ФЕВРУАРКИ вече с нетърпение , чакат мъжкото си попълнение!

• 22 298
  • 718
  •   1
Отговори
# 210
Хихих ще им свием ние сърмите на мъжете, само да родим.

Стейси помним те, ти плетеше нали.

# 211
Имам позната, която роди естествено след първо секцио с 3 години разлика на децата. Но пък тя няма диоптър Thinking Направо не знам какво да те посъветвам...Иначе естественото раждане не е толкова по-страшно от операцията  Wink  Hug
 cama много полезен и интересен линк си дала  Hug
Мартина, радвам се и аз за вас  Hug

# 212
Мартинка   Hug много се радваме за вас с малката Мартинка   Party и стискаме палчета скоро да си тръгвате към в къщи миличка заедно   Hug

коремки ние ви оставяме днес, легнала съм в ненормална поза на една страна на дивана към облегалката и вдигнати крака-те отново са ей такива и устните. Единия крак се отбеляза върху другия  Shocked и така си остана хлътнало.
Иначе пък да ви ссе похвалим таткото ни се прибра с протеинки за него за нас и картина за бебо зма над кошарата с мечо пух  Party Протеинките са си много вкусни с вкус на банан, но дали ще има ефект незнам. А кръвното си ми е ниско.

и че тези дни не съм черпила

лека пупички от нас и много  Hug за всички

# 213
Привет! И аз съм почти заспала. Четох, но какво ми е влязло в главата е друг въпрос ...
Нашия матрак е от баткото от кокос го взехме и нищо му няма. Не е потънал, не се е деформирал, слава Богу не се е и вмирисал!
Martina13 стискам палци бързо да расте Мартина. Чудесно е, че вече е извън кувьоз  Peace
Стейси, този нещо си е направил гаргара ми се струва  #Cussing out Потърси второ мнение, а и както са казали момичетата преди мен, друга болница. Чух, че ако минат достатъчно години след секцио може да се роди нормално и тук даже май наскоро лекаря, който ме израждаше предния път се е наел и изродил точно такъв случай, но не знам никакви подробности! Просто дочух. Пък ти с тези диоптри ... най-малко сериозно мнение от очен лекар трябва. Пиши какво става, като има развитие.
Мен май пак ме почват тези "десни" контракции. Какво ли е притиснало малкото чудо, че така боли? Отивам да легна и да се надявам да поспя тази нощ.

# 214
Вашите мъже по задачки, а аз моя го пратих да види дали кошиите дали не са се запалили, че са ни малко лудички та си ги пазим.
Аз май съм се минала с матрачето, взехме на Блян с дунапрен или нещо такова за 70 лева размер 60/120, но как пасна на кошарата идеално, даже каката я изпробва добре.  Joy ще издържи и на бебето при всички положения.

# 215
опалянка

позаболяме и мен от дясно и станах,а бях легнала с детето  Confused-не мога да контролирам страха си и започвам да се дразня на себе си  Crossing Arms

Моя мъж е тук,но учи...горкия Tired,та все едно го няма Joy

Какво да правя се чудя,обзела ме е апатия Thinking...към всичко,утре може да ми мине Mr. Green
Лека и безаварийнааааааа

Мартинките-браво на вас,хайде още малко грамчета и хоп у дома Hug

# 216
Сладки, и ние отиваме да се приготвяме за лягане, че трябва да се мъчим и с Гиназола преди това , лека вечер на всички, без болежки и безсъние  Praynig До утре  Hug

# 217
Благодаря за подкрепата, милички! Работата е там, че очната лекарка в заключението си пише, че очните дъна и ретината са наред, няма рискови участъци. "Родоразрешение по целесъобразност".
Гинеколожката ми също смята, че не е прав, защото трябва да се прибави и фактора за първо секцио. Той твърди, че първото е било направено без нужда и т.н. (което пък не променя факта, че вече е налице). Моля се всичко да протече по най-добрия начин за мен и бебо!
Да, мисля да раждам без избор на екип, по клинична пътека, през Здравната каса. Съпругът ми е бесен, защото ровейки и той с мен във форума, откри, че това отскоро е запазена марка на Шейново - нормално раждане и секцио по необходимост в хода на раждането. Така прибирали от ЗК парите и по двете пътеки.
Бенджолина, плета, да. Наскоро пък и някой модератор ми "забърса" линка с плетивата от профила.  Sad Сигурно е решил, че го държа с търговска цел. Показвам пелената, която изплетох за бебо:

# 218
Аз май съм се минала с матрачето, взехме на Блян с дунапрен или нещо такова за 70 лева размер 60/120, но как пасна на кошарата идеално, даже каката я изпробва добре.  Joy ще издържи и на бебето при всички положения.
Ми според мен не сте се минали...http://www.blian.bg/index.php?option=com_content&view=articl … 6:a&Itemid=61 Ей, го вашия -на мен ми харесва  Peace Ние взехме кокос и пяната на Бертони - на мен си ми харесва  Peace

# 219
Steisi прекрасна пеленааа Peace
Повечето майчета със секцио,повече не искат и да чуят за него,януарките има едно момиче Нощни очи,която НАСОЯВА за нормално раждане след секцио,та идеята ми е че не е невъзможно,но за теб с допълнителните фактори,е добре да посетиш и друг доктор,друга болница  Peace

Хайде ставам аз...вие всички се загубихте

Тотони,Тодорка къде сте?

# 220
Днес много мислехме по този въпрос. Лекарката ми предлага дори да посетя Майчин дом и да се направя на ударена, пък там дано ме планират за секцио. Но предвид отрицателните мнения за МД в нета и суперлативите за Шейново, съпругът ми още мисли да се въздържим от тази стъпка.
Човек просто да не знае какво е добре за него! Дано Бог бъде с нас и ни даде мъдрост да направим най-добрия избор! Praynig

# 221
Само да успокоя Стейси- нормалното след секцио, ако са минали поне две години, е по- добрия вариант. Изобщо не се притеснявай за дишане и други неща- ще се справиш! Ако искаш да си по- спокойна потърси и второ мнение!

Амидалка, нашият матрак е някаква средна хубост на Блян, има го в сайта на Пакостник, но го избрах по- дебеличък. Избрах го по интернет и утре ще го видя.

Лори, почивай си и дано да не отичаш така повече!

Стискаме палчета за утре на Лечугитка ( надявам се, че се е направила красива и достойно ще ни представи в откриването на сезона на планираните раждания!!!) Hug

лека нощ от нас и сладки сънища !!!

# 222
Клото ,доколкото разбирам ,тези от нас ,на които предстои секцио ,трябва да започнем изцеждане(или поне опити) веднага след операцията ,докато ни донесат бебето .
На мен след втория ден ми слезе кърмата ,ако нищо не излиза от гърдите преди това ,трябва ли нещо да правим?
Не, че трябва, но е желателно, ако няма възможност бебето да засуче в първите до 6 часа след раждането. Възможно е потичането да се забави след операцията и да, точно заради това се стимулира с изцеждане - ръчно или с помпа. А най-добре бебето да свърши тази работа, но знаем, че нашата действителност това невинаги е възможно.

Доколкото разбрах от написаното от консултантките по кърмене, важно е да сложим бебчето на гърда възможно най-рано, независимо дали ни е слязла кърмата или не. Нали така?[/color]
Така е, да.  Колкото по-рано бебето засуче, толкова по-лесно ще е кърменето в първите дни.
В  часовете след раждането, когато  бебето е в най-будното си състояние, гърдите са меки, но това прави ареолите и зърната по-лесни за обхващане. Затова моментът е идеален  новороденото да се упражни в сукането, приемайки капчици коластра, които обаче са му напълно достатъчни. По този начин стимулира и слизането на преходното мляко.

# 223
Анилеви, аз съм тук, а Тотони я очаквайте по нощите  Simple Smile
Ако ти е скучно, иди препитай мъжО, аз моят го изпитвах, като имаше изпити.  Simple Smile

Много се радвам за Мартинките!
Дано скоро да са 2те заедно!

Стейси, помним те. Взе ли книжка?

Много стиснати палчета на Лечигутката за утре!

Мацки, а аз утре съм на ...... интервю за работа. Дано устискам и не ми стане зле, да не се излагам много. Определено ще ги впечатля ...... с походка.  Laughing

Лека и спокойна нощ на всички!  Hug

# 224
  • Варна, морето, сините вълни...
Здравейте мами и бебчовци Hug
Много се радвам за Мартинка. Party Дано скоро да си я прибирате вкъщи Praynig
Аз на 20 съм на консултация, нямам търпение. Да каже доктора няма ли да раждам вечеее   Crazy искам да си гушкам бебчето вече Heart Eyes а и много ми тежи малката пикла вече  Mr. Green
Успех на мамата която ще ражда утре Peace
Лека нощ.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт