И двете ми раждания бяха секцио, док ми даде зелена светлина за спорт на първия месец след секциото, сигурно е индивидуално.
Ангуа, давай линка

И аз с това се оправих. 
Както каза Велев вече не си родилка
можеш всичко да си правиш... без коремни преси до 3 месеца.
нали сме на АМ ходим по веднъж на ден, даже и на два понякога... не е различно акото, ама де да знам... Много се притесних. Педито каза няколко дни Аптамил без лактоза. Давам вече два пъти и да видим... от сутрита не е ходила пак... дано е минало 
недай си Боже да разчитам на тях.
Иначе ти препоръчвам Хуск, много е добро има ефект ( само дето е отвратително на вкус, но се преживява
). Иначе и аз имам проблеми със стомаха и гледам сега рекламират усилено някакви ензими Линекс и още едни имаше та се чудя дали да не ги пробвам ...

Дано се появи да ни го даде пак , че и аз го търсих назад ама нещо не мога да го открия. Как е Гошко? Дано да сте се разминали без последствия след среднощния гаф на таткото. Горкия, кой знае как се е стреснал човека, ама и ти си преживяла голям шок. 

Направо мъжът ми като погледна лицето ми и каза да излезе веднага..детето се успокояваше само на гърдата ми и то я хапеше като бибка , и се отблъскваше сам от нея..големи нерви бяха , не знам как да му помогна!Искам да попитам мамите , които използват БИО ГАЯ , как го прилагате?Ние четохме листовката и му капнахме 2 капки в устата , той заспа след 10 минути , но не знам от капките или от изтощение.Аз днес съм на преглед при гинеколог, дано всичко е наред и ми позволи да спортувам!За аспиратора, използваме с мъжа ми ,но само когато го виждаме , че се тормози и не може ад диша-впръскваме морска вода и изсмукваме , такива неща излизат от там , че ми настръхва косата!
предполагам, развалената кърма, мирише на кисело и има такъв вкус.Аз наскоро четох за антибактериалните свойства на кърмата и как турдно се разваляла.
недай си Боже да разчитам на тях.
2 дена по-рано се пробвах да я направя ,за да не се изложа на празника -за 1-ви път месих питка
и стана
и други такива стимуланти