Литературен клуб - X

• 70 837
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
Момичета,сега през сесията нямам много време за четене,но после ще наваааксам.Нямам търпение. Flutter
Въпрос-вчера ми попадна "Фауст" на Гьоте-струва ли си? Thinking
тази книга съм я чела, преди 100години от задължителните за училище и честно казано нищо не помня.
За "Фауст", имам спомен от ученическите години, че когато го прочетох и затворих последната страница си казах: "Най-после се свърши!", сега съм решена да я прочета отново.

# 91
  • Ямбол
Моля, да ми дадете мнения за тези, дали си струва  newsm78

# 92

На мен след втората книга Джоан Харис започна да ми се повтаря, все едни и същи сюжети и похвати. Само имената са различни.

# 93
  • Sofia
Искам да купя детска книжка с илюстрации на Валентин Сутеев.
Мисля, че в Бг скоро не са издавани, но дали не знаете как стои въпросът с руските книжарници?

# 94
  • Sofia
Моля, да ми дадете мнения за тези, дали си струва  newsm78

Аз я прочетох с голям интерес Peace

Не съм и почитател ,  Peace  другата която четох от нея е" Крайбрежие" - леко и приятно четиво.

# 95
  • Ямбол

Аз я прочетох с голям интерес Peace

Не съм и почитател ,  Peace  другата която четох от нея е" Крайбрежие" - леко и приятно четиво.

Започвам я тази вечер  Wink Взех я от библиотеата  Peace

# 96
Аз пък чета от нея "Шоколад" и " Петте четвъртини на портокала"...от библиотеката...

# 97
Поръчах си В Долната земя. Кръстьо частен детектив на Юлка. Heart Eyes

Прочетох биографията на Селинджър.

Нямаше я книгата на Юлка в Хеликон на Витоша. Confused
Препоръчвам от авторката Графиня Батори.  Heart Eyes

За биографията на Селинджър, няколко реда има в последния бр. на в. Капитал.

Препоръчвам 100 стихотворения от 100 поети, поетична антология, преводите са на Братислав Иванов, няма да бъде нескромно, ако прибавя най-добрият японист в странта ни.

редакция: Във връзка с последния ми ред, от Колибри подготвят на яп. автор Джуничиро Танидзаки - "Дневник на лудия старец"

Последна редакция: пн, 07 фев 2011, 09:36 от Ив

# 98
Аз попрелистих биографията на Селинджър и ми се стори доста суховата. По-скоро като изнесени биографични данни. Но може и да ми се е сторило. За всеки случай, въпреки интереса ми към С., засега ще се въздържа.

# 99
Прочетох "Ами ако това беше истина " и Да ви видя отново" на Марк Леви-много ми харесаха! Благодаря на Лу за препоръката!  bouquet

# 100
  • София
Аз пък чета от нея "Шоколад" и " Петте четвъртини на портокала"...от библиотеката...
На мен от "Къпиново вино" ми останаха още около 10-15 страници и много ми хареса бях я препоръчала,тия дни ще си взема и " Петте четвъртини на портокала"

# 101
Ellea, на предната страница съм писала няколко думи за биографията на Селинджър, реших да не се самоцитирам в горния пост.

Много слаби статии във Връща ли се часовникът назад на У. Еко.
Досега не съм била така разочарована от публицистиката на автора. Confused

# 102

Много слаби статии във Връща ли се часовникът назад на У. Еко.
Досега не съм била така разочарована от публицистиката на автора. Confused

Жалко, тъкмо тези дни започвам да я прелиствам...още нищо лично не мога да кажа...

# 103
@sprocker,
Много ти благодаря!   bouquet "Атлас" ще е следващата, то е ясно.

# 104
  • Пловдив / София
Хич не ми върви напоследък четенето.
Две поредни книги зарязвам-"Незнанието" на Кундера и "Мъките на един американец" на Сири Хуствет. Макар от последната да съм чела "Какво обичах" и ми хареса.

Този уикенд ще изляза на пазар за книги. Набелязала съм "На плажа Чезъл"- Иън Макюън, "Вдовица за една година"- Джон Ървин ги "Една италианска любов"- Филип Бесон. Който има отзиви, моля, да сподели.

Общи условия

Активация на акаунт