Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Survivor US

 • 83 286
 • 655
 •   1
Отговори
# 45
 • Мнения: 58
Хайде и аз да драсна няколко реда...
Мисля,че шесторката от Запатера са доста скучни дотук.Единственото по-интересно,което направиха бе изгонването на Ръсел(не,че това е кой знае какъв брилянтен ход от тяхна страна,при положение,че всички му знаят репутацията на РЕсел).Чакам да видя,кога и откъде ще се пропука тази шесторка,щото трябва да стане някакво чудо те да останат лоялни до Ф6,а мисля,че това чудо няма как да се случи.Все пак залагам,че пропукването ще дойде от Ралф.Той така и не им е казал,все още,че идола е в него,което е предпоставка за отцепление от негова страна.
Ще споделя едно мнение за Redemption Island-a,което досега не срещнах.След като видях как ще се развиват нещата на този остров,смея да твърдя,че самия Остров може да е спасение за някой и трябва да се гледа на него по-стратегически.Имам предвид,че трябва да се внимава кой е изпращан там,защото е някой силен в изпитанията,той без проблем би спечелил дуелите.Затова от тая гледна точка е по-добре силният физически участник,да бъде запазен в племето,а не да е изгонен и изпратен на Острова.Това важи в пълна сила за играчи със стратегия тип Сири,които дотук все още не виждаме.

# 46
 • Мнения: 0
Ралф се похвали , че е открил идола след дуела между Матт и Ръсел,така че всички знаят вече за него.Той има потенциал да бъде дразнител, което означава, че може и да го видим на финал.

# 47
 • Мнения: 0
Както и предсказах, Стефани бе изгонена след загубата на Запатера. Нищо неочаквано не се случи тоя епизод. Мат спечели дуела с Криста и съм почти сигурен, че ще спечели и дуела със Стефани. Интересно кога ще спрат с тоя ридемпшън айлънд и ще върнат човека от там. Филип наистина е голям образ, добре че той е все още в играта. Към момента от жените в играта съм за Андреа. А от мъжете съм най-вече за Мат. Дано се върне в играта. Трябва да отбележим обаче, че досега той се е дуелирал само с жени, изключвайки Ръсел. Може би и затова има такъв успех. Ще видим нататък какво ще стане, като се има предвид и че към острова ще потеглят Ашли и Натали.

# 48
 • Мнения: 0
Гонят когото искам и когато искам  Grinning
Сезона така добре се развива че няма какво да коментирам  Laughing
Но ще коментирам утре ,ако днеска не прекаля с купонясването..

Ръсел можеше да им направи  лан мен шоу на  острова , но не го спасиха. Още огромна една разлика с нашите

Да отбележа все пак в  предния епизод как Роб според мен умишлено даде в 37:09 мин на  Кристина сама да се закопае.
Макар това дали Филип и без това нямаше да гласува за нея е спорно...

.....
малко поназад да се върна...
Малчик -трудно е да определяш края по това как представят хората защото за разлика от нас техните действия се обясняват от тях самите ,а не от глас зад кадър.
За да могат да  манипулирта би трябвало да са снимали поне  по 2 различни разговара с всеки при това всеки ден..

Не че не е невъзможно все пак да се прозре края , но е доста по-трудно от българския вариант


Мат се справя много добре и отново браво за преценката на Роб да изгони именно него като за

# 49
 • в морето до колене
 • Мнения: 2 470

Сезона така добре се развива че няма какво да коментирам  Laughing
.....

Малчик -трудно е да определяш края по това как представят хората защото за разлика от нас техните действия се обясняват от тях самите ,а не от глас зад кадър.


Точно това е интересното, immunity  Wink
Когато казвам "манипулиране на монтажа", имам предвид не да имаш ДВА варианта на коментар в/у едно и също събитие, а да имаш ЕДИН коментар... и да решиш дали да го ползваш или не.
Както казах - особено ми беше интересно да гледам липсата на реакция в Ометепе след загубата на Ръсел. А те имаха толкова поводи да коментират събитието - както казваш ти, от гледна точка на това как се справя Мат на острова и дали е било правилно решението да го пратят рано там; от гледна точка на внушението, което CBS искаше да постигне преди началото на сезона, че това ще е битка между P & P; от гледна точка на "мини-алианса" Андреа-Мат... Могат да се намерят и още причини да сме сигурни, че такива коментари е имало. Но ние не ги видяхме, по-точно не ни ги показаха. И зад това решение на екипа със сигурност има някакъв мотив, който искам да прозра.

Другото, което прави впечатление и вече втори сезон поред (а като се върнем назад в историята на формата - има още подобни примери) - различното третиране да двама участници с много близка игра или много близка позиция в племенната динамика.

В миналия сезон това бяха Бенри и Джъд; тук са Натали и Ашли.

В цялата гранд-драма с мързела на девойките, която разигра Филип, активната страна беше Ашли (което определено накърнява шансовете и да напредне в играта, защото тя понесе всички негативи от случката), докато Натали не каза нито думичка и остана скрита зад гърба на Ашли (което ме кара да си задавам въпроса "защо я пазят?").

Ето такъв тип "монтажни манипулации" имам предвид през цялото време.

Както и фактът, че за пръв път на острова при Мат отива човек, за който имам реални съмнения, че може да го победи. Защото ни бяха показани възможности за бъдещо развитие на играта на Стефани ... Това, че тя предложи гласа си на Роб след обединението все някак трябва да бъде "обиграно", иначе нямаше смисъл толкова подробно да ни го разкажат. Въпросът е КАК ще бъде "обиграно". Дали е важно за съдбата на самата Стефани, или хвърля "въдичка" и може да подсказва нещо за съдбата на някой друг... но кой... Роб? Мат? Останалите от Запатера?
Затова чакам с интерес следващия епизод - защото монтажът ме кара да си задавам тези въпроси.

# 50
 • Мнения: 0
Мда, както и предвидих Мат отново спечели. И съм почти сигурен, че ще спечели и срещу Сарита и ще се върне в играта. Интересното е, че досега той се е дуелирал само с жени (изключвайки Ръсел), което не обезценява успеха му, но все пак ако бяха изгонили и някой друг мъж в повече щеше да се поизпоти.
Изпитанието беше двуостро, и двата отбора бяха на косъм от победата, в крайна сметка отново Ометепе успяха. Ако бяха загубили, сигурно Филип щеше да отпраши към ридемпшън айлънд и даде отпор на Мат  Мисля си, че Запатера постъпиха малко глупаво като изгониха лоялен глас вместо силен състезател. Имайки предвид, че предстои сливане, за какво им е силен състезател ? Играта вече става индивидуална и вече е важно кой с кого е. Не съм на 100% сигурен, че Дейвид ще гласува със Запатера. Но същото важи и за Филип, който не се знае как ще гласува. А същото важи и за Мат, който надали ще се върне в отбора на Роб. На този етап нещата са 50 на 50. Убеден съм, че сезонът няма да бъде спечелен от Ашли/Натали/Грант/Роб.

# 51
 • Мнения: 0
Жестока серия,нямам търпение да гледам следващата.

Сарита се радвам, че я изгониха, може да изглежда глупаво, но ние не виждаме всичко и не живеем с нея.Мисля че от Запатера са решили, че на нея не може да се разчита,аз така и не разбрах от къде дойде тази  ожесточена вражда с Дейвид.

# 52
 • Мнения: 58
Какво по дяволите става с тоя сезон ?! Shocked

Човек с два пъти загасена факла в рамките на един сезон,да спечели накрая ???
Това не е шоуто,което аз знам и което аз съм гледал.Не трябваше ли тоя Redemption Island да приключи със сливането на племената...или не съм разбрал добре замисъла на продуцентите ?! Thinking Защо го оставят тоя Остров ? Какво целят с неговото запазване,след като основния туист(връщането на изгонен участник) е вече направен ?! Интрига...защо не ? Шанс за Роб да спечели....може би !!

Като гледам как се развива сезона дотук,по мое скромно мнение Роб ще стигне до финала.Ако не го направи сега,даже и 10 сезона да играе пак няма да спечели.Но от тая гледна точка е добре за екипа,защото ще могат да си позволят лукса да го викнат отново.

# 53
 • в морето до колене
 • Мнения: 2 470
Шанс за Роб да спечели....може би !!


Аз предлагам да кажем, че е добре Роб да спечели. И да си стиснем ръцете по въпроса, а  Mr. Green

Добре е за тези, които харесват Роб, защото най-после ще е показал, че е добър и е победил.  hahaha
Добре и за тези, които не харесват Роб, защото след победа вероятността да го викнат пак ще е само, ако/когато има All Winners Edition.  hahaha

 bowuu

# 54
 • Мнения: 515
 Дотук сезона ми харесва , заформя се интересна игра . Нямам никакви проблеми с Redemption Island , освежава формата , беше използван достатъчно честно , радвам се че ще продължи .В началото всички оприличиха Мат на Фабио , всъщност неговия човек  е Ерик . Между това да си добър , честен и това да си глупав има разлика . Някои не я правят .
 Преди време бяха анонсирали "завръщане към корените" на Сървайвър . Този сезон се получава , стратегията на шесторката от Сапатера беше от мезозойската ера на Сървайвър - да изгоним първо другите ,пък после ще му мислим . Играят праволинейно и предсказуемо , на моменти глуповато . Като фен на "Старата школа " ми харесват , въпреки че явно няма да прогресират. Избраха погрешно човека за пробив , трябваше да опитат с Филип, освен това подцениха Андреа . Мислеха че Мат ще им осигури гласа и автоматично , на него му обещаха място в четворката но тя не влизаше в сметката . Трябваше евентуално да преговарят и с двамата .
 Играта може да навлезе в предсказуем етап , докато Роб  разчисти  Сапатера , или пък някой ще реши да играе главна роля и да обърка сметките . Ще видим.  
 Интересно кога ще почне да се формира журито?

# 55
 • Мнения: 0
Журито почва да се формира от сега. Тоест който загуби дуела между Мат и следващия изгонен, то той става първи член на журито. Нали затова направиха тази пауза в ридемпшън айлънда. Иначе Андреа бе главният "виновник" в тази ситуация. Можеше преспокойно заедно с Мат да се присъединят към Запатера, но тя си остана в Ометепе. Жалко за Мат, много добро момче, но тук се иска и малко мозък. Знаеш, че Роб те изгони веднъж и ти пак отиваш при него. Не само това ами и плямпаш напред-назад какво са ти предлагали от Запатера. Това не е начин за успех. Но пък поне ще го гледаме още, ако не на ридемпшън айлънда, то в журито, защото вече почва да се формира журито. Майк също се представи доста добре. Усеща се, че е най-кадърният от Запатера. Сега обаче ако никой от Ометепе не флипне, то кофти работа за Запатера. Все още си мисля, че Филип и Андреа не са на 100% лоялни и като нищо могат да гласуват срещу Роб и компания. Според мен единият от тримата финалисти ще дойде от ридемпшън айлънда, но тоя път на Мат ще му е много трудно да бие наред. Засега единствените, които могат да спечелят сезона и ги виждам като победители са Андреа, Филип, Роб, Майк и разбира се Мат (ако се върне в играта).

# 56
 • в морето до колене
 • Мнения: 2 470
Засега единствените, които могат да спечелят сезона и ги виждам като победители са Андреа, Филип, Роб, Майк и разбира се Мат (ако се върне в играта).

Какво по дяволите става с тоя сезон ?! Shocked
Човек с два пъти загасена факла в рамките на един сезон,да спечели накрая ???

Не мисля, че има шанс Мат да е победител ДОРИ и да се върне в играта.
На ДВА ПЪТИ ни показаха, че неговото изгонване е правилно решение.
Другите играчи (основно Андреа, която всички вие оценявате като положителен образ) го нарекоха глупав заради неудачното "маневриране"...
След като не успя в изпитанието за имунитет го чухме да казва, че "не е добър в тази игра". А накрая вече на острова си призна, че не е добър изобщо в Сървайвър.

Е, няма начин екипът да представи победителя в толкова негативна светлина.
Не мисля, че някой от предишните победители е бил толкова "самоосъждащ се".
Все пак екипът иска победителят да изглежда като победител!  Wink

# 57
 • Мнения: 0
Е, аз се съмнявам, че въобще ще се върне в играта за втори път, какво остава да я спечели, но пък АКО се върне, то би било нещо уникално и истински подвиг и все някои от хората там ще му свалят шапка. Но не си взе поука и отново пое пътя към острова, този път ще види доста зор там.

# 58
 • Мнения: 58
Цитат

Не мисля, че има шанс Мат да е победител ДОРИ и да се върне в играта.
На ДВА ПЪТИ ни показаха, че неговото изгонване е правилно решение.
Другите играчи (основно Андреа, която всички вие оценявате като положителен образ) го нарекоха глупав заради неудачното "маневриране"...
След като не успя в изпитанието за имунитет го чухме да казва, че "не е добър в тази игра". А накрая вече на острова си призна, че не е добър изобщо в Сървайвър.
Нека да уточня.Разсъждавам за подобен вариант от гледна точка на това,че Мат ВСЕ ОЩЕ е в играта,следователно има шанс да спечели,а дали ще стане е съвсем отделен въпрос (лично според мен,не).

# 59
 • в морето до колене
 • Мнения: 2 470
Искам да "дръпна" темата нагоре главно, за да попитам: Струва ли си да се отваря нова тема за сезон 23, при положение, че твърде малко писахме през миналия сезон, а е вероятно тенденцията да се запази и през този?
Не знам дали е възможно да се обърнем към модератори с молба да се промени заглавието на темата...

А, и имаме новина  Simple Smile - Джеф спечели за четвърти пореден път наградата ЕМИ за водещ на "реалити със сътезателен характер".
Аз първо си мислех, че вече му е време да го "пренебрегнат" в полза на някой друг (мое лично предпочитание - Кат Дийли). Но видях, че продуцентите са представили при номинацията серията с "оризовите войни" и расистките обвинения на Филип. При това положение ми е ясно, че Джеф наистина не е имал конкуренция - просто на никой от другите водещи не им се налага да се справят с такива ситуации.
Всъщност аз имам малко забележки към Джеф-водещия.
Дразнещ ми е Джеф-продуцента  Rolling Eyes
Както и Джеф-блогъра  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт