Ако в Австралийския не спечели Дейвид , не знам кой? Мислех , че ще му отрежат главата много бързо, но засега се държи много здраво за първото място.
е колекцията ми,ако някой има някой от другите сезони,ще го позлатя ако ми ги прати(със субтитрите де,че английския не ми е сила).Предложения къде мога да ги кача? 
Темата за т.нар. past relationships беше дори леко преекспонирана в pre-merge фазата на играта до такава степен,че изгоряха характери,които биха нанесли сериозни щети на сегашната петица,която може би се обособи още на Ф9.Момента с изгонването на Сандра бе страхотен,най-накрая си намери майстора.Така вече имаме освен Dragonslayer-a и Queen's Slayer.Нека да кажа,че моят фаворит е Тони и ще се надявам до последно,той да спечели,въпреки,че е на крачка да си резне клона от гледна точка спрямо журито,щото трябва да се мисли и в тая посока все пак.Финалът се очертава да е напрегнат и без изненади почти пък да видим...

, ако в неговия сезон не бях особено очарована, че взе наградата, сега определено си я заслужи и беше най-добрият. 
Хиляда пъти преговориха плана и се брояха и някак си усещах , че някой ще се обърка накрая. Залагах на Кез , че не ми се стори да слуша много или дори на самият Дейни, но точно от Кара не го очаквах.
Надува се като пуяк, че е съдебен психолог, а е пълна нула. Поне в предния епизод излетя шефът им - малка утеха ;р
Препоръчани теми