Survivor US

• 88 981
  • 664
  •   1
Отговори
# 360
Все още не съм изгледал последния епизод, но лично аз вече губя желание. Грам не ми харесва този сезон до момента,но силно се надявам в обединеното племе нещата да се променят.  Praynig

Ето и едно интересно мнение:

SURVIVOR SANDRA DIAZ-TWINE
This has got to be the season that Killed survivor. Such a disappointment
И на мен не ми харесва засега. Имам чувството,че финала ще е супер предвидим. Според мен или Натали или Джеръми ще спечелят, а не ги харесвам и двамата.

# 361
Четох тук-там,че 30-ти сезон щял да е Легенди-последен сезон.Дайте малко повече информация,ако може..

# 362
Четох тук-там,че 30-ти сезон щял да е Легенди-последен сезон.Дайте малко повече информация,ако може..

Не е истина това. 30ти е отново с нови и се говори, че е много по-интересен от 29ти. До колкото знам 3 племена.

31 - Легенди или HvV2, а 32 също бивши, но не знам какъв все още.

# 363
Ето снимки на част от участниците в сезон 30

Скрит текст:

# 364
Много смотан епизод ooooh!, този сезон наистина на никъде не върви.
Видяхте ли какво е туйтнал Ръсел?
Russell Hantz @russellhantz 
I've been told on Bulgarian survivor just like South African survivor!They are comparing contestants to me! legends influence the world!!!!
Кога са го споменавали newsm78

# 365
И най-умрелият американски сезон е по-добър от нашия. Много съм доволна от последния епизод.
Не си спомням друго преотстъпване на награда, но и моята памет, въпреки че е добра, е кратка Simple Smile. Натали играе сериозно.
Не искам непрекъснато да правя съпоставки с Камбоджа например, но те са неизбежни - условията на Exile island, гладът, емоциите в игрите, зрялостта в стратегиите и на най-големия тъпак, коментарите на водещия и най-важното - уважението към личността на другия.
Рийд е страхотен, дано се задържи по-дълго.
Съветът беше класика.
И тъй като се знае, че щом в превюто е заплашен Джон, някой друг ще си ходи, според мен е крайно време да помислят за Бейлър и майка й.

# 366
От много работа изпуснах последните няколко серии. Никога не съм вярвал, че мога да изпусна толкова серии от АС, но това е най-трагичния сезон. Сега даже нямам и желание да наваксвам. Има ли нещо, заради, което да си заслужава да го изгледам?

# 367
От много работа изпуснах последните няколко серии. Никога не съм вярвал, че мога да изпусна толкова серии от АС, но това е най-трагичния сезон. Сега даже нямам и желание да наваксвам. Има ли нещо, заради, което да си заслужава да го изгледам?
Последният епизод най-накрая малко се раздвижиха нещата. Изгониха моят дразнител Джеръми,много добре ме подведоха монтажистите, до последно мислех,че ще е поредният overexposed победител. Само Натали да не спечели, нещо не ме кефи. Иначе това си е уникално слаб сезон отвсякъде.

# 368
  • в морето до колене
Рийд е страхотен, дано се задържи по-дълго.
Нали, нали.   Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes
И за Джош още ме е яд.  Twisted Evil
Те са ми любимците в този сезон. (Така де - аз по принцип изключително рядко имам любимци. Но тях най-много харесвам.)
Може би и Кийт щях да харесвам, ако не ме мъчеше с тоя толкова ужасен акцент.  Mr. Green

# 369
Рийд е голям сладур, нямам нищо против да спечели, но не ми се вярва имайки в предвид колко невидим беше в първите няколко епизода, макар,че е възможно да получава монтаж подобен на Natalie White(не ми се вярва).
Кийт ме кефи точно заради акцента си Mr. Green Фаворитите ми са Джон, Рийд, Кийт и Жаклин в този ред.
Последните два епизода ми харесаха, има надежда за този сезон!

# 370
Аз се изядох на последния съвет и вече ме няма, край Simple Smile.

# 371
Хора от къде да свалим новия епизод??
Аз до сега си дърпах от "Пиратския бряг", но нещо са ги затворили временно или постоянно....

# 372
  • в морето до колене
В Зелка го има - http://zamunda.se/browse.php?search=survivor+us&cat=0&in … ead=1&in=name

Наш'то Наде и тяхното Наде, а!  Mr. Green Да сравняваме ли?  hahaha

# 373
# 374
  • София, България
Гледам, че активно коментирате US, ама аз да питам за българския - не ми се търсят други теми, където се коментира, пък и там не знам дали хората са гледали оригинала, което е важно според мен.

Та - мислите ли, че снощи Надя и Ива се отказаха доброволно от място на финала в полза на Занев. Някак много театрално ми се стори хвърлянето на топките още на десетата секунда от началото на играта  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт