В ритмите на декупажа с чалга,кич....и много настроение_40

• 57 015
  • 724
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Ралицаааа .... комплекта с тиквите е убиец!!!!! Браво!!!!!!!

Виванова, и аз като Мумита: кажи, че няма да слагаш обувки в тази изискана кутия!  Joy

Ане, много хубава чиния. Това с трансфера е трудна работа ... и дето ставало като найлонче, след като го изтъркаш ... малко съм скептична ... как ли не опитвах, на найлонче не го докарах! Важното е, че чинията ти е супер!

Аз цялата съм се омазала и правя три неща наведнъж /луда работа/, ама утре ще показвам  Laughing

Лека вечер, момичета!

# 676
Виванова, Hug Hug Hug, покрай новите момичета съм пропуснала твоята прелестна кутия..
Дълго се взирах и чудих какво е,докато прочетох,че е копринени тапети..това с което си облепила кутията..Пък черупките по капака...- невероятно оригинално се   е получило..   bouquet
И аз съм любопитна какво ще слагаш в кутията...(Снимай шикозните обувки да ги видим, ако смяташ да продължиш да я ползваш за тяхното съхранение  Peace)

# 677
чинията с гроздето си е направена така.самия ръб е леко релефен,аз само го подсилих и оцветих.Като я купих ми се видя много постна и реших да я разкрася.Гроздето в средата е солено тесто.
Щурчо много ти благодаря за помоща ще ти направя нещо с щурчета обещавам и ще ти го прата по пощата до поискване.
Bonniso благодаря за подкрепата.

# 678
Щурчо, хиляди благодарности  bouquet  bouquet  bouquet Поръчах ги аз, поръчах и акрилна бяла боя, но са много малки, а са скъпички. Значи Ще търся С 200 и друг лак и боя от някой магазин. Ще пробвам с малки мотиви, и мен ме притеснява че Ще накъсам салфетката, но Ще пробвам доакто стане. Надявам се другата седмица да ми дойде поръчката, нямам търпение.  Hug

# 679
Рали- приказни неща си показала.Много ми хареса чинията с конете , шишето със розата и чинията с гроздето.И другите неща са хубави но тези се открояват като много оригинални идеи.Браво!Справяш се отлично и снимките са добри . bouquet
Момичета радвам се че ви хареса кутията .Няма да я ползвам за обувки .Имам много дребни неща които се чудя къде да прибирам и за това съм решила да си направя няколко кутии.Освен декупажа другата ми страст е шиенето на машина та и там има много джунджурии на които трябва да намеря дом че съм се разпиляла из цялата къща и накрая ще ме  newsm29

# 680
Ето и тази книга за която преди време ви бях казала,че правя.Естествено след това видях някъде точно как се прави,това си е моя измишльотина ,но си я харесвам много.Сега съм подготвила други ,както е описано във форума ,но нямам време да ги довърша.
ВИВА кутията ти е страшна ,мисля,че никога няма да достигна този успех,но не се предавам това нещо ме успокоява страшно много.Обещаха ми страхотен линк с картинки ще го пусна като ми го дадат вече нищо не може да ми се опре.Лека ,вихрогончета.http://ralica73.snimka.bg/?profile,sort;aid=568542

# 681
# 682
Здравейте работливки  Hug  bouquet
раковина сърцата са прекрасни  Heart Eyes много интересни идеи ни даваш за отливане на гипс  Peace
Ками чинията със зайчетата,която си показала на срещата е върха  smile3501
Синева чдесна работа  Heart Eyes синия комплект е много красив   bouquet
Геновевка как ме е яд и мен за тези прекрасни амфори,но станалото станало.......
Вивиан тиквите са супер,особенно със салфетката от Ларинка/аз съм си приготвила една кутийка да я правя с моята салфетка/,а кофичките ........нямам думи  smile3501
Антом много нежна и ефирна е станала бутилката с жената Heart Eyes........прелест   bouquet
Горда чудна кутийка   bouquet
Росирос ех тази Куба  newsm10  справила си се супер  Hug
МИМ Ар много нежно и симпатично свещниче   bouquet
Ане може материалите да не са професионални,но резултата е такъв   bouquet
Виванова кутията е прелестна  Hug  bouquet

ралица защо ги кри тези красоти до сега  Hug всичко много ми хареса   bouquet

Лека вечер  Simple Smile

# 683
  • пловдив
Добре дошли на новите момичета   bouquet
Ралица, чудесни неща си направила, продължавай смело в същия дух  Peace
Виванова, страхотна кутия за обувки  thumbsup относно тефтерчето, много е интересно, но и на мен нещо ми липсва между черно и бялото  Thinking първосигнално ми хрумна за тънка дантелка , нещо като около сърчицето
http://1.bp.blogspot.com/_G8ROO0ARmXA/TI8v84Z0w1I/AAAAAAAAAqs/jv … /05.09.10+025.jpg
или
http://stranamasterov.ru/files/imagecache/orig_with_logo4/i2010/ … _07_2009_1706.jpg
за да не е традиционното рисуване с контур  newsm78

# 684
Рали,  bouquet Корицата на книгата ти много ми хареса.Но се влюбих в комплект чаши и..кана (или както там се казва  ТОВА Embarassed) и...видях толкова много и толкова хубави неща,че...и аз се питах защо пази досега тази красота скрита..  bouquet
Имам доста да се уча от теб.. Hug
Виванова,за твоето тефтерче и аз дълго умувах.. Идеята за контур и за дантелка ми се виждат добри, но ми хрумна още нещо -примерно кракле от яйчени черупки извън черния контур ..Просто..липсва ми нещо релефно и то да не е просто контур, а..някак да придава обем..все едно излизат девойките от тунел..Черупките си ги представям тонирани от тъмно до бяло..макар мястото да не е много..Не знам дали успях да обясня идеята си, но..по-важно е ти как си представяш тефтера..  bouquet Сигурна съм,че ще го измайсториш достатъчно красиво.
Лека и спокойна нощ на всички  Hug

# 685
Ане чинията е много стилна,много ми харесаха пукнатините,ей такива исках да направя на лавандуловата кофичка,но нещо не се получава
Виванова може на белия фон да сложиш двуфазно кракле,и като втриеш пукнатините,ще се слеят бялото и черното,останах очарована от "Флирт"-а
Раалица чудесни неща,разгледах целия ти албум,много ме впечатли чинията с гроздето
tilde вземи си бяла акрилна боя голляма кутия,защото ще я ползваш при всеки един предмет върху който работиш,аз ползвам "Акрилан" на Vitex 750ml е,някъде околко10 лв беше,ето вече почти цяла година я ползвам

# 686
ВИВА  белия фон на тефтерчето можеш са го направиш със сусам,този за кифлички където е .Той седи много добре,като го напудриш после със златна или сребърна прах.Придава страхотен релеф и седи някак странно.Някъде в моите снимки имаше една бутилка с гербери горната част е напр[imhttp://ralica73.snimka.bg/hobby/dekupaj.568542.22306881g][/img]авена така,не знам дали се е видяла добре.

# 687
  • Добрич
Рали, наистина невероятни неща си направила. Всичко ми хареса   bouquet

Виванова, прекрасна кутия   bouquet

# 688
О Ане таква красива чиния,а пукнатини като твоите не мога да направя и това си е.Много ми хареса и чинията с конниците
Мим Ар прелестно свещниче
Виванова кутията е бижу,прекрасна,ежедневника също много ми хареса
Можеш ли да пуснеш снимките на флирта и тези от 3-те кутии от кафе - много много ми харесват ,ако може да ги използвам
Ралица това което показваш изобщо не е на начинаеща ,прекрасни неща си изработила.  bouquetКомплекта с конете и шишето с розата са ми фаворити !

# 689
Момичета, днес намерих време да ви поразгледам  #Crazy Страхотни работи, чудни творби   bouquet  bouquet  bouquet Няма как да пиша по имена, че то трябва всички ви да изброя Crazy
Добре дошли на новите зарибенички душички  Hug
Аз като ви гледам и така ме засърбяват ръцете някой път ми се иска да оставя всичко и да подхвана някой предмет, ама не ми стига времето...имам доста други работи в момента и нали малко и комерсиално гледам на нещата  Embarassed Все пак трябва да изкарам поне за мат'риали...
Впрочем захванах преди месец няколко чинийки и чакт ред да ги довърша, ама кога  newsm78
Поне ви се радвам тука, продължавайте все така...много гушлячета на всички  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт