На Снежковци и весели шейнички се радват АПРИЛЧЕТА добрички!

• 39 587
  • 730
  •   1
Отговори
# 630
  • Sofia, Bulgaria
Давам Био гая ,а антиботика ,който пие е Панцеф 1 път на ден се взема.Пратих да ми вземат диетичното мляко.Вода категорично отказва ,а сокче още не съм давала.Много е воднисто и нон стоп и найстина ме е страх да не се обезводни.Още не съм се свързала с личната  Rolling Eyes.
Мади и Ники  Heart Eyes бъдете най добрите деца  за мама и тати с едно прекрасно детство изпълнено с много усмивки и весели и щури игри.Също така бъдете здравички!

Ма лоло  Hug нека да е честит  рождения ти ден! Бъди все така чаровна и усмихната!

# 631
Еми, отново сте подложени на изпитание, но вярвам, че и този път ще се справите! Вие сте такова голяяямо и хубаво семейство! Дано малкото момиченце се пребори бързо, за да се радвате на приятните слънчеви разходки, които се задават!
ЧЕСТИТА ВТОРА ГОДИНКА НА МАЛКИТЕ МАДИ И НИКИ, НА ДИДИ И НА ГЕРИ, НА ДАНИ НА МАРИЯ_!
ДА РАСТАТ ЗДРАВИЧКИ, ЩАСТЛИВИ И ДА ИМАТ МНОГО ПРИЯТЕЛЧЕТА!!!  bouquet Heart Eyes newsm59

Моето Преси е болно и за първи път се налага да пие антибиотик. От пробиващите долни кътници и от още един все още не пораснал напълно кучешки й се срина имунитета. От понеделник е с Т. Вдига до 39С. В петък й пуснахме изследвания, които не са никак добри. Също така по езичето й има голяма афта, венците й са малиново червени и я болят, а сливиците са обвити като с бяла лигавица. Не е ангина, а бактериална, гъбична инфекция. Въобще не знам от къде я е лепнала, но е факт. Давам й АБ-Clacid два пъти на 12 часа, мажа с гел Дактарин, пръскам Тантум верде и пие Изопринозин по схема. Добре, че влезнах да прочета последните ви постове, че да се сетя да давам Зиртек. Днес поне не е вдигала над 38С, поне не засега. Иначе става като парцал милото. До сега зъбките не са й докарвали такава гадост в устенцето. Винаги е имала само Т+сополки. Рождения ден наближава и дано до тогава се стабилизира и укрепне. Ще го правим на датата вкъщи с бабите и дядо, а на другия ден в един клуб Радост и Усмивка. Дано всичко се нареди до тогава.  Praynig

# 632
Честит рожден ден, Мади и Ники! Бъдете живи и здрави, весели дечица!

Ma lolo, честит празник! Нека не се отърваш от здраве, щастие, любов и късмет! Heart Eyes  bouquet

sisely, дано бързичко се оправя Преси. Hug
Еми, и вие да спрете бързо р***то. Praynig

# 633

newsm59 newsm67
Chestit rojden den!

Niakoi ot Sofia poseshtaval li e: http://www.gymboreeclassesbulgaria.com/bg/classes

Mislia da go probvame dnes sledobed  Sunglasses

# 634
Благодаря на всички за пожеланията  Hug
Да почерпим   party023 beer2 smile3510  food010 и кой каквото пожелае  Mr. Green
Геройте са изморени  бяха на клубче сутринта и сега сладко спинкат
Един гаден кътник реши да провали доброто настроение на Ники и сега е с подута бузка ама пием хапчета за зъбобол и настроението е нашест  Mr. Green
Еми много е важно да не се обезводни аз бих дала Ентерол  Peace ако почне да повръща препоръчвам свещички Вомитос хил те са хомеопатични на нас с една всичко приключва
Приятен ден на всички  Hug

# 635
                                        Честит да е 2-ят Рожден Ден на Никито и Мади!
                           Нека растат здрави, весели, безгрижни!

Ма lolo, честит празник и на теб!
                                                           Още много свещички да духнеш и мечти да сбъднеш!

Еми,  Hug

Последна редакция: сб, 19 мар 2011, 15:06 от Nanny

# 636
Честит рожден ден на Мади и Ники!!!!!!! Да растат живи и здрави, много щастливи и дружни сестрички!!!!!
Дани, честито и на теб!!!

Еми, аз нещо не разбрах, как така от рождение бронхопневмония??? Shocked То би трябвало детето да бъде с темп. и кашлица, нещо такова Thinking Както да е, милото Алексче толкова се настрада това бебенце, пожелавам ви бързо оздравяване и много много сили!!! Hug

Момичета софиянки, исках да ви пиша вчера, но не успях. В "скай сити" София "Комсед" отвори нов магазин, и за първи път прави намаление на всичко 50%!!!!!!! Днес и утре може да се купят подаръци за предстоящи наши рожденици на супер цени. Собственика го прави за пръв път, дори ние роднини ползваме само 30% отстъпка Wink

# 637
Момичета, благодаря за хубавите пожелания по повод на днешния ми рожден ден. Много сте мили.

Дани Нетева, да са ти живи и здрави момичетата и мнооого да те радват.

Еми, браво за добрите новини.

# 638
Голяма навалица беше в новия магазин. За съжаление къщичката на Лего, която си бях харесала, [url]я нямаше в наличност.

# 639
здравейте, момичета, не съм писала от мноооого отдавна...понаглеждам ви отвреме-навреме, пълня окото със сладките хлапета, но нещо все не ми идваше музата, докато не прочетох поста на Олчето:

Еми, какво значи, няма да пиша, няма да ви натоварвам. Shocked
Натоварва ме лично мен това, че мислиш по този начин. Знаеш, че всички ви мислим и желаем доброто... Не сме се събрали за едното хахо-хихи тук. И не е много приятелско от твоя страна, когато имаш трудности и си отчаяна да си дигнеш шапката и да ни отсвириш.....
Реших и аз да споделя с вас какво ми е на душата, защото съм се сдухала яко....на Ивайло му откриха киста, която трябва да се премахне оперативно, става въпрос за каналче точно под брадичката, което е запушено (по рождение, станало е в ембрионалния период) и сега е станало кистичка там... хирурзите, с които се консултирах твърдят, че това е съвсем лека, рутинна операция, но си е операция и аз умирам от страх.....исках да ви питам софиянки, дали случайно не знаете добър лицево-челюстен хирург в софия, защото смятам и там да направя една или повече консултации, преди да реша как , къде и кога ще се оперира ивайло...

Еми,  Hug, стискам палци малката шушулка да е добре и да е добре и да е все по- и по-добре...

Не съм много добра в  поздравите, но всичко най-прекрасно за малките и големите и още по големите рожденници.... newsm38 nbirthday

# 640
  • Пловдив
Майчета извинявам се че не мога да ви изчета , влизам набрзо само да ви почерпя за рождения ден на Ели макар и виртуално

# 641
  • София
ей почна се пак треската с рожденниците ни Joy
Да честитя на рожденичетата:Мади,Ники и Еличка и да им пожелая много здраве,радост и щастие!

На ма лоло жеаля  от сърце само щастливи мигове от тук насетне и от здраве да не се отървеш ти и цялото ти семейство Hug

Еми дано нищо да няма както са ти казали като второ мнение,аз препоръчвам това което е казала Вери за разстройството,ние често страдаме от такива гадости и имам доста от нещата вкъщи за да го почна веднага Томи ако се появи нещо Hug Peace
Мара Каси Hug Hug Hugдано мине операцията бързо и наистина да е рутинна процедура,добре е че сподели тука,за съжаление нямам такъв познат доктор ,но съм сигурна,че момичетата имат някое и друго име Praynig Hug
Повече май не ми се полага да пиша,дойде ми на гости снахичката отивам да я намачкам достойно Heart Eyes

# 642
  • Sofia, Bulgaria
Мара Каси  Hug,много съжалявам че и вие сте принудени да изживеете тоя кошмар.Като майка минала многократно по този път те разбирам повече от чудесно.Незнам дали си в течение,защото отдавна не пишеш ,но моето бебче се роди с множество аномалии и мина през 4 тежки операции.Незнам защо искаш точно лицевочелюстен хирург.Мога да ти препоръчам Д-р Георгиев завеждащ катедра детска хирургия в Пирогов И Професор Бранков Началник на детска хирургия Пирогов.И двамата са най-добрите специалисти в България.Не отдавна направиха първата по рода си операция в нашата страна на новородено бебе с огромен тумор на вратлето и тя беше успешна.По това време и ние бяхме там за поредната операция. С Д-р Георгиев,можеш да направиш консултация всеки ден между 8 и 8,30 часа и между 12 и 12,30 часа в детско кърмаческо отделение на втория етаж в Пирогов ,входа от към детска травматология.Телефона на който отговаря също в тези часове е 02 9154490.Служебния телефон на Професор Бранков е 02 952 21 37.Имам е този мобилен 0888 373 857.Според мен е най добре да се консултираш с един от двамата.Дано сладкия Ивчо е добре и всичко мине бързо и безболезнено.Ако имаш въпроси питай,насреща съм .С каквото мога ще помогна. Hug Hug Hug Hug Hug

# 643
Zinaida,  много здраве и усмивки желая на сладката Еличка!  bouquet
Страхотна тортичка и още по-хубава рожденичка!
Heart Eyes

sisely, налага ли се и АБ, след като е гъбична инфекцията. Не е ли достатъчен Дактарина?
Или Т. е притеснителна? Как е днес Пресито, спря ли да вдига? Hug Този Зиртек пък за какво ви е, след като вече има прием на Аб и няма реакция към него? По принцип го дават и като съпътстващо лечение при хреми за отбъбване на лигавицата....

Мара Каси
, Еми добре те е посъветвала. Консултирай се и щом са казали, че операцията е лека и рутинна, всичко ще мине бързо и неусетно! Hug Целувчици за Ивчо! Hug

Енигма, предай на тъщата, че това нейно  отсъствие тук ще се линчува! Naughty

Последна редакция: нд, 20 мар 2011, 21:02 от Nanny

# 644
Да, налага се АБ, защото поддържа Т до 39С цели пет дни. Сваляме я с Нурофен или с Панадол и после пак се вдига. От понеделник е така и в петък пуснахме кръв и урина. СУЕ: 38мм при реф.стойности 5-18, CRP: 9,25mg/l при реф.ст. до 6mg/l . Освен това има положителен резултат за кетоний в урината, а трябва да е отрицателен. Днес видях, че й се е появила още една афтичка на езичето.  Sad От четири дни яде само средата на хляб, бисквити от време на време и мече Барни. Днес й взех АМ и го смесих с бисквити за разнообразие, а по принцип бях спряла да й давам АМ. Зиртека го давам превантивно, макар че започнах да й го давам от втория прием на АБ. По мои наблюдения АБ й повлиява добре. От както го пие, не е повишавала Т /Т варира вече между 37,1 и 37,9C/, по-жизнена е, в настроение е, а иначе беше започнала да става много отпаднала, плачеща ежедневно, отказваща всякаква храна.  Даже си мисля, че доста време я мъчехме само с витамини, имуностимуланти и температурно понижаващи. Една приятелка ме посъветва да й давам Лактофлор, за да й минат по-бързо афтичките. Снощи пищя на няколко пъти от болка милото.

Общи условия

Активация на акаунт