Survivor US

• 88 762
  • 664
  •   1
Отговори
# 180
  • в морето до колене
Ами той въпросът ми за Малкълм си стои във втория пост горе на предната страница...
По повод на твоето твърдение, че се "осъзнал"... Питах как точно се осъзнал? Какво се е променило в играта му в сравнение с преди?
Ами не му личеше каквото и да било осъзнаване. Разглези се с тия скрити идоли два сезона поред. Без тях изобщо се съмнявам, че щеше да стигне толкова напред...

Доун ти падна в очите, защото вече не е онзи лоялен играч, който беше в първия си сезон, така ли?
Ами тя всъщност с тая си лоялност стигна до кривата круша... Не разбирам, защо да няма право да опита друга стратегия за победа, след като първата не е била успешна?

Не разбирам, какво не му харесвате на Кокран също.
Кокран е фен. В тази игра на фенове срещу фаворити той е с предимството да е И такъв, И онакъв.  Whistling
Да не говорим, че досега неговият случай е обратният на Доун - с нещо да е показал нелоялност към съюза си? Което е иронично само по себе си! Както е иронично и подчертаването на спечелените от него индивидуални имунитети!

Всъщност досега образите на Кокран и Доун са противоположни на онези образи, които ни показаха в SoPa. Обаче не разбирам, защо промяната на образа на Доун ви влияе, а промяната на образа на Кокран - не?

За Бренда наистина не мога да говоря аргументирано, защото на мен самата не ми е ясно още, защо е показана по този начин. Т.е. е скрита по този начин.
Оставя впечатление за плаха, така ли?
Защото досега почти не сме я чули да се обажда и да коментира стратегията си, така ли?

# 181
От Доун се разочаровах защото я харесвах в началото,даже евала и правя когато се опитваше да убеди Кокран да не предава съюза на Ози,но в този сезон е много обърни лопата,говори за лоялност,а ходи при другите.За Малкълм и аз се убедих че не си е взел поука,може ли два сезона да прави едни и същи грешки,как пък не вдяна,направо съм му бясна за това изгонване  #Cussing out #Cussing out #Cussing out.За Кокран казвам пак,не го харесвах като фен,не го харесвам и като любимец.И това се дължи на неговата неблагодарност,направо ми е черен от 23 сезон.Вярно той върти интригата в този сезон,добре се е поучил от Парвати и Ръсел и сигурно ще спечели,но това няма да ми промени мнението,че за мен той не заслужава.

# 182
Абсолютно вярно,който и да спечели все няма да съм доволна.Като върл фен,изгледал всички 26 сезона,мога да кажа че в последните няма нито един заслужил победител.Свестните или си отиват рано,или се оставят да ги манипулират,или допускат груби грешки и играят аматьорски.Вече няма заслужили победите,има по малкото зло(пример предния сезон-Денис,Фабио от 21-и или пък Софито в 23).Направо цветя в сравнение с другите финалисти. #Crazy #Crazy #Crazy
Какво значи понятието "заслужил/достоен победител"?
Дефинирай ми го,за да го разбера по-лесно.Щото нали се сещаш,че в подобна игра няма как да има
заслужил или достоен победител.
Това не е спортно състезание....разберете. Sunglasses

# 183
Разбираме го много ясно,все пак не е олимпиада.Девиза на шоуто е "Надхитри,надживей,надиграй".В крайна сметка всеки победител е свършил нещо такова за да спечели,но някой го правят с финес,а други с груба сила.Ето тук е разликата за мен.Надявам се не съм обидила някой от вашите любимци.Вярно,че злодеите и интригантите правят шоуто,но аз не обичам и не толерирам такива хора.За мен достойни победители са Итън,Джей ти,Боб.Хора които наистина заслужават и са спечелили честно.Не защото не са имали достойни противници.  Heart Eyes

# 184
Разбираме го много ясно,все пак не е олимпиада.Девиза на шоуто е "Надхитри,надживей,надиграй".В крайна сметка всеки победител е свършил нещо такова за да спечели,но някой го правят с финес,а други с груба сила.Ето тук е разликата за мен.Надявам се не съм обидила някой от вашите любимци.Вярно,че злодеите и интригантите правят шоуто,но аз не обичам и не толерирам такива хора.За мен достойни победители са Итън,Джей ти,Боб.Хора които наистина заслужават и са спечелили честно.Не защото не са имали достойни противници.  Heart Eyes
Защо смяташ,че само тия са "достойни" победители.Защо Парвати не е "достоен" победител,според теб ?

# 185
Не знам защо толкова се връзвате,всеки си има мнение и моето е такова.Не го налагам.Парвати не я харесвам защото отдавна стана ясно че продуцентите я побутват и и помагат.Вижте в първия и сезон,май 13 беше каква добричка беше,а после едни свалки едни интриги,мани мани.И тая Аманда  ooooh! ooooh! ooooh!

# 186
  • в морето до колене
Аз не се връзвам. Мисля, че и той не се връзва... ама айде да не говоря от негово име.
Питам само...

Както примерно винаги ми е било любопитно, защо хората не харесват Аманда. За някаква си "миска", от която се очаква да е кифла по принцип, момичето се оказа доста корав и хладнокръвен играч. И в трите си сезона. Това си е моето мнение. Аз я харесвам.
Иначе да - слухове има бол за това, как екипът на Св "подпира" Парвати, как кастинг-директорката и е първа дружка и едва ли не любовница... Всичко това сме го чели и знаем.
Както се твърди, че известен принос за загубата на гласове от Аманда в Микронезия има фактът, че в Пондероса са показали на членовете на журито записа от финалния съмет на С15 - Китай. Съветите наистина са и слабото място на Аманда. В Китай беше трагична...  ooooh!

# 187
Да горката с тоя "кравешки поглед".Аз много си я харесвам даже,много ми бяха сладки с Ози.Тя е много открита и естествена и никак даже не е кифла.Ама никак я няма в играта и интригата.Не знам не са и сила или просто не ги разбира нещата?!Жалко и за нея,добър и интересен играч.А забравих Арес,друг мой любим победител Simple Smile

# 188
Да горката с тоя "кравешки поглед".Аз много си я харесвам даже,много ми бяха сладки с Ози.Тя е много открита и естествена и никак даже не е кифла.Ама никак я няма в играта и интригата.Не знам не са и сила или просто не ги разбира нещата?!Жалко и за нея,добър и интересен играч.А забравих Арес,друг мой любим победител Simple Smile
Хайде да те видим тогава... Wink
С какво Аре(а)с е "заслужил/достоен" победител ? Бъди по-убедителна,моля те. Wink

# 189
За Джей Ти и Итън нищо не казваш значи си съгласна че са заслужили  Mr. Green.
Сега за Арес-в началото ми се стори малко незрял,беше само на 24 и баща му го издържаше.А и това с йогата  hahaha hahaha hahaha.То вярно,че няма какво да правят по цял ден,ама  Laughing.Както и да е,през целия сезон доминираше,беше ясно че един от двамата с Тери ще спечели,защото моля ти се тая Даниел,егати силиконовата кифла,много не осъзната.Или пък лудата Кортни,не по лудия Шейн.Мале страхотен сезон,пак трябва да го гледам Simple Smile.Та както казах,самите им участници бяха слаба конкуренция,ако не беше една от най-големите интригантки Сури да ги обедини и подкукуроса сигурно и до сега нямаше да са се осъзнали.Та на въпроса,Арес се превърна от глезльо и готованец в победител,защото узря.Малко хора на неговите години ще се усетят толкова бързо накъде духа вятъра.Знам че се пише Арас,но на мен ми харесва повече Арес(като бога на войната).Сега пък на мен ми стана интересно,кои са според теб заслужилите победители?  newsm78

# 190
За Джей Ти и Итън нищо не казваш значи си съгласна че са заслужили  Mr. Green.
Сега за Арес-в началото ми се стори малко незрял,беше само на 24 и баща му го издържаше.А и това с йогата  hahaha hahaha hahaha.То вярно,че няма какво да правят по цял ден,ама  Laughing.Както и да е,през целия сезон доминираше,беше ясно че един от двамата с Тери ще спечели,защото моля ти се тая Даниел,егати силиконовата кифла,много не осъзната.Или пък лудата Кортни,не по лудия Шейн.Мале страхотен сезон,пак трябва да го гледам Simple Smile.Та както казах,самите им участници бяха слаба конкуренция,ако не беше една от най-големите интригантки Сури да ги обедини и подкукуроса сигурно и до сега нямаше да са се осъзнали.Та на въпроса,Арес се превърна от глезльо и готованец в победител,защото узря.Малко хора на неговите години ще се усетят толкова бързо накъде духа вятъра.Знам че се пише Арас,но на мен ми харесва повече Арес(като бога на войната).Сега пък на мен ми стана интересно,кои са според теб заслужилите победители?  newsm78
Не успя да ме убедиш за Арес(бога на войната),но ме убеди в друго,че подобно понятие като заслужил или достоен победител не съществува.
На последният въпрос няма да отговарям,смятам,че написах достатъчно. Wink

# 191
Не знаех,че трябва да се аргументирам пред жури.Ако знаех,щях да се постарая повече  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 192
Госпожица Андреа излетя с гръм и трясък,че и с идол в джоба...
Сама си е виновна.В съюз от 6-ма тя е 6-та.През 10 минути си мени мнението.
Накрая очаквах да посочи и себе си за гонене...
Добър ход на Кокран.Бих казал дори с един куршум-два заека.Хем гони Андреа,но гласува ми отива за друг.Човека вече играе за гласове от журито.Гросмайсторство,нетипично за Кокран...

# 193
Нетипично друг път.Той е един от най големите фенове на играта и този път знае,че журито е всичко и затова играе така.Според мен ще го накажат като Ръсел от 19 сезон. Mr. Green

# 194
  • в морето до колене
Според мен ще го накажат като Ръсел от 19 сезон. Mr. Green

В чия полза, обаче?  Thinking
Кръгът от възможности доста се стесни...

Общи условия

Активация на акаунт