Survivor US

• 88 981
  • 664
  •   1
Отговори
# 375
  • в морето до колене
Наш'то Наде и тяхното Наде, а!  Mr. Green
Самоцитирам се, ама пак да питам... за сравнението, де.  balloon

А как ви се струва идеята за сезон 30? Рекламните изречения ми харесаха. Да видим...
То сега чакането е малко - само два месеца.

# 376
Доволна съм.

Скрит текст:
От петицата бях за Натали или Кийт.

Последните епизоди бяха изключително интересни благодарение на Натали.
Мячик какво да им сравняваме на двете- освен да им мерим косите за друго не се сещам  Laughing.

# 377
  • в морето до колене
Защо да не ги сравняваме, Фани?
И двете загубиха основните си партньори от първоначалните си коалиции. Наложи им се да се приспособяват към нови такива, в които не бяха на най-горните нива в хранителната верига.
Но от тези доста подобни изходни обстоятелства се получиха различни резултати заради противоположните им стратегии.
Едната избра пасивното поведение на водена и подкрепяща водещата фигура в алианса си.
Другата реши да вземе съдбата си в ръце и да обърне нещата според своите желания. Да води вместо да се остави да я водят.

# 378
Нашият Сървайвър го гледах много повърхностно и впечатленията ми от Надя се базират основно на последните епизоди и думите на останалите участници. Играта и в началото не знам каква е била  Peace.
Та от това, което аз видях  Надя изобщо нямаше идея какво прави в Сървайвър. Поведението и наистина беше пасивно, но не смятам, че беше стратегия.
Може и да греша, разбира се, пак казвам, гледала съм съвсем малко.

# 379
Тяхното Наде я изгониха първа Mr. Green Всяка участничка която се е казвала Натали и е участвала в предаването е стигнала до финалния епизод! 3 от 4 бяха на финал, 2 спечелиха Crazy. Има нещо в това име.

# 380
  • в морето до колене
Три сезона ги гледам в разните формати ... и явно още ги бъркам двете близначки.  Crazy Crazy

# 381
Кой ви беше фаворит, кажете?

# 382
Последният епизод бях за Кийт или Жаклин. Но много отдавна ми стана ясно, че Натали ще спечели. Не беше някаква изненада.

# 383
  • в морето до колене
Аз рядко имам любимци. Още по-рядко "стискам палци" на някого за победа.
Последно това ми се случи в С21... доста вода е изтекла от тогава.  Grinning
Но много харесах Джош и Рийд, особено Рийд с речта си на финалния съвет ме спечели окончателно.  Grinning
Кийт ми беше забавен, но по-скоро някак клоунски забавен... не игрово.

Но смятам, че играта на Натали беше монтирана много добре - в един сезон с доста скучно начало, показаха в градация един понятен и симпатичен за зрителя победител, около образа на който всъщност успяха да повдигнат качеството и интереса към финалната чест на сезона като цяло. Казвам го с респект към екипа, който е имал твърде специфичната задача да "пребори" вече изграден екранен образ на момичетата в друго реалити, от друг екип. При това доста противоречив, да не кажа направо не съвсем положителен образ.

Последна редакция: пт, 19 дек 2014, 02:09 от мячик

# 384
Речта на Рийд наистина си беше много култова! Обиди я и я направи на нищо по най-интелигентния възможен начин!

# 385
From bad to worse. Това мога да кажа за американските сезони напоследък (по-точно последните два, които съм гледал). И това е по отношение на избора на победител. Все повече се гледа на факта, че това е само игра, в която всичко е позволено. Но покрай това започват да се губят елементарни човешки качества, което според мен не трябва да се случва. Все пак този формат се гледа от много хора и доста от тях го възприемат буквално и като пример за подражание и поведение. Любопитното е, че тази тенденция взе да се появява и в българския сървайвър, въпреки безобразията на продукцията. В този наш сезон имахме цели двама типични играчи, дори и по американските стандарти. И даже единият от тях спечели. Нещо, което до преди 5 години беше немислимо. Но не знам защо вътрешното ми чувство говори, че нещата не вървят на добре. Дано тази тенденция да не продължи и за в бъдеще.

# 386
За каква тенденция говориш? Наистина не бих търсила морал в игра като сървайвър. Вярно е, че Тони и Натали бяха мръсни играчи, но всичко беше в контекста на играта. Ако наистина си кофти човек журито не би гласувало за теб(справка Ръсел). Аз пък се кефя, че фен на американските сървайвъри спечели нашият вариант, дано бъдещи бг участници си вземат пример от Ваня!

# 387
Това за Ръсел беше тогава. Ако беше играл в някой от последните два сезона нямаше да се учудя и да беше спечелил. И ето това е неприятната тенденция.
А към играта на Ваня имам някои забележки, едната от които МНОГО сериозна.

# 388
Здравейте, отскоро реших да гледам някой американски сезон и взе че ми хареса Simple Smile Даже много се зарибих... Обаче искам с превод, не всичко им разбирам. Гледах 16, 23 и 19 сезон за сега. Но не намирам други преведени сезони, май има субтитри за 25 и още някой, трябва да проверя. Та... някой, ако знае къде има други сезони с преведени субтитри моля да сподели Simple Smile) Благодаря предварително

# 389
Здравейте, отскоро реших да гледам някой американски сезон и взе че ми хареса Simple Smile Даже много се зарибих... Обаче искам с превод, не всичко им разбирам. Гледах 16, 23 и 19 сезон за сега. Но не намирам други преведени сезони, май има субтитри за 25 и още някой, трябва да проверя. Та... някой, ако знае къде има други сезони с преведени субтитри моля да сподели Simple Smile) Благодаря предварително

Тук има може би 14-15 преведени сезони, с вграден превод, файловете са записвани от AXN. Ако няма сийд, пишеш коментар в темата за торента и се появява оригиналният сийдър. - http://www.DMCA-removal-from-Google/index.php?page=torrents& … =0&hidexxx=on

Гледай задължително 20-ти сезон. Мега култов е. Russell там от злодея, който беше в 19-ти, се превръща в абсолютен, тотален, нереален злодей. Забавлявах се с него максимално в 20-ти сезон. Simple Smile

Последна редакция: ср, 24 дек 2014, 23:02 от Goleiman

Общи условия

Активация на акаунт