Напълно подкрепям. Колкото по-големи стават, толкова по-трудно става

Вярно в началото времето, като че ли е спряло и не минава,но в един момент докато се обърнеш и децата вече са големи. А за проблемите, съпътстващи отглеждането им мога само да кажа -колкото по-големи стават,толкова по- големи са и проблемите

Аз тази сутрин влизам да се оплача МНОГООО..
Първо баткото ни е болен

За вит Д-то - аз започнах гадния Деавит на 20тия ден по една капка. Казвам гания, защото му го давам с голяма неухота, но и там така ме е яд. Още декември почнах да поръчвам на разни познати от чужбина да ми донесат вит Д3 и всички се биеха в гърдите как само да родя и веднага... само да ми потрябва нещо да се обаждам. Е сега се обаждам, че дори и нахална ставам, а вит Д си нямам. Викат ми да бе да имам го предвид и до там. Честно писна ми да звъня, на мен сега ми трябва, а не след 1 година ама явно всички са твърде заети

За очите да питам. Ние бяхме с конюнктивит от болницата и капах Тобрекс и мина. Обаче от няколко дни пак започна да се събира в ъгълчето на окото като гнойно гурелче. То на нас това око ни седи постоянно влажно, все едно плаче. Четох, че това е от не добре затворен слъзен канал. Но пък тези жълтеникави гурелчета дето се образуват ме тревожат. На очен лекар не ми се иска точно сега да го водя, а педиатъра ни е затрупан с работа и съответно не си вдига телефона, та и при него трябва на място. Дайте съвет какви други капки бих могла да капя докато отидем да го погледнат ??? Jojolinka , Dobra на вас какво ви изписаха...???
За дрешките не мога да кажа, че са ни омаляли, но аз бях купила и по-големи, т.е. 22р-р по бг или 56

успея да го изразходвам

И това време пусто ме дразни... как може да е такъв студ. А иначе има супер готино слънце ето и сега така пече през
прозореца, а трябва да държа децата в къщи

Ох аз май от недоспиване и вече се дразня на всичко. Най-гадното е че не се виждам с никой и съответно или на
баткото си го искарвам или на таткото. А те милите не са виновни

яда на някоя продавачка, че да се успокоя.
А и друго да помоля - дайте някаква рецепта за погача, че ни предстои другата неделя , а искам да се упражнявам
преди това

koqto за повръщането и при нас го има от 2-3 дни. Като полежи повече и не спи и повърне малко пресечено мляко. Аз
така знам - ако не е на фонтан знаи всичко е наред

Сега да ви се похваля, може и да кажете, че ни е рано и си въобразявам, но и моят сладур като го преобличам и му говоря така ме гледа в очите и ми се хили... Много е сладък. И се опитва да ми говори, е не казва още Агу, но наподобява... Та така ... Айде че стана дълго ...