Декемврийчета 2010 № 2

• 25 067
  • 726
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте и от нас-мъчат ни коликите и коремчето много курка на бебка,като я хване криза и направо неможе да се насуче от болки-почва да пищи и да се превива и докато не я гушна неспира.Аз давам Инфакол ама май няма никакъв ефект.Дано скоро отмине.

Аз съм се сетила да пипитам дали усещате някаква болка в гърдите??Незнам как да го опиша и аз ........нещо като изстръпнали като пощипвания отвътре,много неприятно усещане и го има дори и след като бебка е сукала значи не е само когато гърдите са пълни.Незнам по принцип като са изсукани имали някакво напрежение или трябва нищо да не се усеща както когато не съм била бременна newsm78 newsm78 newsm78

# 346
Привет момичета!
Цял ден гледам шезлонги и люлки, но реших да е второто!Сега се чуда да взема такава , която е до 11кг , такива са на Грако, че маллката бързо наддава.

За ваксините, във Франция винаги ги поставят по две наведнъж.Ние на 31 сме на втората хепатитна, но пак ще отложа заради грипната епидемия, другите две предполагам ще ги поставя някъде към трети месец.

Аз с последните ваксини на каката закъснявам вече доста месеци, април ще станат 8месеца закъснение, тогава се прибираме замалто и ще ги поставим.

Ние спим само по гръб , от новородена.

# 347
Аз съм се сетила да пипитам дали усещате някаква болка в гърдите??Незнам как да го опиша и аз

Както го описваш ми звучи все едно ти слиза кърмата. При мен този процес понякога е доста болезнен. Усещам го все едно ми слагат подкожна инжекция, но понякога е изтръпване. Пълзи от ключицата надолу към зърната  ooooh!
Интересно при мен е, че с първото дете изобщо не усещах слизането, а сега е  Shocked

# 348
mari:) , и ние  сме с люлка Simple Smile Видя ми се по добра инвестиция на парите, който ще дам.

Днес бях при  педиатъра за сменя  датата на консултацията и да  ми напише  болничния, че изтече на  14ти предния и ми каза, че грипната епидемия щяла да бъде една седмица  Shocked Shocked
добре, че сменихме  консултацията за 8ми  Praynig Praynig, дано до тогава да е отминало.
Смятам да сложим и двете  ваксини както е  предвидено по принцип.

Момичета някой поръчвал ли е от ASDA и ако може да даде напътствия как се поръчва, чрез посредник  или  newsm78 newsm78, че тука четох, че нкой посредници  били много некоректни ........

# 349
И нас много ни мъчат коликите, започнах и аз да пия чая от копър на Хип, за по-бърз ефект - но, въпреки Саб Симплекса, който засега действа най-добре от другите - ефект не винаги има и понякога се превива целият от болки в корема.  Shocked
Тези дни ще му взема и аз активна гимнастика, защото като го оставим преди къпане да си рита свободно и го разсъблечем сякаш търси нещо над себе си, което да наблюдава. Издава и звуци, днес съвсем отчетливо си каза: "Агу". Да ви питам вие на какви думички учите бебета и какво могат и как го казват?!
Ние слагаме и капки за очи, Тобрекс се казват и сега вече очичките сълзят по-малко, имаше едно жълтеникаво течение - изчезна!
Хубава и спокойна вечер!

# 350
За спането: Вечер спи между 7 и 9 часа.
За помощта на половинката: Толкова си поделяме отговорностите и грижите, че аз искам вече трето дете. Имам прекрасен съпруг Heart Eyes
За продължителността на кърменето: Никога не съм гледала часовника - колкото толкова, кърмя я от двете гърди.
Отностно операцията: Не съм имала болка след активно движение (в частност подскоци)

# 351
Можете да помогнете на родилно отделение от Вашия град да получи ново оборудване. Четири болници от страната ще получат легълца за новородени, масички за повиване и столове за кърмене. ,
 Русенки вече бяхме на първо място първата седмица, гласувайте и вие за нещо по-добро за бъдещите бебенца и техните майки!

http://www.bg-mamma.com/index.php?action=showNews;id=3418

# 352
  • София
ANGYA, относно поръчка от ASDA във facebook  дискусии Bebeshondel много подробно е обяснила как се прави с кои посредници и т.н.Надявам се да ти е полезно инфото.

# 353
може ли да ми каже някой какво означава ако бебето има малко кръв в акото. кафеникава а третият път беше слузеста Tired ние ще идем на доктор но до тогава може ли някой да мим каже?

# 354
  • София
Мами, които сте водили бебчовците вече на ортопед - аз се чудя между Драганов и Венелин Алексиев. Все хубави неща чета и за двамата, но като че ли прегледите при Алексиев минавали набързо....Има ли нещо такова? Оставате ли с впечатлението за претупване?
Не че искам да се вманячавам, но като ще си плащам, поне да има за какво. В тая връзка - колко е прегледа при Алексиев?

И след поста на Ванчето се замислих и за този доктор в Токуда, от който тя е доволна...Странни птици сме майките - като се нарочи някой за върховен специалист и всички юруш при него.
А ето сега за Токуда не ми беше идвало на ум. Вероятно и този доктор е добър, пък и щом е обърнал специално внимание на доста неща, това ми говори добре за него.

# 355
може ли да ми каже някой какво означава ако бебето има малко кръв в акото. кафеникава а третият път беше слузеста Tired ние ще идем на доктор но до тогава може ли някой да мим каже?
Това са признаци на алергия. Бих те посъветвала (като майка на дете с такава алергия) като начало да започнеш диета (ако кърмиш) и да започнеш да четеш тази тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=464286.0 Мисля че на 13та страница е списъка с храните.
ДОбре е да ви види специалист гастроентерилог и да се пуснат изследвания .
Ако имаш въпроси съм на среща  Hug

# 356
Josepha, аз водих сина си при Драганов преди 2 години. Имай предвид, че за него трябва да се приготвиш за голям спектакъл, защото имаш момче. Той твърди, че момичетата да нормалните хора, а момчетата са бавноразвиващи се, само за бой стават и още куп глупости. Обяснява как прекалената загриженост на майките прецаква децата в повечето случаи. Иначе е добър и наистина покрай глупостите и шегите казва много смислени неща, но е чешит и си е нарочил момчетата. Ние с таткото се смяхме с глас като ходихме със сина ни. После таткото ме попита колко сме платили за това представление. Сега ще ми е интересно да отида с момиче да видим какви ги говори.

# 357
Това са признаци на алергия. Бих те посъветвала (като майка на дете с такава алергия) като начало да започнеш диета (ако кърмиш) и да започнеш да четеш тази тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=464286.0 Мисля че на 13та страница е списъка с храните.
ДОбре е да ви види специалист гастроентерилог и да се пуснат изследвания .
Ако имаш въпроси съм на среща  Hug
мерси много Бебешондел ще погледна темата Hug

относно сополките на децата. аз ги изкарвам с пинсета. дезинфекцирана. чакам само да излезнат по навън и ги дършам. имам и това където изсмуква но не ми помага. пинсета не е  остра.

някой да ми каже в България има ли адаптирано мляко което се казва Nutramigen ?

http://enfamil.ca/en/products/babies/nutramigen.html?gclid=CIqT- … aYCFYQUKgodGG69HQ

Аз за коликите ползвам хомеопатични - Cocyntal. за сега помага. Simple Smile

# 358
kolibka Сияна има същия проблем с оченцето и педито ни даде Тобрекс,аз обаче я заведох при очна лекарка и тя каза,че педиатрите масово изписват тези капки и че от тях може да се оправи само временно и ни даде други утре ще ида да ми каже до къде сме я докарали . Ако те интересува мога да погледна как се казваха другите капки,но така или иначе ти не може да ги слагаш без консултация с лекар.Ако не ти представлява трудност може и ти да идеш на лекар на нас ни каза че е конюктивит .

# 359
...Странни птици сме майките - като се нарочи някой за върховен специалист и всички юруш при него.
А ето сега за Токуда не ми беше идвало на ум. Вероятно и този доктор е добър, пък и щом е обърнал специално внимание на доста неща, това ми говори добре за него.

Аз ще изкажа и друго мнение в допълнение. Защо да се смята че щом лекаря е обърнал внимание на доста неща значи че е специалист? Добрият лекар разбира проблема и с един поглед, а загубеният и 2 часа да преглежда и да му капе мед от устата каква е гаранцията че е направил прегледа компетентно и адекватно?

Общи условия

Активация на акаунт