Вода розов Девин за приготвяне на АМ за новородено

• 8 789
  • 55
  •   1
Отговори
Моля, кажете ми мога ли да използвам направо розовия Девин за АМ или трябва първо да се преварява, или кипва?

# 1
Аз използвах директно.

# 2
  • София
Зависи от възрастта на детето.
За малко бебе-препоръчително е да се превари. Когато преди години водата излезе на пазара, такава беше препоръката на МЗ конкретно за нея. Беше написано на едни хартиени етикети,  които бяха закрепени на гърлата на бутилките.

# 3
Аз досега съм ползвала само такава, но започнах да сменям марките, знам, че не е хубаво да се преварява мин/изворна вода

# 4
  • София
Първите 6 месеца преварявах, после не.

# 5
И аз онтачало преварявах и после минах на Девин, но не твърдя, че това е правилното

Аз досега съм ползвала само такава, но започнах да сменям марките, знам, че не е хубаво да се преварява мин/изворна вода

Чувала съм за минералната, че не трябва да се преварява, за изворната не мисля, че има проблем да я превариш

# 6
Бебка е само на розов Девин от първите дни(дохранвах с АМ)и ВИНАГИ преварявам водата 5 минути.След 6я месец мисля да престана.Педиатърката е на същото мнение!За изворната не е проблем да се преварява,само минералната не трябва Peace

# 7
До една годинка преварявах водата - дали Девин, дали друга марка, само че винаги гледах да е изворна, а не минерална.
След годинката спрях да преварявам, но пак давам за пиене сам изворна.

# 8
Колкото и някои да казват, че розовият Девин и други подобни са подходящи за директна консумация от раждането, от това, което аз съм изчела какавата и да е водата, до 6м задължително се преварява! Но мнения и разбирания много и просто сама си прецени на коя теория да се довериш.  Peace

# 9
Розов Девин ползвах без да преварявам и за двете ми деца още от началото.

# 10
Използвам розов Девин по препоръка на педиатърката на Маги от самото начало, но винаги я преварявам и така приготвям АМ или давам директно за пиене.

# 11
Редувах чешмяна вода с изворна Девин.
Винаги преварявах. Изворната Девин не е 100% микробиологично чиста. Не ми се рискуваше.

# 12
чешмяната вода,колкото и да ври,винаги остава котлен камъц на дъното  Naughty
обикновенна розова вода се дава след навършване на 6 месеца  Naughty
най-добрия вариант е да преваряваш розовата вода  Naughty

# 13
Първите 6 месеца преварявах, после не.

и аз така Peace

# 14
Педиатърът ми рече и отсече - преварена. Дори бембяна Девин - преварена.

Общи условия

Активация на акаунт