Намаления 2011

• 97 447
  • 748
  •   1
Отговори
# 720
Ако,някой е ходил тези дни до мола на Цариградско шосе или на Мол-Сердика и е обърнал внимание нали има намаление на очила по оптиките,ще му бъда благодарна ако ми отговори,защото не съм от София.

# 721
  • Там, където ме обичат
В Гранд Мол Варна в почти всички магазини има намаления до 50-70%. Ходих тия дни да разгледам, блузки, които са се продавали по 40 лв, сега са по 9 и 90, доста прецакващо за тези, които са си ги взели преди всякакви намаления Laughing Laughing Laughing Взех си едно много хубаво есенно яке от New Yorker за 20лв, чиято първоначална цена е била 80лв.
A можеш ли да го покажеш, че си търся нещо такова. Praynig

# 722
В Даная всичко е на 9.90, обаче честно казано няма нищо интересно.

# 723
  • София
Да,това е често срещано.Миналата седмица в МЕХХ и аз гледам тениски по 10лв,ама и аз нито една не харесах.

# 724
Вчера бях в мола на Цариградско шосе и ми се струва че има намаление в  оптиката веднага като влезеш в дясно

# 725
  • София
В момента в KENVELO kids, във Велико Търново, има до 80% намаление. Останах много приятно впечатлена от избора и от цените.  Peace
Момичета, има ли намаления в момента в KENVELO kids? Конкретно в момента ме интересува бургаския МОЛ.

# 726
Знаете ли дали някъде още има намалени есенни модели на Капчица. В началото на лятото не посмях да взема, защото не бях сигурна как ще расте крачето...

# 727
  • София
Знаете ли дали някъде още има намалени есенни модели на Капчица. В началото на лятото не посмях да взема, защото не бях сигурна как ще расте крачето...
В магазин Ново бебе има  Peace Можеш и оттук да си поръчаш.

# 728
В магазин Ново бебе има  Peace Можеш и оттук да си поръчаш.

Благодаря!   bouquet Има повече модели като за момченца май. Ще се радвам и на други предложения Simple Smile

Но ако няма, отиваме там, ще го посетим утре! Предпочитам малката да мери, затова няма да поръчвам през сайт.

# 729
  • София
В момента в KENVELO kids, във Велико Търново, има до 80% намаление. Останах много приятно впечатлена от избора и от цените.  Peace
Момичета, има ли намаления в момента в KENVELO kids? Конкретно в момента ме интересува бургаския МОЛ.
В София има. Взех дънки за децата. Цената им беше под 20лв.

# 730
  • София
В добрият стар ЦУМ има някакви промоции. Ще ходя да видя какво е положението тия дни.

# 731
  • София
Пак в ЦУМ, намаления до 90% Започват от 24.08. Сайта нещо не мога да го копна тук,  но пробвайте фешъндейс.бг, на латиница обаче. Сайта изисква регистрация и покана от друг член и тогава може да се ползва отстъпка, поне аз така разбрах.

Последна редакция: пт, 19 авг 2011, 23:58 от elix

# 732
Днес харесах много неща в NUCLEO - в аутлет центъра на Цариградско шосе. Има хубави анцузи за момчета - по 30-40 лв. За първи път купувам тази марка, надявам се да са качествени.

# 733
  • София
Пак в ЦУМ, намаления до 90% Започват от 24.08. Сайта нещо не мога да го копна тук,  но пробвайте фешъндейс.бг, на латиница обаче. Сайта изисква регистрация и покана от друг член и тогава може да се ползва отстъпка, поне аз така разбрах.
Днес ходих и отмъкнах една камара неща, включително и едни сандали Келвин Клайн, които не ми стават и ще ги пусна за продажба. 35 номер, но реално са 36 и половина.80лв. са, ако някой иска ще пусна снимки утре.Иначе няма кой знае колко неща , но казаха, че всеки ден ще зареждат.

# 734
Днес харесах много неща в NUCLEO - в аутлет центъра на Цариградско шосе. Има хубави анцузи за момчета - по 30-40 лв. За първи път купувам тази марка, надявам се да са качествени.
Есента ги видях в Италия и имаше много красиви неща за момичета.Във Венеция н м-на избора за нас беше малък в момента,но и взех много красива зимна шапка бяла с бял помпон от лисица и камъчета в стил Блумарин  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт