Намаления 2011

• 97 447
  • 748
  •   1
Отговори
# 60
Най- сетне и в Плейлайф малко по- нормално намаление Rolling Eyes

# 61
Ако има фенове на Yves Roche - имат намаление 30%!

# 62
  • Sofia
Има намаления до 70 % в Лиска, МОЛ Сердика, т.е. сутиени по 14 лв.  Laughing

# 63
# 64
# 65
  • София по рождение
oviesse: ликвидация, ризка с къс ръкав -12 лв., чанта-69

# 66
# 67
Елизабет на Витошка - до 50 % реално намаление.
Дика същият процент и е реално, но не на всичко.
Геокс и Саламандър на Витошка ми се видяха с много беден асортимент - нищо не е останало. В Геокса сякаш от детското все още имаше избор.
Спридер, също на Витошка - пише до 80 %, но реално е до 50, като на повечето даже до 30 %.
Не знам аз ли съм преситена от обикаляна по магазините, но нищо не мога да си харесам  Rolling Eyes Големи парцали ми се виждат тази година. Рокли харесах, но делови. Който носи по-официални за работа - в Дика и Елизабет харесах две рокли, а от Орсей си взех.

# 68
  • Перник
Нати,права си,и аз съм като теб,миналата седмица обикалях 4 часа сердика център-едвам едно яке на манго си купих,даже са изкарали пролетната миналогодишна колекция,и уж намалена-мислят ни за балами явно,и нахвърляни дрехи,а в зара с-ките са свършили,и изобщо навсякъде,останали са само големите размери,или дрехи,на които нещо им има

# 69
FCUK в сити центъра - пише 75 %. Май ще го затварят. В събота си взех уникална туника намалена от 209 на 30 лв. Peace

# 70
Нати,права си,и аз съм като теб,миналата седмица обикалях 4 часа сердика център-едвам едно яке на манго си купих,даже са изкарали пролетната миналогодишна колекция,и уж намалена-мислят ни за балами явно,и нахвърляни дрехи,а в зара с-ките са свършили,и изобщо навсякъде,останали са само големите размери,или дрехи,на които нещо им има

Точно пишех, че и аз съм като Нати. Но, Милче, не става така само с 4 часа обикаляне.  Laughing Hug Сериозно, първия път бях страшно разочарована. След това минах пак с половинката. И после още един път. Та три дена обикалям из Сердика и The Mall и от намаленията успях да си взема:
    - 2 якета, късо и дълго
    - 4 роклички
    - шал
    - дънки
    - 1 жилетка
    - 2 потника
    - 1 ризка

Ако мина още един, може да забера още нещо.  Laughing

# 71
Мишелин, браво, със здраве да си ги носиш  Simple Smile
Аз от моите обиколки основно из центъра и Мола на Стамболийски само рокля и панталон забърсах, за сметка на това си подбих краката  Laughing
Залагам големи надежди на Сердика и Мола на Цариградско, но като гледам... Rolling Eyes

даже са изкарали пролетната миналогодишна колекция,и уж намалена-мислят ни за балами явно,и нахвърляни дрехи,а в зара с-ките са свършили,и изобщо навсякъде,останали са само големите размери,или дрехи,на които нещо им има

Това е масово явление - все едно лятна разпродажба  ooooh! Такова чудо не бях виждала досега.

# 72
Нати, благодаря и ти си носи с кеф новите придобивки.  Flutter

А това последното и на мен ми направи впечатление. То не бяха къси поли, панталонки, тънички рокленца, потници, тениски, верно на лятно намаление бие.  Shocked

# 73
  • Düsseldorf
Oviesse в мола на Хемус имаше още миналата седмица 50%, вече може и да са на 70...

# 74

Общи условия

Активация на акаунт