Намаления 2011

• 97 447
  • 748
  •   1
Отговори
# 705
комплект гланц за устни /3D/ на Буржоа с лак за нокти на цената на гланца-15.90

# 706
В Кенвело има дълги  детски дънки за 10 и 15лв/стават за есента/

# 707
  • София
Аз да похваля един детски магазин,в който случайно влязох днес и много ми харесаха нещата,а имаха и намаление/май 50%/.В МOЛ София фирмен магазин на Майорал.Имаше красиви болера  и жилетки,които стават като размери и за слаби жени на цена 18-20лв.
Вчерашният ми успешен пазар бе пак в детски магазин-Unique на бул.Цар Борис III.Дрехите са с намаление 50-60%.

# 708
Inkа, къде точно на Борис ІІІ е детският магазин - Unique?

# 709
  • София
Inkа, къде точно на Борис ІІІ е детският магазин - Unique?
http://www.uniquebg.com/?go=shop

# 710

е какви са тия цени - бебешки рокли по 45 лева след 50%-но намаление..  newsm78 Money

# 711
  • София

е какви са тия цени - бебешки рокли по 45 лева след 50%-но намаление..  newsm78 Money
Има си пазар за всичко Wink Не че, бих дала за бебешка рокля толкова, но истината е, че преди съм давала....и повече даже Laughing

# 712

е какви са тия цени - бебешки рокли по 45 лева след 50%-но намаление..  newsm78 Money
Има си пазар за всичко Wink Не че, бих дала за бебешка рокля толкова, но истината е, че преди съм давала....и повече даже Laughing

едва ли си ги давала за световно-безизвестната гръцка марка unique... Simple Smile

# 713
  • София
Аз взех за дъщеря ми сако от лен и памук от 49.90лв на 19лв,болеро от 36лв на 18лв.Цените ми се виждат прилични.В сайта и на мен нещата ми се видяха по-скъпи,пък и магазина на цар Борис III все пак е аутлет.Вчера имаше цял бански 13лв,разни блузки пак по толкова и хубави летни панталони на цени 18-19лв,с бродерии.

# 714
Аз взех за дъщеря ми сако от лен и памук от 49.90лв на 19лв,болеро от 36лв на 18лв.Цените ми се виждат прилични.В сайта и на мен нещата ми се видяха по-скъпи,пък и магазина на цар Борис III все пак е аутлет.Вчера имаше цял бански 13лв,разни блузки пак по толкова и хубави летни панталони на цени 18-19лв,с бродерии.

newsm10 така може  Simple Smile

# 715
  • Разград
В момента в KENVELO kids, във Велико Търново, има до 80% намаление. Останах много приятно впечатлена от избора и от цените.  Peace

# 716
  • София
има намаление в ГАП в the MALL до 70%, цените по принцип са високи, но се откриват и неща за по 13-15лв. аз взех на детето страхотна блузка за 13лв. Имаше дънки за 22-25лв, но няма много номера вече. за малките бебоци има страхотни нещица.

# 717
Ха, каква изненада за Гап! Намалението беше до 31.07 уж...явно са го продължили. Видя ли случайно до кога е? И само в детския Гап ли има намаление или и в дамския?

Миналото лято в детския Гап беше безумно скъпо, въпреки намаленията. Те изобщо се излагат с цените в този магазин. Марката нито е скъпа, нито особено квалитетна, та не знам на какво отгоре държат толкова високи цени. Там пазарувам само с намаления.

# 718
  • София
не видях никъде да пише до кога е намалението, но даже освен намалението ако си кушиш 3 артикула получаваш още 20% намаление.
имаше намаления и в дамския и мъжкия освен детския.
ГАП е скъпа за нас, знам сайта им наизуст и са скъпички, ОЛД нави не е скъпа мрка, но нямат магазин тук. На мен ми носят от щатите и съм супер доволна, но поръчката до БГ е от рода на 250-300 долара.

# 719
В Гранд Мол Варна в почти всички магазини има намаления до 50-70%. Ходих тия дни да разгледам, блузки, които са се продавали по 40 лв, сега са по 9 и 90, доста прецакващо за тези, които са си ги взели преди всякакви намаления Laughing Laughing Laughing Взех си едно много хубаво есенно яке от New Yorker за 20лв, чиято първоначална цена е била 80лв.

Общи условия

Активация на акаунт