ЕПИЛЕПСИЯ-ТЕМА 14

• 56 816
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Майчета, не мога да намеря Лактамил ,Ламотрижин, или кое да е подобно от 5 мг в Бг?!! Някой от вас да е чупил 1 табл на 4 ,не че имам идея как ще стане с тази малка таблетка  Rolling Eyes??? 

tedka*, много е възможно ХАДВ да се провокира от лекарствата и като ги спрете да се нормализират нещата Peace

# 616
after ,благодаря ти много ,преди колко време беше това,аз утре от сутринта ще започна да звъня,но вкрайна сметка ще отидем към 20-25число тогава можем ,явно обаче ще трябва да останем ,а мен ми се иска за един ден всичко и изследвания и прегледи,че нали съм и с малката няма кой да я гледа,за един ден ще се намери,но за повече става доста сложно,като имам повече новини утре ако се свържа ще пиша,мисля ,че тя е в отпуска,защото невдига телефона.Целувки на теб и синчето ти

# 617
after ,благодаря ти много ,преди колко време беше това,аз утре от сутринта ще започна да звъня,но вкрайна сметка ще отидем към 20-25число тогава можем ,явно обаче ще трябва да останем ,а мен ми се иска за един ден всичко и изследвания и прегледи,че нали съм и с малката няма кой да я гледа,за един ден ще се намери,но за повече става доста сложно,като имам повече новини утре ако се свържа ще пиша,мисля ,че тя е в отпуска,защото невдига телефона.Целувки на теб и синчето ти

Средата на февруари. Ето по-подробно:
Отидох сутринта около 10 часа.Тя си има и работно време, което го пише на вратата, но сега не мога да се сетя. Но определено не е преди 10 часа, защото сутринта тя обикаля визитация и тогава си влиза в нейният кабинет. Имаше около 15 човека преди мен, като някои от пациентите влизат за 2 мин, някои стоят вътре по половин час. Чаках поне 2-3 часа. Обича да и пазят тишина пред кабинета, беше ми се сторила много крив човек, но вътре останах впечатлена от вниманието. Понеже има доста хора, каза че никого не връща. Като отидеш в клиниката тя се състои от няколко сгради, питай в една от първите има Информация,мисля че сградата, в която е тя е розова. Там се качваш на вторият етаж, кабинета и е в дъното на коридора вдясно и се зареждаш с търпение,обяд и надежда. Обикновено обаче там има звънец и не пускат всеки забелязах, направо казваш че си от друг град и имаш уговорка с Божинова, те няма да тръгнат да я питат. Друга не се сещам какво да ти кажа. Хората, с които разговарях докато чаках споделиха че са имали контакт с нея по имейл-била много отзивчива и отговаряла. Ама какъв и е имейла...  newsm78 не знам. Може да поровиш с търсачката в Гугъл или някой ако има тук да го напише.
Според мен отиди най-късно в 9 за да пазиш ред, там на същият етаж знам че правят ЕЕГ-та, може и да направите всичко в един ден. Но си мисля ако сте с постоянни пристъпи дали няма да ви приемат и да си стегнеш багаж,  може би така ще е по-добре за детенцето.
Обезателно се интересувай да не би да е в отпуск като отидете.
Благодаря за целувките!  Hug

Аз искам да питам някой знае ли Литвиненко дали е в отпуск, защото звъня, а не вдига и предположих че може би е в чужбина?

# 618
момичета аз съм  в пълен шах и мат ,тази вечер към 11часа вечерта бях приета от доц иванов уж за смяна на лекарството което до момента няма ефект ,но понеже децата спят до мен и е мн късно както се вижда ,неискам да трополя с клавиатурата,за да не ги събудя,утре ще ви споделя интересното си преживяване ,че не знам за смях ли е това или за рев.Благодаря на мамите на лични и на афтер утре ще ви разпитвам по-подробно,пригответе се  Laughing

# 619
  • София
maminka_sladinka , ние сме при Славкова в св Наум, но те работят заедно с Божинова, доцентката разглежда документите на децата. Мисля в понеделник се правеше тоя "съвет"- отвън стоят децата и родителите, вътре са се събрали всички доктори от св Наум и извикват децата едно по едно. Лекуващия лекар, в нашия случай Славкова, излага случая, Божинова преглежда детето и се решава какво да се прави. Аз лично съм разочарована от това, че всичко го правят толкова набързо, не дават въобще думата на родителя, говорят пред теб на абсолютно неразбираем език, нито можеш нещо да попиташ, нито някой ти обръща внимание. Добре, че е Славкова и винаги ми обяснява всичко в пълни подробности и отговаря на всичките ми въпроси.

# 620
Май като пиша никой не чете трети път го пиша!!! Grinning Grinning Grinning
Бени друг добър невролог Христова се сещам!Мариса аз питах Литвиненко кога ще почива и той ми каза тази седмица последната на юли и август месец към 8-10 пак май една седмица.

# 621
Май като пиша никой не чете трети път го пиша!!! Grinning Grinning Grinning
Бени друг добър невролог Христова се сещам!Мариса аз питах Литвиненко кога ще почива и той ми каза тази седмица последната на юли и август месец към 8-10 пак май една седмица.

Чела съм го, но нарочно попитах, може да си е променил плановете човека.
Благодаря за отговора.

maminka_sladinka, не знам точно какво е станало, но според мен си избери един лекар,който ще си остане лекуващ на детето, да не го объркат нещо, нали знаеш че всеки лекар си има негови стандарти. Ще чакам да споделиш как е детето  Hug

# 622
Здравейте момичета

Маминка сладинка надявам се да не е станало нещо сериозно но явно си разочарована от самият лекар.И аз както е писала по горе Валенцето именно за това преди време се отказах от професор Чавдаров.Изобщо не искаше и да чуе моето мнение говорят си само те без нищо да ми се обясни след това .А изключвам таксата му тогава преди три години бе 80лева. сега не знам но не това бе най-важно а отнощението му към нас родителите.Сякаш сме някои натрапили му се у дома.

# 623
Момичета здравейте. Някой има ли координати на Георгиев в Иван Рилски? Който е ходил при него да пише как става.

# 624
  • София
Тъкмо една съфорумка същото ме беше питала на лични. Ето тук има координати:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=581477.0
Обаждаш се и си запазваш час.

# 625
ето ме и мен ,звъня в клиниката свети наум и почнах вече да се съмнявам дали това са телефоните,защото от вчера никой не ми вдига телефоните,за какво е тази регистратура тогава незнам.
Та вчера да ви поразкажа накратко какво се случи,отиваме при Иванов ,прие ме в 11часа вечерта за да ми изпише нова схема на новото лекарство ,което иска да въведем понеже досега депакна неможа да ни овладее гърчовете,малко в по лека форма са ,но пак са си сериозни,за който незнае нашите са генерализирани големи гърчове,случващи се вечер по време на заспиване.И какво става влизам и той ме пита на колко време са ,какви килограми са започвам аз да обяснявам и стигам до описанието на гърча ,който съм видяла последният и споменавам че както детето си заспа по корем изведнъж се обърна странично се завъртя към мен аз го поех и той седна аз го придържах,главата му и погледа бяха силно извити надясно и той ми казва , а седнал ли мн странно ,да не би да се касае за хистерични припадъци,а не за епи,при което на мен ми падна чийнето и взех да разсъждавам.Че хистеричните трябва да има публика задължително,очите са затворени и тем подобни неща,а той в  повечето случай спи сам и след гърча идва като се блъзка по вратите ,защото е дезориентиран,въобще има доста несъответствия и му казвам тези неща не ми се обърна внимание.Каза ми снимай го с камера и после ела да ми покажеш и чак тогава ще изпиша лекарство и ще назнача еег,само да вметна ,че му казах ,че знам ,че има сънно еег и искам такова ,а той ми каза ами да има и ние би трябвало да правим ,странен отговор.Досега не ми е предлагал да го направим ,а ние сме с нощни пристъпи ,а не аз да научавам от нета и сама да предлагам,както и да е.Накрая излизам вече от кабинета без това за което съм отишла без рецепта,и за тези сладки приказки  от 10мин ми взима 20лв и ме е хвърлил направо в .На три пъти си противоречи в това което говореше.Зададох и въпрос какво е мизиална глиоза ,това е написано в резултата от нашият магнитен резонанс,той каза ами това е огнище,а когато в началото го разчиташе каза ,че нищо нямало,като го попитах ами ето значи имаме огнище,отвърна ,аа не от него не може да е ,въобще незнам как ви се струва на вас тази история,но на мен ми се изпари цялото доверие ,което имах има и още др неща,които ме навяваха на мисълта ,че това не е нашият лекар просто,само мислят как парите да взимат на хората това май е най важното за тях.Мога и още мн да пиша ,стана дълго,но отивам пък до личната да изписава лекарствата

# 626
За мен е да смениш докторът .Като чета какво си писала оставам с впечатление че пред кабинетът му е върволица от пациенти щом чак в 11часа си минала та той денонощно ли работи. newsm78Всъщото време оставам с впечатлението че разбира май колкото и аз от такова лечение.Пак ти казвам ориентирай се към друг детски невролог е това е мое мнение но за мен това не е никакъв специалист.

# 627
Ламиктал от 5мг пие моето дете.Поръчвам го в аптеката струва 4 лв и ст.Пробвай някаде да го поръчаш мисля че няма да имаш проблем.

# 628
⅞ ...and Happily Ever After не се обиждай казах го с закачка това за Литвиненко!
maminka_sladinka аз също бях при Иванов когато сина ми беше бебе девет месеца само ме въртеше и аз съм чакала по нощите да влезна а ние сме на 120 км от Пловдив.В болницата само се заяждаше с мен,защото и аз го питах въпроси обиждаше ме от рода "такива некомпетентни майки или женичке" в началото мълчах и ревах но после и аз отворех една уста.Нали ако бях компетентна нямаше да го питам а тогава бях толкова стресирана абе нямам думи моя мъж щеше да го бие.Съветвам те хващаш си багажчето и отиваш в София според мен там са по-добри лекарите,ние сме  при Литвиненко и моя син правеше пристъпи като се унасяше при заспиване но с повече търпение от двете страни и пробване на сумати лекарства намерихме лечение и да чукам на дърво за сега сме добре ако миналата година не си беше праснал главата вече 2 години щяхме да сме без пристъпи,офф и на това съм доволна като знам преди какво беше.Но по принцип снимай пристъпите и при който и невролог да отидеш ще ти е по лесно вместо да обесняваш и както винаги да няма неразбрали.Ако ти трябват координати на лекари питай ние ще ти помагаме с каквото можем успокой се пожелавам ти късмет повече воля и тъпение! Hug

# 629
emi ,сериозно ли ми говориш,така ли ти се е подигравал,оле ужас как си изтърпяла не го е срам ти да не си циганките дето му ходят,с мен поне така не се е държал явно трябва да съм поласката ме е сметнал за нещо по-нормално,как може да се държи така с майки ,които толкова страдаме.Незнам не че нещо искам да кажа ,но не се чувствам удовлетворена ,малко през пръсти ми се струва цялата работа ,в началото всичко беше наред стандартните методи ,влизане в болницата,обаче първият ден никакви изследвания,стоим така като прани гащи в тази мизерия,дето след като мине визитацията чак в 11часа после няма кой да влезе повече в тази стая нито да измете нито да пита добре ли са децата,камо ли за ядене да ти кажат,не че щяхме да ходим да ядем ,но все пак.Аз спях в леглото на 12годишният си син и си плащах за това неудобство стаята гола музайка и едно легло и един телевизор,майка ми остана на 3-тата нощ с него ,за да се прибера да поспя,че не бях спала 3 дена и влезнала някаква сестра да се кара,че гледали телевизия,нетрябвало,а то там освен да слушаш телевизор др няма.После за изследването за еег беше далече на едно тепе ,беше само 3-4мин,аз го водих ,после чаках професор захариев да го разчита,после изследване очни дъна ,аз тръгвам с детето до хирургиите да търся в тази голяма болнца дето на др край на града лекар очен.Абе кошмар беше и досега от 8месеца сме с тази диагноза 2 еегета правени само едното 4минутно и 4-5кръвни изследвания и едни очни дъна .За мен това не е достатъчно ,чета в нета и разбирам за куп най различни изследвания сънно еег които ние не сме правили,добре че се задействах сама да направим ядрено магнитен резонанс ,което на същият ден го накарах да ми го разчете ,че аз съм упорита като бормашина GrinningНо това беше момичета търпението ми се изчерпа поне като си плащам като поп да знам за какво отиваме в софия,само да уреда малката,че ми е това проблема.

Общи условия

Активация на акаунт