ЯНУАРЧЕта, Честит Първи Рожден Ден!!!!

• 32 766
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Привет сладурки,

Много болни бебета и по-големи сладкиши. Стискам палци да минава бързо и всичко да е наред!  Hug Hug Hug

Сиси, тази която се слага на година и месец, за шарки и заушка, била посявка върху кокоши яйца...  ooooh!

Даниии, ще проходиш и ще тичаш даже......  Hug Пък си имаш и трима "помощника"  Crazy Flutter

Ние имаме направление за изследвания, ама да мине джангъра и в събота и тогава ще се заема с това.

Пусти мозък.......  ooooh! Embarassed Някой беше писал за повишен албумин и левкоцити.... Виолка, вие ли бяхте?!?! Какво стана

# 76
Леле, от колко време не съм влизала - уж не много, ама не мога да ви изчета! Simple Smile
Честити рождени и именни дни на всички, които празнуваха тези, да са живи и здрави, това е най-важното, другото ще се нареди   bouquet
Честито и на всички нови проходили малчовци, само на хубави места да ги отвеждат крачетата!!!   bouquet
Започвам още от старата тема по дискутираните въпроси, пък каквото съм запомнила  Embarassed
Тарти, много съжалявам за загубата ти, много е тежко, какво нещо е животът... поднася ти ей така накуп нещо прекрасно и нещо ужасно и човек трябва да се научи да приема всичко...  Hug
Буриту, разбирам те за твоя мъж, имам подобни проблеми и аз, но се боря със зъби и нокти и вчера даже той окачваше гирлянд за рождения ден и ми помагаше да правя тортата  Heart Eyes Все пак когато хората се обичат и си споделят (разбирай в моя случай - вдигат си скандали), нещата се изясняват и се върви нанякъде, надявам се... Не че все не се дракаме за едно и също де, но като погледна назад, виждам колко много сме се доближили един към друг в същността си... Надявам се колкото повече сме заедно, толкова повече...
Дани77, при теб е по-кофти проблемът и според мен може да намериш и друго решение - без да трябва да се разделяте и без да трябва да вдигаш скандали - като чета, на твоя мъж според мен проблемът му е, че много го е страх да не се почувстваш независима от него - имаш хубаво образование и т.н. и има мъже, които това ги потиска и смятат, че само заради това ще загубят човека до себе си, при което започват да го потискат по всякакъв начин, само и само да не му дадат шанс да надигне глава и да разбере колко много струва... Е, според мен при такъв мъж подходът е да тръгнеш директно срещу комплексите му - страх го е, че може да си независима - започни да се виждаш сама с приятели. Страх го е, че имаш образование и можеш да печелиш повече от него - върни се бързо на работа... Според мен този тип мъже, изправени реално срещу най-големите си страхове, сменят на секундата тактиката, поне по мои наблюдения  Peace Дано да намерите решение...
Барби, и Камен е така с яденето, май повечето са така - 3 манджи за 3 хранения, само че той си дояжда с хляб... и си суче, когато иска....
Другата, радвай се, че се буди сутрин за мляко, мойто си се буди още И нощем  Mr. Green
Роси, на мен ми беше намаляла кърмата преди месеци от прополки... Аз се лекувам с топла вода с изстискан половин лимон вътре - това 3 пъти на ден + инхалации с лайка и сода пак 3 пъти на ден + физ. разтвор за хрема - успех с оздравяването, стискам палци  Praynig
Ренкси, когато си писала, тъкмо сме тръгвали към болницата  Joy С контракции на 4 минути, много бързо при мен се развиха нещата Simple Smile
АрвенHug Да се оправя бързо!!!  Praynig
Годишното приключване ни е на 10.200кг и 77см, в тази връзка - мноого благодаря на всички за поздравите за моето порастнало момче  Hug
МТВ, много ми хареса твоето пожелание - аз все повече се замислям за второ - хи хи Simple Smile
Какъв ти е готин рус дребният Simple Smile)))))
Горис, много гадно, но се радвам, че се оправяте вече - ние като обикаляхме по болниците, нямаше места и в Окръжна...
Татит, аз белтък съм дала вече от 1 месец - оказа се, че в държавната кухня всичко си го готвят с белтък - вижда се на парцали в манджите. Да чукам на дърво, всичко ни е ОК  Praynig
Вироглавка, и Камен мноооого искаше да докопа пламъчето на свещичката  Laughing
Барби, въвела съм вече и прясно мляко и белтък... - в прясно мляко топях бисквитите за тортата на Камен  Mr. Green
Сега за празнуването вчера - страшно беше щастлив Камен, беше с бабите и дядовците, голямото детско парти предстои в неделя. Подаръци получи милиарди и според мен това е направо престъпно, ама какво да правя не знам, така че да не се обиди никой. На мъжа ми майката няма спирачка просто - то и е единствено внуче и  ooooh! Камен така се беше развълнувал, че тази сутрин стана и започна "баба, баба" Simple Smile Ама той и предните дни така си скандираше де, само на рождения си ден стана и започна "таати, таати" Simple Smile))))
За играчките - на Камен не му дреме изобщо кой пипа неговите, обаче много държи да краде чуждите, та по парковете винаги преследваме някакви деца (основни тези с топките)  hahaha

# 77
Сетих се още нещо - понеже зачекнахте теми за възпитание на децата - чета сега една книга, която е много хубава, ако не я знаете, ви я препоръчвам - "Детето и ние" - авторите са Д-р Хаим Гинът, д-р Алис Гинът и д-р Х. Уолас Годард .
Има много примери, в които ми се струва нереалистична реакцията на детето, но като общи концепции много ми допада +това кара човек да се замисли над неща, над които не се е замислял много много, най-вече над собственото си възпитание и изграждане като личност и над взаимоотношенията с половинката си - всъщност много от похватите са директно приложими и там  Peace

# 78
Една от нас, мерси за подкрепата и съвета  Hug. Точно в това е проблема на мъжа ми - винаги всички са му казвали, че е спечелил 6 от тотото с мен, че съм много над него. Знам, че го е страх, затова и всичко което направя все не е както трябва. Имаше един период  през който работех и за негова беда колектива ми беше предимно от мъже, то и специалността ми е такава - повече мъжка. Всеки ден идваше да ме взима от работа и вечер не пропускаше по някоя глупост да каже... Ама аз не искам да го комплексирам още повече и все гледам да си мълча и това беше май грешка, щото той реши, че е намерил "верния път"....
А за възпитанието - според мен много важен е примера, който дават родителите на децата си.То за това и аз все си премълчавам, да не травмирам децата и да не им давам лош пример. Гледам да туширам нещата и все хубави неща говоря пред тях за баща им.......

# 79
  • София - Дианабад
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИВАН И ВЕСКО!!! ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И ВЕСЕЛИ ДЕЧИЦА!!![/color]  Hug

Браво на децата за мерките  Peace!
Ние може и да не се класираме за годишното приключване, че ако обявят епидемия, няма да има и консултация. Днес трябва да ходим да ни преслушат, ама всичко спи. Само Ели се събуди току-що. 

Дани_77, бързо оздравяване и махане на гипса и дано вече нямаш препятствия  Praynig!

Отивам да нахраня Ели.

Heart Eyes

# 80
  • София
Барби, и Камен е така с яденето, май повечето са така - 3 манджи за 3 хранения, само че той си дояжда с хляб... и си суче, когато иска....

Знаеш ли обаче какво ме притеснява, това че на опаковката от кухня Ози пише, че яденето е годно само 3 часа  #Crazy те ми го носят в 9 сутринта... а аз го давам към 13 - 17 - 20 ч. ... държа го в хладилника де... Също така ми направи впечатление, че почти всички яденета са с яйчен прах  newsm78

Вчера пък за закуска и правих принцеса с кашкавал и фреш от грейпфрут. Помислих, че няма да го хареса защото е горчив, но направо нагълта цяла чаша на няколко пъти  Mr. Green

На мъжа ми майката няма спирачка просто - то и е единствено внуче и  ooooh!
При нас е същата работа, но мисля когато започне да разбира Катрин от тези неща, да забраня всякакви такива покупки, защото си мисля, че така ще започне да дели бабите си... ще казва, че едната повече и купува от другата и знам ли... такива мисли ми се върят... не знам кажете и вие !? Майка ми също и купува, както и сестра ми, но те я виждат по-рядко... следователно не получава толкова често подаръци от тях...

Последна редакция: чт, 20 яну 2011, 17:49 от Barbie^girl

# 81
Благодаря за пожеланията, момичета! Да ви се връща! Hug Аз чак сега сядам на компа, та ще ме простите.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИЛИТЕ НАБОРЧЕТА И НА ТЕЗИ РОДЕНИ ДНЕС! ДА СА МНОГО ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ! И ВСИЧКИТЕ ИМ ЖЕЛАНИЯ ДА СЕ СБЪДНАТ!
Вчера бяхме на консултация после вършах като луда да смогна да се приготвя за детското парти. Е една част от нещата бяха готови от предния ден, ама имаше и доста, които правих в последния момент. Беше скромно- в тази грипна епидемия ме е страх да събирам много народ. Децата се забавляваха, ние също. Вече сме 76 см и само 8670 гр. Фина мадама  Laughing За подаръци взехме един пумпал и един светещ и пеещ мечо Пух. После ще кача снимки и клипчета. Майка ми й подари златни обеци, които не знам кога ще сложим, аз съм малко плашлива, но са страхотни. Роднините ще дойдат в неделя. И съм в чуденка какво да приготвя? newsm78
Дани според мен трябва да подхождаш с хумор на такива провокации за да разбере че не те е засегнал и да престане. Например това което е казал за образованието ти - ами тегли му една на ум и го затапи. Аз знам, че не е така, но ако това те кара да се чустваш по-добре, говори каквото искаш. Ако  го кажеш с усмивка ще го шашнеш и ще загуби дар слово сигурно. Ще види че не те обижда и в един момент просто ще спре. Иначе когато сте двамата и видиш че момента е подходящ за разговор можеш да му кажеш- Не разбираш ли че няма да ме загубиш защото в много неща съм по-напред, а защото ме тормозиш за това? Дали точно в такъв прав текст или не според случая и човека. Че сте се събрали по любов, а не образование и красота и децата ви трябва да живеят в истинско семейство, в което царят любов и разбирателство.
Бързо да се оправят болните! Praynig

# 82
Честит рожден ден на Иван на galunka83 и Веселин на sweetytweety!!!! Живи и здрави да са, много обичани, щастливи и добри деца!!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Чувствам се обидена, че в този дълъг и изчерпателен пост, моето име го няма! Crossing Arms Laughing

"Детето и ние" - авторите са Д-р Хаим Гинът, д-р Алис Гинът и д-р Х. Уолас Годард .

Колко деца имат тези автори? От любопитство питам......

Също така ми направи впечатление, че почти всички яденета са с яйчен прах  newsm78

Яйчен прах #Crazy...И аз се чудя като теб.....

Дани, Hug

МТВ, много ми е драго да те видя......Нацелувай децата!

Хубава вечер на всички! Hug

# 83
Татит, при нас беше високият албумин и левкоцитите в урината. И чак утре ще станат изследванията. Другият вариант беше да я заведа в отделението за изследвания за по-бързо, но при тази грипна епедемия предпочетох да не рискувам, още повече че тя няма никакви симптоми, нито температура, нито нищо и педиатърката също смята че може би контейнерчето не е било стерилно.
Барби, аз също давах по малко прясно мляко, но май не се хареса особено.
Цитат на: edna ot nas
Все пак когато хората се обичат и си споделят (разбирай в моя случай - вдигат си скандали), нещата се изясняват и се върви нанякъде, надявам се...
И за мен това е много важно да има комуникация. Преди години имах един обожател, който ми разказа как една от бившите му приятелки си разхвърляла белъото по пода и той какво правел каквото види хвърлял го в камината и тя после като го търсела й казвал възмутено "Откъде да знам да не съм ти обличал сутиена". Идеята му била да я научи да подрежда. Друга бивша пък много го обидила, завел я на дискотека и там се разтанцувала с нейни познатии не му обръщала внимание и той за да й отмъсти преспал с нейна приятелка и направил запис на касетофона и й го пуснал. Нужно ли е да казвам, че това беше последният път в който излязох с него. За мен това си е чист психически тормоз. Та с мъжа ми си се караме и после си се обичаме, той е по-търпелив от мен, аз съм по-избухлива, но явно нещо друго е харесал у мен та ме търпи.
Ани Такова, тази формула за бъдещия ръст на детето, спрямо този на родителите ще ми е интересно да я сметна, ако ти е удобно прати линкче.

# 84
Ето ме и мен. Повече от 24 ч ни бяха оставили без нет заради някаква локална кабелна повреда и направо изперках... Сега си наваксах 4 страници, писали сте, не е като да не сте Simple Smile
Ние се гледаме, пазим се да не се разболяваме сериозно при все, че изкарахме някаква лека форма на грипче, аз по-кофти, при Марти май спасихме положението, но и на нея й се наложи да пие Проспан. До Зинат-а не стигнахме, въпреки че педи го беше изписала за всеки случай.
Както се очаква грипна епидемия да бъде обявена и в София започвам малко да се чудя дали да идваме на общия рожден ден newsm78 Но ще видим как ще се развият събитията.
Дани, бързо раздвижване ти желая като ти свалят гипса  спокойно, като нова ще си Simple Smile
Честити празници на всички празнували!

# 85
Мерси много за пожеланията . newsm38  Честит рожден ден  на Веселин и на всички сладурковци и сладурки родени през януари bdbaloni Нека са ни здрави, весели и щастливи.

# 86
В неделя ще правим прощъпулник на Дилянка. Въодушевила съм се повече отколкото за РД. Измислила съм какви предмети ще сложа, за какво ще ги нарека. Остава само детенцето ми да не го обхване сценична треска, да се сети колко бързо може да пълзи и да саботира мероприятието Grinning

Сиси, не помня кога и къде съм гледала тази формула, може и още като бременна. Но гугъл ми подсказа http://www.kaminata.net/formula-pokazva-kakva-shte-e-visochinata … eteto-t43805.html

Лека нощ, момичета! Hug
Стискам силно палци за всички болни дечица да оздравяват бързо и на всички здрави да не се разболеят! Praynig Praynig Praynig

# 87
  • Стара Загора
Честит рожден ден на Светозар и Кристина!
Щастливо детство и много много здраве им желая!

# 88
Почерпете се за първия рожден ден на нашето слънчево момченце Светозар!!!

Честит рожден ден и на Кристина, да расте здрава, усмихната, красива и много обичана!!! Hug  Heart Eyes  newsm59

# 89
Честит рожден ден на Криси и Светозар!
Да бъдат винаги здрави, лъчезарни и щастливи деца!
Да растат умни и любознателни за гордост на мама и тати!

Tada newsm38 newsm59

Общи условия

Активация на акаунт