Намаления 2011

• 97 447
  • 748
  •   1
Отговори
# 75
50% намаление на текстил в Карфур до 30.01

# 76
50% намаление на текстил в Карфур до 30.01
Това включва ли спално бельо?Или е само за дрехи?

# 77
Момичета, а какво е положението в Tally Weijl? Харесала съм си едни ботуши, но все ми се струва, че качеството им не отговаря на цената и ми се иска да се възползвам по време на намаленията.  Simple Smile Ще се радвам да споделите своите впечатления от обувките им, а също и какъв е % на намалението в магазините им.  Wink

# 78
Ако има фенове на Yves Roche - имат намаление 30%!
А намалението на Yves Roche на всички серии козметика ли е или само на някои определени?

# 79
от вчера Манго са намалили още остатъка от зимната колекция-блузите са вече между 20 и 25лева

# 80
Мисля, че за Yves Roche е на определени артикули.

# 81
  • Countryside
Копирам си мнението от предната тема  ooooh!

Търся черно палто, не от най-дългите, а от средните, спортно-елегантно (повече към елегантното), цена 130-170лв (вълна/кашмир/ (полиамид)).
Пуловер под 20-25лв, ризи под 20лв. (Нещо в ретро светлина...)

Условието е да са с минимални примеси на изкуствени влакна  Peace
София

Палто Капаска и Андрюс, намалението е -50%, за риза и пуловер пак там, но незнам дали ще се вместиш в бюджета.
Апропо палто кашмир за 130-170лв няма, колкото и да е намалено.

# 82
  • Countryside

В бенетон има 50% намаление, страхотни жилетки и палтенца видях там....

Има ли като миналогодишните пуловери с ромбоиди? Още ме е яд, че миналата година си купих само един, но тази не ги виждам в колекцията  Thinking

# 83
Има едни магазини Пепина М (за обувки, повечето италиански), не знам дали са ви познати, но аз си ги следя и да кажа, че имат хубаво намаление. Имат 2 магазина по Графа и един зад Булбанк в уличката, до статуята на София.  

Inspire by Цъфс, взех, че си купих подобни пантофо-маратонки от Адидас в Мола на Стамболийски  Heart Eyes Розовите точици всъщност са много малки сърчица...Не се стърпях да си ги покажа  Flutter

# 84
  • Beyond the Frontiers
Момичета, а какво е положението в Tally Weijl? Харесала съм си едни ботуши, но все ми се струва, че качеството им не отговаря на цената и ми се иска да се възползвам по време на намаленията.  Simple Smile Ще се радвам да споделите своите впечатления от обувките им, а също и какъв е % на намалението в магазините им.  Wink
Имат намаление до 70% - пуловери, ризи на добри цени от 11 до 20 лв. За обувките нямам впечатление, но пуловерите ми не са мръднали.

# 85
  • София
знам че ЕССО сега имат 30 процента , но и това не ме устройва   Tired  знаете ли кога ще бъдат на 50 процента? след седмица? две?

# 86
Имат намаление до 70% - пуловери, ризи на добри цени от 11 до 20 лв. За обувките нямам впечатление, но пуловерите ми не са мръднали.
Благодаря ти!  Flutter

# 87
  • София
знам че ЕССО сега имат 30 процента , но и това не ме устройва   Tired  знаете ли кога ще бъдат на 50 процента? след седмица? две?

30 % намаление е в сила от 19.01-19.02.Едва след това се очаква 50 %,на това което е останало.Днес в един от магазините им ми обясниха,че зимната колекция е дошла късно и затова така се бавят с намаленията.

# 88
  • Kyustendil
Mомичета, утре смятам да се впусна в бърз шопинг, но няма да разполагам с много време. В кой от моловете си заслужава да се впусна? Предварително благодаря на всички!

# 89
  • София
Момичета в Некст всичко е на -50 процента!!!Има номерация,избор също  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт