Намаления 2011

• 97 447
  • 748
  •   1
Отговори
# 690
Намалението на "текстил" е за дрехи и бельо. И аз се надявах да е за кърпи и чаршафи, но не важи за тях.

# 691
  • София
Някъде бях мернала, че намалението в Карфур е било до 08.08.

# 692
  • София, България
Намалението на "текстил" е за дрехи и бельо. И аз се надявах да е за кърпи и чаршафи, но не важи за тях.

Тия за какви ни вземат ... Преди като бяха намалени дрехите изрично пишеше, че ТЕКСТИЛА не е намален ... Сега пък ... друго ... И защо махнаха билбордовете за 2 дена  newsm78

# 693
В КАрфур каквото било- било...вчера вече нямаше намаления. Всички дрехи са със стари цени, няма нови есенни още...Продавачките със задоволство и сарказъм коментираха клиентите, които ровели по намаленията, ама сега "нА им намаления".  Mr. Green
В повечето магазини в Дъ Мол намалените артикули са вече по няколко щендера. Който намазал- намазал.

# 694
  • София
Еееее, аз нищо не можах да намажа тази година Sad, миналата година имаше къде къде по-хубави неща... сега всичко, което си струваше свърши още преди намаленията...

# 695
Mr. Green И аз така си мислех, специално за това отидох. Опитват се да хитруват и явно им се получава

# 696
  • София, България
а, получава им се, какво им се получава. Само дето си се разкарала до там ... Сигурно нищо не си си купила, така че ... не им се е получило Simple Smile Пък сега всички в темата се информирахме и няма и да се разкарваме

# 697
  • зад парка
Да, наистина... миналата година си купихме няколко страхотни панталона от Маркс и Спенсър и от Есприт и наистина бяха намалени. Тази година -нъцки . Например едни тениски си висят в Есприт: с намаление, без намаление - 19 лева и това е!
Имаше намаление в Овиесе /за мене качеството с горните 2 магазина е несравнимо/ , та всеки от нас намаза  Joy Мъжкото тяло - ризка за 30, ризка за 10; детското - панталонче за 13 /ядосах, се когато след седмица го намалиха на 7 и нещо Laughing/ и аз - спортна риза за 35 /но пък ми става!!/

# 698
радос , това имах предвид, че ме разходиха и да, купих си други неща, винаги се намира какво Embarassed. Добре, че имахме и друга цел-градинските маси, столове.
В някой магазини използват други хитрости - непрекъснато разместват местата на стоките и докато търсиш нужното, току пъхнеш в количката и нещо друго.

# 699
  • София
Mr. Green И аз така си мислех, специално за това отидох. Опитват се да хитруват и явно им се получава
Текстил на френски е и дрехи. Смятам, че проблемът е лингвистичен, а не друг.

# 700
  • София
Проблемът е регионален, не друг Mr. Green

В The Mall, вече няма нищо.Всичко е супер обрано, разни потничета висят само...

Има хубави неща в Пинк Peace

# 701
Много съм възмутена  Crossing Arms. Много рано приключиха намаленията това лято. Една парцалка не съм си взела. А зимата с толкова неща се обзаведох... Ще се ходи до Турция май. И без това намаленията там били по-големи.

# 702
Много съм възмутена  Crossing Arms. Много рано приключиха намаленията това лято. Една парцалка не съм си взела. А зимата с толкова неща се обзаведох... Ще се ходи до Турция май. И без това намаленията там били по-големи.

мъжът ми се върна оттам в понеделник. Намало намаления още, детски дрехи е взел предимно, но само 1-2 са намалени.
Взел е и колело Смарттрайк за малката, с намалението и връщане на мито в самия магазин му е излезнало 110лв, а тук са по 140, така 4е не е голяма файда...
На малката е везл анцузи за 45лири, което не ми се вижда изгодно, въпреки, 4е лирата е поевтиняла

Но след Байрама ще има намаления  Simple Smile

# 703
  • София
Проблемът е регионален, не друг Mr. Green
Може и така да се каже.  Peace

# 704
  • Countryside
Някой да сподели има ли намаления по козметичните магазини и на какво? Имам предвид Бюти зоун и Дъглас? Че моловете не са ми много попътни да знам дали да се разкарвам  Blush

Общи условия

Активация на акаунт