Звездни компромати-91

• 55 314
  • 732
  •   1
Отговори
# 615
  • Перник
Т.е. сесията не е от 2007 Laughing
http://kliuki.bg/wp-content/uploads//2011/01/nikoleta_korica.jpg на тази корица пише друго

# 616
Значи вчера Карбовски е излъчил интервю от 2007-ма? Laughing  (странно, защото тогава тя все още не ходеше с Божинов Whistling)

# 617
# 618
С любимия човек,в смисъл Валери. Joy То сигурно и извъземните вече разбраха,но тя да си каже.

# 619
Аз пък не мога да разбера,какво се чудите толкова,че Николета е различна сега от преди,ами много ясно,че ще е,все пак повечето доходи,могат да те променят до неузнаваемост.Хубави скъпи гримове,гримьори,маркови и красиви дрехи от стилисти,сега пази и някакви диети,тя се занимава само с визията си,няма други дертове,защо да не в пъти по-секси от преди.
Абсолютно нормално си е.То и аз като си гледам снимки от преди 5 години,дори от преди 2 само,разликата е огромна,като имаш правилни и хармонични черти и като цяло добро телосложение,може с парички да станеш уникален убавец,пипнеш тук,там и готово...
В булчинска рокля не ме кефи,особенно с тези татуси и този грим,малко на латино циганка ми прилича,да не кажа баш мангалка...

# 620
Много ме дразни притворената уста на всяка снимка.  Close
Няма да гледам снимки на Николета вече!  smile3515

# 621
Стига с тази Николета.На всички фотосесии изглежда по един и същи начин-грим,коса,с шапка или без(по-добре с ).Добрият модел трябва да може да влиза в роля с лицето и тялото си.Както и да е.
Снощи погледах Горещо за 5 минутки и кво да чуя от другия лидер.
цитат по спомен: "Седя си аз по анцуджче" Rolling Eyes и т.н.

# 622
Аз пък не мога да разбера,какво се чудите толкова,че Николета е различна сега от преди,ами много ясно,че ще е,все пак повечето доходи,могат да те променят до неузнаваемост.Хубави скъпи гримове,гримьори,маркови и красиви дрехи от стилисти,сега пази и някакви диети,тя се занимава само с визията си,няма други дертове,защо да не в пъти по-секси от преди.
Абсолютно нормално си е.То и аз като си гледам снимки от преди 5 години,дори от преди 2 само,разликата е огромна,като имаш правилни и хармонични черти и като цяло добро телосложение,може с парички да станеш уникален убавец,пипнеш тук,там и готово...
В булчинска рокля не ме кефи,особенно с тези татуси и този грим,малко на латино циганка ми прилича,да не кажа баш мангалка...
Това го разбирам, само че от снимката й от абитуриентския и бал , някак...все едно е съвсем друг човек, нито чертите, нито скулите са същите Thinking Това си е мое  мнение...

# 623
Аз да питам последно Бербатов чака ли второ дете или не?

# 624
Отрича.

# 625
брат му очаква Peace

# 626
# 627
Стига с тази Николета.На всички фотосесии изглежда по един и същи начин-грим,коса,с шапка или без(по-добре с ).Добрият модел трябва да може да влиза в роля с лицето и тялото си.Както и да е.
Снощи погледах Горещо за 5 минутки и кво да чуя от другия лидер.
цитат по спомен: "Седя си аз по анцуджче" Rolling Eyes и т.н.

Напълно съм съгласна  Peace
Един модел, като този който имам в подписа си, трябва да бъде хамелеон, т.е. да влиза в роля, да бъде различна..А НЛО е една и съща на всяка снимка, позира като дърво, едно и също излъчване, една и съща физиономия...скука.

# 628

Мима бременна ли е? От къде имаш инфото? Тя отдавна иска дете, въпреки лудия си характер и още по-лудите си изпълнения Laughing, дано се е кротнала вече.
Да им е честито, ако е вярно.

# 629
  • Sofia
Писаха по много сайтове, ето например тук

Общи условия

Активация на акаунт