И аз исках много Кат Дийли да спечели тази година, ама какво да се прави - догодина ще й стискам палци пак, а пък и щом се налага да загуби от някой, радвам се, че е Джеф

) после става едва ли не опорен стълб на някой от главните протагонисти. И точно, когато е на крачка от победата става стратегическа жертва на финалистите. Мисля, че Доун има потенциала да се нареди в Пантеона на Сървайвър до такива солидни образи като Kathy Vavrick-O'Brien
и Holly.
Все още има вероятност от нея да излезе поне една Андреа 2.0
Джим има самочивствието да е „мастърмайнда” на племето, обаче ние знаем, че това не е така, пък и Кийт потвърди това наше знание. The Cool Kids Alliance си беше идея на Ози и Кийт. Опитът на Джим да се „присламчи” и едва ли не да си го присвои засега буди повече насмешка у мен. Пък и у останалите му съюзници май. Но Джим е една крачка напред от Марти, защото донякъде осъзнава, че е „на дъното” на този алианс. Както и защото има по-премерен подход към лузърите – на последния съвет той потвърди думите на Доун, че те са „едно голямо щастливо семейство”, няма деление, няма съюзи, никой не е нарочил никого за жертвен агнец. Той всъщност лъжеше безогледно
, но това определено е част от неговата социална игра – не е нужно да се конфронтираш открито с „обречените”. Ако в алианса на Савайи се появят пукнатини, Джим е втората вероятност...
– всеки път като се сетя за неговото влизане в морето в стил „Спасители на плажа” и

) Трябваше да има опасност/заплаха за двамата ветерани. Просто Кристин изигра ролята на хора в гръцкия театър. С тази реплика екипът целеше да събуди ранни очаквания у зрителя за предстояща драма, защото новаците ще направят опит да се отърват от ветераните. Тя изигра тази роля, а не видяхме други сюжетни линии, в които да е включена, за да очакваме да има бъдеще в играта. Що се отнася до „игровата логика” – с бясното търсене на идола тя сама си окачи мишената на гърба. Също като почти адашката си в миналия сезон тя е от хората, които са уверени, че трябва да се отърват от ветераните, но нямат строен и работещ план, как да го направят. И съответно привличат вниманието им в/у себе си и стават жертва.
), добре се представя в игрите, умее да говори (на съвета на Уполу си пролича) – определено ALFA-MALE отвсякъде... а за 3 епизода няма НИТО едно интервю пред камера – лошо, много лошо 

) и тя става все по-интересна. Софи е единственият човек, с който досега сме видяли Коуч да говори за стратегия. И като казвам единствения, мисля че е не само за този сезон, а въобще и за трите му участия в Сървайвър

Но Джеф явно е влюбен в тях, та ще се налага да ги търпим.
Но той няма да победи. Вече три епизода слушаме за неговите намерения в играта и те не отиват по-далеч от очистване на фамилното име. Да не говорим, че с това отвратително преследване на Микаела той надмина вече чичо си! Бандън не е манипулатор като Ръсел, но вече си мисля, че е нещо по-лошо.
Въпросът е дали ще излъже доверието на Бенджамин, дали няма да е причината 5-орката да се пропука... Имам разни подозрения в тази посока. Ще видим.

).
).
Иначе ще ми остане спомена за две реплики: „ти си отвратителен!” и „загубих си 6 седмици заради него”. Мене ако пита – и без НЕГО пак си ги губеше 

от С10 насам. Пък и усещам в него потенциал да бъде Cochran 2.0
Отдавна исках да го видя да играе отново и сега определено съм доволна
Макар да бих се радвала повече, ако го бяха поканили в пълноценен звезден сезон - особено щеше да ме зарадва участие в С20. Все се надявах да видя битка на Пенер 3.0 и Б. Роб 3.0 с/у Сандра 2.0 и Парвати 3.0... ама нейсе. Да не се отплесваме. 
Следя ги предимно по АХН, че иначе ми е трудно с английския. The amazing race някак успявам да го следя и на английски, но Сървайвъра ми е труден - някак повече и по-важни са междуличностните отношения и диалозите, и се ядосвам като изтърва връзката. Но нещо и АХН спряха да дават и двата формата. Преди вървяха с 1-2 сезона назад, сега гледам, че са изостанали с цели 4

; нещо не си падам по такива типоове, които се самоопределят като самонадеяни и се сравняват с Ръсел Х. - единствено може да ме омилостиви фактът, че е от това поколение, които са фенове на Сървайвър от деца (май все повече стават този вид участници напоследък)
)
; при втория поглед обаче нещата взеха да се "отичат" - еврейската фамилия в комплект с украинския флаг и украинския дядо + плюшената играчка в комплект с името на Ръсел Х. - хе, всичко това ми звучи като "коктейл Молотов"; този младеж не ми е ясен! ще го чакам със смесени чувства 

Препоръчани теми