ФЕВРУАРКИ вече с нетърпение , чакат мъжкото си попълнение!

• 22 298
  • 718
  •   1
Отговори
# 180
Ей, верно, че днеска имахте срещичка - нещо снимчици няма ли?  Simple Smile

# 181
  • Русе/Germany
Ех девойки, блазе ви за срещичките Hug
Имам две съгражданки но те не пишат май или поне не съм ги засичала Sad
Едно тупо въпросче Thinking
Чая от маинови листа може да се пие със захар нали newsm78

# 182
Момичета ама тези матрачета, които са кокос и пяна:
Кокоса е за твърдост, а въпросната пяна си е чист дунапрен.
Поне за мен, нали ви казвам ходих в един магазин и там имаше разрязани матрачета, че да може да го видиш от вътре как е.
Та са ред пяна (дунапрен), ред кокос, ред пяна и така. Wink

# 183
Бенджи, демек ако си взема само дунапрен - пак същото така ли?

# 184
Клото ,доколкото разбирам ,тези от нас ,на които предстои секцио ,трябва да започнем изцеждане(или поне опити) веднага след операцията ,докато ни донесат бебето .
На мен след втория ден ми слезе кърмата ,ако нищо не излиза от гърдите преди това ,трябва ли нещо да правим?

# 185
Ами Амидалка, тези с кокоса са малко по-твърдички, така и потвърди продавачката. Там вече си преценяват родителите как го искат.
Също така каза, че е много важен поротектора и да се пазят, защото ако кокоса се намокри и мухлясва, та внимавайте.
Аз затова се отказах и си взех само дунапренено, няма смисъл да хвърлям маса пари за едно матраче, което ще се ползва 2-3-4 годинки.
А после за юношеското легло смятам нещо с пенолатекс да взема, а тези бебешките са по 130 лв. и някак, множко ми се струва.

# 186
  • Русе/Germany
За матрачетата, аз мисля да взема от дунапрен но по-дебело околко 12см. А и като се замисля че имаме две села и нямам намерение да купувам за всяко село матрак а там си имаме легла и съответно ще си спи на едно времешните дюшеци на които са ни отгледали и нас. Така че не мисля да се изхвърлям с много парички. А и след някоя друга годинка като правим детска стая с голямо легло тогава вече може да е по-скъп.
Мартинка драсни някой ред, да кажеш как сте Hug

Последна редакция: вт, 18 яну 2011, 21:40 от snejinka86

# 187
Амидалка, не мисля, че ще е проблем за секциото, ако не си доизлекувала гъбите. В противен случай, лекарят ти щеше да те предупреди  Peace
За матрачето - ние купихме дунапренено за второто ниво на преносимата ни кошарка и мисля, че е съвсем подходящо.

Clover, благодаря ти за отговора  Hug
При нас още няма обявена грипна епидемия, но секциото ми е следващата седмица и ще звънна на доки да го попитам за всеки случай.
Доколкото разбрах от написаното от консултантките по кърмене, важно е да сложим бебчето на гърда възможно най-рано, независимо дали ни е слязла кърмата или не. Нали така?

# 188
Май накрая и аз ще взема на първо време дунапренено, пък после ще видим...може за долното ниво да го сминим евентуално  Simple Smile Мерси момичета, друго си е да получиш съвет от "първа ръка", че те продавачките милите нищо не разбират, едната чете по разни брошури половин час какво съдържа матрака... hahaha

Мечтание, и аз си мисля, че не би трябвало да е чак толкова зле, все пак тука като чета повечето сме с течения и то през почти цялата бременност, каква е гаранцията, че баш сега ще ни мине...

# 189
amidala, да взема и аз ли да ти затвърдя мнението за матрака  Mr. Green и ние решихме, че ще е по- добре на първо време да вземем дунапренен, а относно ползването му на второто ниво се консултирах с няколко приятелки, които са си гледали децата в сгъваеми кошари и всичките ми потвърдиха, че са ползвали също дунапренения за второто ниво, като не се къса, а само леко се смачква, т.е. спада му височината

# 190
Минавам да се отчета от днешния преглед.Всичко е ок-плацента,води,най-важното е че бебето се е обърнало както трябва,макар че аз не съм усетила.С това се отхвърлят много от притесненията ми. PraynigОколо 3кг е,доки вика че ако изкарам до края ще стане бая дебеличко  Mr. Green,по ехограф излиза с 1 седмица напред.Даде ми необходимите документи и ми обясни ако ми изтекат водите веднага да се приготвям за болницата.Ако имам контракции на 10 минути регулярни пак да отпрашвам,тъй като второ раждане протича по-бързо и ако ми падне слузестата запушлака означава че до около 48 часа ще тръгне раждането.Вика ме пак  след седмици за последен път и сега превантивно ми изписа Полижинакс,за да се изчисти влагалището ако има нещо за 12 дена.
Има ли и други с изписани такива глобули,че нещо май не се сещам поне за сега?

# 191
Фентъзи, и аз това си мисля - то бебето отначало колко да е - 3-4-5- кила, толкова пък да тежи, за да деформира матрачето - не ми се вярва...Ще взема значи дунапренен на първо време... Peace

Валерия, аз слагах преди месец Полижинакс - нямаше ефект, дано при тебе има де, то явно при всеки е индивидуално...

# 192
Фентъзи, и аз това си мисля - то бебето отначало колко да е - 3-4-5- кила, толкова пък да тежи, за да деформира матрачето - не ми се вярва...Ще взема значи дунапренен на първо време... Peace

Абе то до годинка ще стане около 12кг, но пак не са много за да се деформира матрака, а и ако си със сгъваема кошара искам да ти кажа, че ляга перфектно и изобщо няма място за разместване. Ние го пробвахме вече в нашата кошара и си пасва идеално /размер 120 х 60/.

# 193

Абе то до годинка ще стане около 12кг, но пак не са много за да се деформира матрака, а и ако си със сгъваема кошара искам да ти кажа, че ляга перфектно и изобщо няма място за разместване. Ние го пробвахме вече в нашата кошара и си пасва идеално /размер 120 х 60/.

А каква дебелина сте взели?

# 194
  • Русе/Germany
Добре де аз ли нещо не разбирам или .... има ли определена седмица след която може да се пие чая от малинови листа newsm78 Това което мисля Тотони беше пуснала пише за всеки триместър по колко се препоръчва да се пие, а сега чета че се пие след 36 г.с  newsm78 Кое е вярното?

Общи условия

Активация на акаунт