столове, отварят се вече капачки на кремове, шишета и подобни... Абе подвижна лудница! И всичко това гарнирано с "На кого сложих капки?", "Кой пи вече сироп?" и "Защо ставаш акан от гърнето?",  wash 1dishes Toilet  food002 и много гушкане, че иначе се мрънка до побъркване  Hug Hug Вече направо съм  afwitch
Това като оправдание, че не съм писала отдавна и не съм качвала нови снимки. Обещавам, щом остана малко без деца, да го направя (това със снимките, де). Иначе сега баба ми дойде и веднага използвам затишието да щракна няколко (доста) реда.

Пак трябва да ставам, но ще пиша после пак...

# 649
Честит рожден ден на Еличка! Все такова прекрасно детенце да расте, здраво и щастливо!   bouquet
Честит рожден ден на кака Дени!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
sisely, какво показва стерилната урина, гърлен секрет? Дано скоро да се овладее състоянието на Преси.  Hug
Мара Каси, всичко да бъде оки. Довери се на някои опитни ръце, които са специализирани в детска хирургия.  Hug
И аз да се оплача от едно зверски подсечено дупе и гениталии. Досега такова чудо не съм имала.  Confused

# 650
  • София
Колко много рожденици съм пропуснала... Confused

Честит 2-ри рожден ден, прекрасници Ники и Мади, и малко Ели!
Бъдете живи и здрави, пакостливи и щастливи, мили дечица!

Честит рожден ден, принцесо Дени!!!
Расти си все такава умница и хубавица, и радвай безмерно мама, тати и малкото ти братче!!!

Честит рожден ден, Дея и ma_lolo!!!
Любов, късмет, здраве и от всичко, за което си мечтаете, по много!

Извинявам се за патеричката, но бях повалена от вируса на Вели, и не само аз, както винаги и Ени го лепна (но тя най - леко го изкара, само с лека кашлица, пупу да не ме чуе  Twisted Evil), толкова бях зле, че даже 2 дни не ходих на работа Mr. Green, а само лежах... Т не бях вдигала от години, е поприпомних си колко е "готино"... Tired
От днес обаче, сме по старата схема - аз на тръстиката, Вели на градина, Елина - при баба.

Дано няма болнички, че времето си е доста шантаво... Rolling Eyes

Еми, казвай кога да пускаме палците... Praynig

рони, да ви минава бързо подсеченото д*пе, кътник ли някой е в основата? Thinking

мара к., добре завърнала се, дано всичко е наред с Ивчо... И повече да не зачезваш така. Naughty

Последна редакция: пн, 21 мар 2011, 11:26 от Олче

# 651
                         Честит Рожден Ден на кака Дени!
Нека бъде много, много здравичка и все така чаровна и прекрасна!

Ех, sisely, айде да минава вече всичко, че се измъчи детенцето! Praynig Hug

Кико изкара преди месеци три поредни вируса с разстройство, последният беше и с екстри повръщане и Т. СУЕ-то беше над 40, не помня точно колко. Но не поддържаше висока Т. , фекалната проба показа гъбички и лекувахме само тях с Дактарин. То след толкова дрис-дрис са се навъдили гадинките, въпреки пробиотиците.
Наистина не е лошо да почнеш някакъв пробиотик на Пресито, освен заради АБ-то и заради гъбичната инфекция.
Олче, ти защо се даваш на вирусите без бой! Naughty Я виж, снахичката е желЕзна! Бравос! Успешна  и здрава седмица на цялото ти фемили! Hug

villyh
, Как са днес бесотийките? Да оздравяват и да оставят мама малко дъх да си поеме! Hug
Рони, с какво мажеш Марийкиното Д.? Само червенина ли има или и бели пъпчици?

Емили, действа ли АБ-то вече? Успяваш ли да я инхалираш? С Кико правим тази процедура само  с "бонки" #Crazy ooooh!

# 652
Олче, де да знам вече какво е. Тези кътници ще избият по-бавно, отколкото всички налични към момента зъби.  Tired
Нани, всичко е огън и предизвиква рев при къпането. и шушката  Confused Утре имаме среща с педиатърката.
Ще трябва да настъпим малко, за да се разделим с виновните за всичко памперси.
Нани, не си се разписала в мястото за среща.  Whistling

Малко отклонение. Вчера Мария се сдоби с маратонки № 26 (какичката-продавачка ни даде упътване как да й стои крачето върху стелката, защото ние на предния номер се бяхме настроили). Вече се плаша. То вярно, че е 91 см по данни от преди месец някъде, но `гаси плавниците отглежда.  ooooh!  
Иначе вчера видя, че имаше някакво детско мероприятие и замрънка, че иска ходи гйае дечицата. После взе, че и с какичката в едно квартално клубче се заигра. Разбира се, че по пътя си обяснявахме, че мама трябва да седне да си почива, а тя да си играе с какичката вътре. Е, какичката се наслуша на "не искаш!", но пък допусна докосване от някой непросветен.  Simple Smile

П.П. Ама съм голяма бяла птица. Детето от две седмици ми обяснява "дутето наака се", аз душа и й казвам, че само е напишала памперса и да бяга да си играе. Е, днес баба й взела, че я сложила на гърнето, а милото ми то да вземе да се изпишка.  hahaha

Последна редакция: пн, 21 мар 2011, 14:01 от рони

# 653
Изчетох ви набързо  Mr. Green
Честит рожден ден на кака Дени да е много жизнерадостно дете  Hug
Мара Краси дано всичко мине бързо и леко  Praynig
Олче оправяй се бързичко  Hug
Еми надявам се Алекс да е по добре  Praynig
Обещаните снимки
тези гости що ги няма

идват

с мама

с тортите

купонът в разгара си

Приятен ден  Hug

# 654
Ей че много рожденници съм изпуснала тия дни Blush
ЧРД 2г на Ели, Ники и Мади!Да са здрави, палави и щастливи да растът за радост на мама и тати!
ЧРД на кака Дени! Да е здрава, умна и най-добрата кака на сладък Томи! Енигма честит празник много щастие ви желая и да покажеш как е минал празника!
ЧРД на Ма-Лоло и Дея! Живи и здрави момичета да сте щастливи и обичани!

# 655
Честит 8 рожден ден на Дени! Бъди здрава, усмихната, щастлива!

Честито със закъснение на Ники и Мади! Да са здрави, весели, игриви!

# 656
Еми, безкрайни благодарности за координатите на въпросните доктори, ще се възползвам и ще се консултирам...права си, че не е нужно лицево-челюстен, просто първите две консултации бяха с такива лекари...само слънчо леко да огрей и ще се домъкнем до софия...как са Алекс,Габи, ти?

Desiree, Nanny, Enigma, Рони, Олче и въобще момичета благодаря ви за подкрепата...гуш от нас

Enigma да ти е жива и здрава голямата девойка, само хубавини да я преследват!!!

Villyh, представям си каква лудница е при вас, Ивайло е доста див и прави точно нещата, които изброяваш, но по две, направо как издържаш незнам...

Ронка, да се маха тая червенилка от дупето бързо, стискам палци.... и мнооо големи обуща, бре, браво на твоята мома...

Олче, радвам се да чуя, че вече сте добре, нещо тази година май де що има вирус вие го изловихте...

Sisеly, хайде дано се закрепи Преси и антибиотика да си свърши работата...

Дани Нетева, чудесно парти сте заформили...

малко снимки от нас:
сутрин рано в неделя-
след като разхвърях всичко, ще похапна сладко -
бос съм, йеее! -
и ловец съм.... -
и рибар съм... -

# 657
Да честита с голямо закъснение на всички празнували и празнуващи все още.

Ники и Мади, и Еличка, Дени , Дея и ma_lolo.

Бъдете живи и здрави,щастливи,сбъднали и сбъдващи мечтите си!

# 658
  • Sofia, Bulgaria
Честит Втори Рожден Ден на Виктор и Борис и на техните майчета,който все по рядко се разписват при нас  Wink

# 659
Честит рожден ден на Вики на мама Девик и на Борис на къде изчезна тази жена майка му Маги  Laughing! Бъдете живи и здрави, дечица!
Мара Каси, проф. Бранков е редовен потребител тук. Известен е като д-р Оги. Не знам дали е отказал на някой да отговори на запитване.  Hug Страхотен Ивчо!  Heart Eyes И щъркел вече видях.  Grinning
Еми, какво стана вчера с ДЕЛК-а?
Дани, много са сладки двете рожденички. Винаги ме изумяват, когато ги видя. Едната прекрасно къдрокоса, а другата с перфестна права коса.  Laughing Heart Eyes

Последна редакция: вт, 22 мар 2011, 11:13 от рони

Общи условия

Активация на акаунт