ФЕВРУАРКИ вече с нетърпение , чакат мъжкото си попълнение!

• 22 298
  • 718
  •   1
Отговори
# 90
И аз съм много подута, дори клепачите ми.
Албумин- нямам.
Кръвно 90/60.

# 91
Shine, Неоренала по принцип се изписва за проблеми с отделителната система, и по- точно бъбреци и пикочен мехур, аз го пиех като имах бактерии. Предполагам на теб са ти го изписали за обезводняване, защото много се пишка от него...

# 92
Мисля,че бяхте споменали и вие за Цитотек-а,че бил за язва и че не е хубаво да се използва.

Последиците май са за бебето при предизвикването на раждане с хапче.Една майка в друга тема беше писала с голееееми букви,че съжалява и ако знаела за последствията,нямало да позволи да и увредят детето.При друг случай пък детето след получило киста в главичката,и на 4 годинки било с епилепсия.Предизвикали са им раждането с вагинално хапче.
Хей-я,на тебе с какво хапче са ти го предизвикали?

# 93
Shine, Неоренала по принцип се изписва за проблеми с отделителната система, и по- точно бъбреци и пикочен мехур, аз го пиех като имах бактерии. Предполагам на теб са ти го изписали за обезводняване, защото много се пишка от него...
newsm10 В миналото си съм имала проблеми с бъбреците, да.

# 94
  • София
Лори, стискам палци, всичко ще бъде наред. Аз също си помислих, както описваш нещата, че става въпрос за задържане на течности. Питай непременно доктора!
Така ви завиждам, на мамите, дето съвсем скоро ще си гушнете бебетата. Моето днес е много кротко, почвам да се панирам. Вчера и миналите дни щеше да ми изкочи през корема, сега едва помръдва. Сигурно спи!

Румила, не помня как се казваше, но със сигурност не беше Цитотек. Може да се поровя после да видя, аз ако му срещна името ще се сетя. Сега обаче трябва да ходя да взема Тими от училище.

п.с. Намерих го ПРОСТИН се казва хапчето!

# 95
Здарвейте, аз отивам на отворени врати в ТК, но да не пропусна да се запиша в новата ни темичка Simple Smile

Рошавата гарга, аз си взех само една олекотена завивка за бебка, но вчера на училището за родители ни казаха да не ползваме олекотени завивки първите 6 месеца, а да ги сложим чак наесен. За начало трябвало да се ползват одеалца, защото по-плътно прилягат и покриват, съответно затоплят бебчо. А олекотената не може така хубаво да легне върху телцето. На мен ми прозвуча логично, така че аз за начало ще ползвам одеалцата си.

Дидишонче Цибалаб май са си частна лаборатория, на мен ми взеха МБ в болницата, където съм и на ЖК.

Хубав ден от мен!

# 96
В това хапче Простин няма ли същия хормон, който се съдържа в спермата или се бъркам.?(простагландин)
Нали за преносване също препоръчват секс, но с еакулация вътре, именно заради спермата и предизвикващия и ефект.

П.П. Честит имен ден на всички именници.   bouquet

# 97
Да се запиша и аз в Новата Тема, за която благодаря на ДИДИШОНЧЕ!

Честит празник на всички именици!!!

За спалното бельо - взела съм 2 к-та / олекотена завивка+ обиколници+ чаршафи и калъфки/.

На всички, които влизат да раждат тези дни стиснати палчета от мен и ще чакаме благата вест:)

Лекичка на всички!

# 98
Барби,Кловър- вярно съм се ушашкала,и да раждала съм но без никаква болка-да се чуди човек защо искам да родя сега тоталноооооо авантюристично БЕЗ newsm78...та мисля си реалистично,защо да си го причинявам,при условие че отсега ме понаболява гадничко Whistling Славчев се майтапи че няма да ме остави до термин и да ме подготвя от рано с хапчета-някакви вагинални,за да не родя Крали Марко и да се накъсам-негови думи #Crazy...бебето ми е голямо спор няма,това е причината....абе през деня ми е ОК и кондиция и кураж,ама вечер е леле малеееее Mr. Green,страшноооооо

Лори чакам да пишеш какво е станало на тоновете?
Еспинозка-как си,не пишеш за теб нищо?

и отсега да кажа че и на мен ще ми липсват всички които ще се сдобият с рожбички още този месец...останете при нас момичетаааааа  Hug  Hug  Hug   Hug

# 99
  • Somewhere over the rainbow
Здравейте мами,
като гледам почва се с ражданията , дано на всички минат леко и успешно!
Днес тук пече слънчице и ще отида да си разходя /с/тройното тяло. Сега съм при мама на Търново и всеки ден използвам хубавото време ,че после като се върна в Свищов и  всеки ден  дунавска мъгла ме очаква  ooooh!
Утре съм на консултация да видим дали се е обърнал оня свирчо или не е -вече не знам какво искам честно казано и не знам за какво да ви кажа да стискате палци.Абе само всичко да е наред ,пък както иска да се ражда.
Това засега
Хубав и слънчев ден!
Много  Hug за испанската марулка ,дано всичко мине както трябва!

# 100
Здравейте момичета,
anilevI няма да се шашкаш NaughtyНе знам защо но и на мен през деня корема ми е спокоен, а вечер........ просто я някаква война вътре. Бебе мърда,върти се,опъва,черва къркорят,срамна кост боли,болка и към бедрата.....абе някакъв ужас.И се чудя защо все вечер newsm78

# 101
Анилев,колко тежи бебчето?
Май сме и на един термин с тебе?И на мен затова искат да ми го предизвикат ,било голямо бебето.
Лорин  Hug дано не е нещо сериозно!
И честито на именниците!  bouquet

# 102
  • област Варна
Добре съм или поне така си мисля. Ама ми е зор писането легнала, та за това повече чета. Направо не знам как ще изкарам още 20 дена в леглото  Cry Ама да откарам до края на 37-ма пък после ще видим.

# 103
Привет коремчета...
Честито на всички именници.Със здраве и късмет да си носите името...
За куку Пипи и аз щях да кажа,че и да не ни харесва,на този етап модераторите нищо не могат да направят.С нищо не е нарушила правилата на форума...
Румила,аз не знам какво хапче ми е сложил..Но моят съвет е да четеш по-малко..Така не си помагаш...Това,че при едни е било така,не е гаранция че и при теб ще е така и обратното. При мен засега не е имало абсолютно никакви последици,както за бебето,така и за мен...Дори не смея да твърдя,че за това ме е боляло толкова,понеже нямам никаква база за сравнение.Ако този път бебо тръгне сам,ще мога да кажа...

# 104
espinoza грабвай някоя книга....дебела Mr. Green и няма да усетиш как времето ще мине аз изкарах така целия август до септември четейки....,засега аз лежа само когато мога...не мога постоянно,а съм си с 2 см разкритие също,обаче съм по-напред със седмиците май от теб и затова може би не съм се залежала,стоя си на Дто...вече е като тепсия Joy....

имам въпросче НЯКОЙ ПРАВИЛИ СИ МАСАЖ НА ПЕРИНЕУМА?
adi_v4  абсолютно си права.... Peace Peace Peace
Румила бебето е 3400 от последното измерване(преди два дни май беше)....при мен няма как да е малко с батко 4300 роден,та се очаква там някъде да е пак бебчо но определено не искам 5кг-во човече,та затова си говорим за някак по естествено стимулиране на родова дейност с доктора ми,имало си един тяхен трик както той каза за направа на разкритие...механично(дано не е болезнено) и с хапчетата които изглаждат шийката,това разбрах Peace

Бенджи точно така е  bowuu....моето кървене в 6г.с беше заради спермата на мъжа ми,ама ние даже незнаехме за бебето тогава и си правихме бебе още,а то било готово Mr. Green Mr. Green...та доктора точно това каза Peace....определено мъжете ни ще са щастливи от тозии факт Flutter

Последна редакция: вт, 18 яну 2011, 13:27 от anilevI

Общи условия

Активация на акаунт