Звездни компромати-91

• 55 309
  • 732
  •   1
Отговори
# 45
Представям си къде живее Зейнеб щом толкова се впечатлява.  Tired А спалнята с дрешника е може би по-малка от моята спалня в скромният ми 68кв апартамент.

# 46
Тя беше доста лаконична по отношение на връзката ми. Не можеше да го каже в прав текст, но се подразбираше, че нещо не вървят нещата м/у тях.
На мен самата къща като строителство ми се видя интересна, но е вярно, че кича беше в повече. Интересно ми е баща й как се чувства в тази обстановка. Също ме изненада, че майка й е гобленарка..
Чувства се чудесно, те с майка и са толкова близки и влюбени, целуват се по пейките в парка и от години винаги ходят хванати за ръка. Важното е момичетата му да са щастливи за него.

Нещо не можах да схвана.

А, някой беше постнал снимки на Емилия, обаче не се отварят.

# 47
тя с джапанки ,той с палто и шал...бебе ли чакат ?

# 48
  • In The Middle Of Nowhere
Тя беше доста лаконична по отношение на връзката ми. Не можеше да го каже в прав текст, но се подразбираше, че нещо не вървят нещата м/у тях.
На мен самата къща като строителство ми се видя интересна, но е вярно, че кича беше в повече. Интересно ми е баща й как се чувства в тази обстановка. Също ме изненада, че майка й е гобленарка..
Чувства се чудесно, те с майка и са толкова близки и влюбени, целуват се по пейките в парка и от години винаги ходят хванати за ръка. Важното е момичетата му да са щастливи за него.

Ами хубаво радвам се за тях. Питах защото мъжете по принцип не си падат по такива розовки неща, но така си и помислих, че сигурно не му пречи.
За мен лично еманация на цялата безвкусица бяха ангелчетата с розови панделки нарисувани по тавана на стаята й...  ето така бях smile3555. Искали са да докарат определен стил, обаче с импровизация  не се получва.
Като оставим на страна стилът и визията й, Антония не ми пречи, има приятен глас.

# 49
  • София
 Thinking Mен пък точно гласът й на Антония е едно от най-дразнещите неща в нея, самият тембър - име едно такова трептене, дето трудно се понася. Иначе може да се каже, че прилично се представи като говореше. Не коментирам въобще къщата и т.н - ще се повторя както повечето са написали - за мен е прекалено, но те щом си го харесват - със здраве да си живеят там  Simple Smile

# 50
Представям си къде живее Зейнеб щом толкова се впечатлява.  Tired А спалнята с дрешника е може би по-малка от моята спалня в скромният ми 68кв апартамент.

Ами, впечатлява се  Laughing... Убедена съм, че лицемерничи. Представям си ги после в студиото как се кикотят, обсъждайки репортажа.  Wink

# 51

Нещо не можах да схвана.

А, някой беше постнал снимки на Емилия, обаче не се отварят.
Какво не схвана? Щом на жена му и щерката им харесва, значи той е щастлив. Много се съобразява с тях.
Зейнеб ми е много неприятна и елементарна.

# 52
Да, това ще му е осмо дете Simple Smile

# 53

Ами, впечатлява се  Laughing... Убедена съм, че лицемерничи. Представям си ги после в студиото как се кикотят, обсъждайки репортажа.  Wink
И аз това си помислих докато ги гледах. А като чух кой е архитекта и всичко ми се изясни.
Даже си мисля, че екипът на Гала са знаели за тази къща и са искали да я покажат и да затвърдят селското изъчване и липсата на вкус на миската. явно е семейно обременена. Дрешките и интериора вървяха в комплект.

# 54
Аха, мерси сега разбрах кого точно си имала предвид densi. Другия път се изразявай по-правилно.  Peace

# 55
  • София
Представям си къде живее Зейнеб щом толкова се впечатлява. 
Не си права. Снимала съм дома на Зайнеб и поне за мен е едно стилно, уютно, ново жилище. Самата Зайнеб е много мила и добре възпитана, та предполагам, че поведението исе дължи на това.
 Репортажа от дома на Петрова не успях да го гледам, защото е ужасно заснет и ми става лошо още на първата минута. За тази първа минута, обаче останах приятно изненадана от самата Антония, която изглежда много по- хубава, отколкото по снимки от светски събития.

# 56
# 57
  • София
Да, това ще му е осмо дете Simple Smile
Koia e tazi?Toi ne se li razvede  predi vreme?

# 58
Представям си къде живее Зейнеб щом толкова се впечатлява. 
Не си права. Снимала съм дома на Зайнеб и поне за мен е едно стилно, уютно, ново жилище. Самата Зайнеб е много мила и добре възпитана, та предполагам, че поведението исе дължи на това.

Това също говори зле за нея. Значи всичкото и прехласване е една поза. Crossing Arms

# 59
Съпруга му е, Пени Ланкастър се казва.

Общи условия

Активация на акаунт