Намаления 2011

• 97 490
  • 748
  •   1
Отговори
# 90
За зимна екипировка има намаление на Diel 89 лв са якетата и 89 лв са панталоните
http://sportdepot.bg/products/ski-kanki-snowboard-sheini/ekipiro … kipirovka-za-deca

# 91
  • Перник
Момичета, искам да си взема ботуши - ест. кожа - вече трябва да са намалени, но не знам къде да ходя, цяла София не мога да обиколя. Къде ще ме насочите - някой мол или ...
ПП Знам, че всичко е много относително

Колко тъпо си формулирах питането  Sick

# 92
Ох, и аз най- накрая се сдобих с кецките...Обиколих всички магазини на Адидас, вече навсякъде са равнИли намалението си май...Нати, със здраве да си ги носиш, моите са белички куклички.
В Есприт са си същите намаления, дано свалят още малко.
А в Бенетон защо си мисля, че точно с ромбове имаше пуловерчета  Thinking В зелено и лилаво специално помня, че гледах.

# 93
Ох, и аз най- накрая се сдобих с кецките...Обиколих всички магазини на Адидас, вече навсякъде са равнИли намалението си май...Нати, със здраве да си ги носиш, моите са белички куклички.
В Есприт са си същите намаления, дано свалят още малко.
А в Бенетон защо си мисля, че точно с ромбове имаше пуловерчета  Thinking В зелено и лилаво специално помня, че гледах.

Благодаря, и ти да се радваш на твоите   bouquet

# 94
  • София
Вчера си взех палто от Бенетон от Стамболийски и костюм на Капаска, пак от там. Имаше пуловери с ромбове -със сигурност мернах  в сиво. Аз също съм им почитателка и за Коледа си взех кафяв за 79лв, преди намаленията  Simple Smile
А знаете ли дали Bata в Сити център имат намаление?

# 95
Здравейте искам да попитам някой знае ли дали в THE MALL в GUESS има намаление на чантите и колко процента е че мисла да ходя утре?
Мерси много Simple Smile

# 96
# 97

Дааа, днес забърсах едни пижамки намалени на 19 лв от Некст.  Grinning
Освен това си взех ризка (19 лв), пола (29 лв) и боти (59 лв) от Зара, дънки Бершка (25 лв) и потниче (5.90 лв) от Ню Йоркър.  Grinning

# 98

Дааа, днес забърсах едни пижамки намалени на 19 лв от Некст.  Grinning
Освен това си взех ризка (19 лв), пола (29 лв) и боти (59 лв) от Зара, дънки Бершка (25 лв) и потниче (5.90 лв) от Ню Йоркър.  Grinning

Ха спри се...Остави нещо и за нас... Laughing

Простете невежеството ми, но Некст в Сердика ли е?

# 99
Нати, почти приключих с пазаруването вече. Не ми се прави сметка колко съм пръснала, честно казано. no Днес пак ще ходя към Сердика, но заради половинката. Ще минем да видим за якенце. Та, ако си харесам нещо, ще е последното, което ще си взема. От друга страна това са спестени пари.  Laughing Аз повече на редовна цена няма да пазарувам! От намаление на намаление.  Crazy

Иначе, Некст-а е в The Mall.  Simple Smile

# 100
  • София
колко е намалението в Geox?

# 101

колко е намалението в Geox?
Аз си взех маратонки от там, намалени от 158 на 79 лв. - от мола на Цариградско. Имаше няколко модела, имаше и номерца...

# 102
  • зад парка
50%

# 103
  • София
Кога се очакват следващите намаления да започнат (за пролетно/лятната колекция)?

# 104
Мисля, че края на юли, началото на август месец започват летните намаления.

Общи условия

Активация на акаунт