ФЕВРУАРКИ вече с нетърпение , чакат мъжкото си попълнение!

• 22 307
  • 718
  •   1
Отговори
# 240
Добро утро!

Ние още се помотваме в леглото и тъкмо си мислехме днес да пусна една бебешка пералня с напоследък купени неща и Бобчо ме срази. Бобчо, получих потвърждение от оня сайт почти два часа след заявката и че е пусната със Спиди. Да видим кога ще ги доставят...

Лори и Марулка, дано ви спаднат вече отоците, че сигурно е трудничко така!!!

Лечугитка, палчета !!!

Амидалка, споко мила, нали видя Лазарова колко е готина! Всичко ще мине от леко по- леко!

Тази нощ и аз сънувах шантав сън, но хепи енда беше, че родих много бързо и веднага се появих на едно парти вече слабичка като преди 9 месеца. Но в коремчето ми имаше една бучица и аз си мислех какво ли е забравило бебето. Дано да ви развесели моят сън!!!

Стейси, не можах да си спомня името на авторката, дано Тотони се включи, но основното беше абсолютно да си отпусната и като дойде контракцията поемаш въздух и изпускаш бавно.

Може би из Интернет има описания на такова дишане. Но наистина основното е без паника и пълно спокойствие и увереност, че ще се справиш! Някой четеше книжка за силата на позитивното мислене- е, вярно е, много помага.

Спирам, че пак попрекалих с писанията.

Софи, по- късно ще ти отговоря на въпроса за спиралите!

Последна редакция: ср, 19 яну 2011, 11:08 от happy-mamma

# 241
  • в кукувиче гнездо
Момичета, отбивам се за малко и тръгвам към болницата! Благодаря за палчетата. Аз наистина тази сутрин се чувствам спокойна. Ще ви пиша как е минало при първа възможност. Успешен ден на всички  Hug

# 242
  • Mostly in my mind
lechugitka, успех и от мен и спокойствие.  Hug

# 243
Добро утро !

Успех на lechugitka !

Бързам да се включа в темата "вагинално раждане след секцио" ,докато не сте подхванали друга Mr. Green .
На мен също ми мина тази мисъл в един момент ,но не е съвсем безопасно  Naughty .
Моят док(на когото вярвам на 100%) ми обясни ,че може да се получи усложнение(забравих точния термин-... на матката) .Даде ми пример с една родилка от Провадия ,която два дни след такъв случай е починала-вътр. кръвоизлив ,който няма как да се хване ,вероятно се бърка с лохиите.При секцио се режат 5-6 пласта тъкан ,вероятно някой от тях е поддал при напъните (при второто раждане) .
Всичко е ИНДИВИДУАЛНО .Трябва наистина да се направи консултация с добър специалист ,имайки предвид всяка една особеност на конкретния случай  Rolling Eyes.Аз ,например ,освен другото,имам и херния-това също е пречка .
Терминът май беше "руптура" на матката  newsm78 .

# 244
happy-mamma   Hug

Бобчо, хубава работа..аз вече съм пуснала пералня с последните бебчови неща... Confused Трябваше по-рано да свиркаш... Wink

# 245
  • София
Добро утро!

lechugitka  спокойствие и успех  Hug

# 246
ИСПАНСКАТА НИ МАРУЛКА ИМАШ ОТ ВСИЧКИ НИ ГОЛЯМА ДРУЖНА ПРЕГРЪДКА И 160 СТИСНАТИ ПАЛЧЕТА В ДВА ЧАСА ЗА ВАС СЪС СИМЕОН!

Аз между другто се чувствам от два три дни много добре имам много малко болежки и съм доста подвижна и пъргава. Ако не бях толкова дебела и поддута щях да съм си направо във форма.

# 247
  • Sofia
Добро утро, момичета!

Лечугитка - стискам палчета и аз!!!!

Мим и Мартинка - наистина много хубави новини. Дано скоро дечицата да си дойдат при вас.

Стейси - не съм специалист, обаче мисля, че трябва да потърсиш и второ мнение. Чувала съм, че е възможно нормално раждане достатъчно дълго време след секцио, но все пак. А и диоптерът ти е много висок. Вярно, от тук научих, че той не е определящ, а състоянието на ретината, но все пак... Аз досега не се притеснявах, защото имам диоптер само -1 на двете очи, но започвам да се шашкам дали да не ида и на очен...

Май имаше и още нещо, което исках да коментирам, но... няма го вече в главата Simple Smile

Хубав ден на всички и успех на тези, които имат нужда от палчта днес!!!!

# 248
Айде стиснати палчета за първото момченце в темата ни! Hug
Много се радвам за Мартинките,че лека полека се оправят и скоро у дома! Hug

# 249
Лори, казах ли ти аз, че в деветия е по-добре от осмия  Wink

# 250
Добро утро и от мен, въпреки, че вече деня преваля.
Не че сега ставам, но сега седнах да ви изчета, тъй като сутрин съм по дейна, като изпратя таткото с каката за детска се разшетвам здраво.
Сега ставам и се захващам с голямото гладене - два големи плика от джъмбо, пълни със завивки, пелени, одеяла, дрешки ................., направо не ми се почва Sad
Успех на lechugitka в днешния съдбовен за нея ден!
Утре съм на консултация и тогава ще пиша, какво ни е състоянието в средата на 9-ия месец...

# 251
Здравейтие мами,
искам да споделя какво знам аз за диоптрите. Когато ходих на отворените врати на МБАЛ Бургас /където ще раждам/ попитах кога се препоръчва секцио /тъй като аз съм с диоптър на двете очи -3,75/ и отговора беше, че до -7 диоптъра няма проблем просто при нормално раждане трябва да си със затворени очи когато напъваш.

Последна редакция: ср, 19 яну 2011, 10:31 от мишленцето

# 252
  • софия
Здравейте !

Да, Ви, кажа честно и аз се чувствам от няколко дни по добре,и аз съм по подвижна, контракции почти нямам.... не ме приболява операцията... общо взето се чувствам по добре Simple Smile

Отиваме малко навън, мама да пие кафе, а дребното да се посбие с едно приятелче ...

# 253
отговора беше, че до -7 диоптъра няма проблем просто при нормално раждане трябва да си със затворени очи когато напъваш.

Joy По-смешно нещо не бях чувала май.... Joy Мишленце, нищо лично  Hug Наитина ми се струва супер несериозно това... Hug

# 254
  • София
Здравейтие мами,
искам да споделя какво знам аз за диоптрите. Когато ходих на отворените врати на МБАЛ Бургас /където ще раждам/ попитах кога се препоръчва секцио /тъй като аз съм с диоптър на двете очи -3,75/ и отговора беше, че до -7 диоптъра няма проблем просто при нормално раждане трябва да си със затворени очи когато напъваш.

На мен пък ми казаха че диоптрите нямат връзка със решението за секцио или вагинално. Измерва се очното налягане, риска за отлепване на ретината.

Общи условия

Активация на акаунт