ЯНУАРЧЕта, Честит Първи Рожден Ден!!!!

• 32 926
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
# 601
Честит 8-ми март! 4470 Flowers Rose
Бреййй, откакто съм майка взех да го тача този празник Grinning
АниТакова, положителна енергия и от мен!
Ники, страхотен жест от щерката, много мило ми стана, сигурно е прекрасно чувството, чакам и аз това след известно време Grinning

# 602
Честит осми март и от мен!
Бъдете здрави и много обичани!

Никикол, чак на мен ми се насълзиха очите, като прочетох за жеста на твоето момиченце. Сигурно е много хубаво, да имаш голямо детенце.
Ани, много положителна енергия! Дано е оздравяло напълно детенце и повече да не ви се налага да ходите по лекари повече.

# 603
ЧЕСТИТ 8 МАРТ! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ОБИЧАНИ, ДАМИ!

# 604
  • София
Честит ви 8ми март, мили мами  Hug

nikikol, и на мен ми се насълзиха очите от жеста на твоята кукла, сега като пиша пак... Много мило момиченце си имаш, да ти е все така добросърдечна!

Мен пък ме е налегнала някаква меланхолия... Ели ми е добричка и ме гушка, та поне на нея да и се порадвам. Мъжът ми сутринта го събудих, че беше спал при нея, оправи се и излезе.. обади ми се по едно време да ми каже, че довечера щял да мине хазяинът да му дам парите за наема и толкоз... Дори не ми е честитил празника и някак не си го припознавам изобщо. Все си мисля, че децата и мъжът трябва да го отразят този празник за всяка жена... Ели спа чак до 8:15, може би това беше от нея  Rolling Eyes Дано вашите мъже ви зарадват подобаващо!

# 605
Не се ядосвай, Ири! Дано мъжете ни правят щастливи по-голяма част от дните през годината, пък този - айде, ще го отминем. На мен ми пуснаха един смс и мило ми се видя, какво пък. Ако се сети и едно цвете да домъкне - цена няма да има Simple Smile. То аз картичка с Маргарит си бях поръчала, ама нали знаем, че мъжете помнят кратко... Да не кажа, че въобще не помнят:D

# 606
  • Стара Загора
Дорде не е минал деня, да честитя празника на всички, които го празнуват!
Нека сме здрави, усмихнати и обгрижвани цяяяяла година!

Много отдавна не съм писала, но мъжа ми беше в отпуск и един компютър не ни стигаше и за двамата  Mr. Green Той откога мрънка за лаптоп, аз все "отбивам водата" но да видим до кога ще устискам Laughing
Утре съм на тържество в градината и много се вълнувам, за първи път ще гледам щерката, ще участва в сценка, стихче ще казва - едно ми е трепетно  Heart Eyes Снощи дори ме пита дали по бузата ми щяла да се търкулне една сълзичка от радост  Simple Smile Не една....като се знам каква съм ревла, ами дано успея да се държа "мъжката".

Да ви кажа Ники освен, че е мрънкало е и станал голям калпазанин. Оня ден счупи пломбата на водомера, та се обаждах - били сме за санкция и т.н но накрая се разминахме само с таксата за нови пломби  Mr. Green Още от сега почнахме да му плащаме белите  Joy

Ники, едно гуш за твоята дъщеря - много мил жест!

Айде стига толкоз, утре пак:)

# 607

Честит 8ми Март, Мами!!!

Да сте здрави и силни и да носим любов, утеха и мечти на хората около нас. Всяка жена заслужава празник, дори тези, които не вярват в него.

AniTakova - пращам колкото мога енергия. Дори , когато ти е най-тежко знай, че ще мине. Всичко минава. Рано или късно , не зацикляй около нещата , които те тормозят и те някакси се нареждат. Така се получава винаги. Simple Smile Пращам силно Simple Smile)

Малката се събуди, после ще пиша пак Simple Smile

Последна редакция: вт, 08 мар 2011, 17:07 от Azulla

# 608
ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ МИЛИ МОМИЧЕТА    bouquet ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И НАЙ- ОБИЧАНИТЕ И УВАЖАВАНИ СЪПРУГИ И МАЙКИ НА СВЕТА  Hug
Ани Такова всичко ще мине и нещата ще се случат по най- хубавия възможен начин  Praynig
Темата ще я изпишем- аз просто не мога да надвия мързела си понякога да пиша  hahaha hahaha hahaha
Сиер много се смях с твоя калпазанин  Joy
Ники страхотен жест Heart Eyes

# 609

buritu, мисленето през нощта - то по това време само черни мисли и бакии изплуват. Сигурно е заради безобразно ниското ниво на серотонина Simple Smile нямам им доверие на нощните мисли и от тях най-много тъмни кръгове да си докара човек.Почна ли да мисля посред нощ, ставам, изяждам половин шоколад и сутринта нещата ми изглеждат ако не по-хубави, то поне по-прости и без дарк отенъци Simple Smile))) Не им вярвай на среднощните мисли.

И ние сме на това дережде. Все си казвам "когато съм била най-бедна , съм била най-щастлива" Simple Smile За какво  ми е само пълно портмоне и пълни торби, когато душата живее от други неща. И нас ни налегна малко мизерия ама като си гушна мъжа и малката и дреме ми , че са ми оръфани чоропогащниците и ходя с едни дънки втора година Simple Smile те и така си ме обичат Simple Smile Така че , отсей квото може, нещо друго ще почака, нещо ще изскочи ...и така Simple Smile Не се вглъбявай в тия работи да не изпуснеш моментите с елемент на вечност, които сега са на прага ти Simple Smile щастието не иска много пари. Само малко Simple Smile

dimfand,  дано детенцето да е добре, пък Венеция няма да потъне толкова бързо Simple Smile пак ще има, здраве да е само Simple Smile

Zornichka, коя е кухнята? ако е позволено да се казва, че аз се чудя в момента.

Adelly, ееее затова трябва да ги носим на ръце майките ни. Страшна сила са Simple Smile
Нощният живот вече забравих какво е. Като изляза с колата по тъмно и съм като в друга реалност Simple Smile Даже си мислех един ден, че с това майчинство съм точно като в пубертета. Изведнъж всичко ти е ново, сменяш средата тотално, навсякъде се чустваш странно неадаптиран и като тогава всичко е заобиколено с много хормони и нови емоции Simple Smile И точно като тогава, всички ти казват колко е страхотно, а за теб има дни, в които се чустваш все едно ...ааааахааа,  още малко и ще изгърмиш на посоки. Има и страхотни дни, но като цяло - нищо не е както си си го представял ...като в пубертета Simple Smile Поне за мен е така. Липсва ми нощния живот.

# 610
Честит  8-ми март, мили мами !
Да драсна и аз 2 реда-отпразнувахме с колежките празника,баща ми гледа малката ,а за завършек ми наместиха рамото и ръката до лакъта,че тия дни бях прищипала нерв(няколко пъти та ме наместваха 3 пъти до сега)-дано съм се оправила.Хриси е със сополи и кашля уж вече поо-малко(дано се оправим скоро.За парите и ние сме зле и с кредит ама ще се връщам чак октомври(разликата иначе не е толкова голяма в парите-това ако не ме споходи тези 2 месеци щастливата вест за бебе).Предстои ни и ремонт и така.Сега сме много зле с парите(има само за хляб почти,че мъжо чака заплата,а днес чак ми подадоха заявлението за майчинство).
 Свекито не ми честитиха празника(ама и аз не го честитих и така).
Лека нощ!

# 611
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Срам ме е от колко дълго не съм писала, ама нещо не смогвам и аз, покрай новото ми тортено хоби  Mr. Green

Честит празник, момичета! Дано сме спокойни, обичани и закриляни!
За първи път в живота си имам усещането за истински празник днес. Мисля, че това е празник на майката най-вече........ Въпреки произхода му!

Никол, и аз се разчувствах от жеста на детенцето ти. Наистина са прекрасни децата. Всичко, всичко са те.........
Бурито, с две ръце подкрепям мнението на Азула -
Не им вярвай на среднощните мисли.
Азула, прекрасен пост просто.

Ири, аз се записах вече в системата, но ако имаш време и възможност, ще съм благодарна на съвети  Hug

Сиер, и аз съм голяма ревла..... Направо отсега си представям как ще хълцам на всички изяви на бебка!  Crazy Mr. Green

# 612
Ох, Татит, аз уж не съм ревла, но откакто имам децата станах  Mr. GreenМного ме разчустват тези неща  Cry
Благодаря момичета за мненията относно дъщерята. Пожелавам ви на всички в бъдещето да получавате от децата си много такива хубави и мили жестове  Hug
Днес по обяд седнахме с кумата до нас в една кръчмичка, пихме биричка......на спокойствие. Отбелязахме празника подобаващо. Синчето и той ми направи подарък. на обяд както беше заспал в 13ч стана в 17ч  Laughing Така успяхме да се видим като хората с кумата. Без мъже, деца и други домашни любимци. Mr. Green
Лека вечер, момичета.О, Сиер и моят е станал огън и жупел  #Cussing out Тази вечер пет пъти бръкна с ръце в млечната салата, захвърли и солницата вътре. като направи някоя беля и бяга калпазанина  Laughing, умираме си от смях.... Joy

# 613
Хайде и аз да помогна за изписването на темата  Mr. Green
nikikol82 , прекрасен жест  Heart Eyes Моето момиче ми поднесе 2 картички за мама направени в детската градина и нещо което пак там са правили като гердан  Flutter Аз пък взех, че го харесах и имам твърдото намерение да го нося  Heart Eyes Мъжа ми също ми подари хубави неща и отбелязахме деня с прекрасен обяд, но жестовете на децата са ...  Crazy Жори още не може милото, но поне ме целува и прегръща постоянно, а и възглавницата ми мирише винаги на него  Heart Eyes
Сиер, опасен младеж  Mr. Green Аз не съм била още на прояви на Яна в детската, но много ми се иска вече. Непременно разкажи как е минало  Wink
Azulla,   202uu
Прекрасен слънчев ден на всички желая!  Hug

# 614
Привет! Добрютро на всички и поздрав с второ за мен кафе! Събудих се рано, рано в 7ч. и си викам - всички спят, сега е момента да поизчистя, да поизмия! И като се развъртях, та блесна малко къщата. Иначе редовно си ходя върху солети, бисквити и разни подобни, а ако случайно се засиля да поизмета, често ми изчезва метлата и ми се "помага" юнашката.
Не отбелязахме 8-ми март, ама нищо де. Всъщност - изпросих си пица да ми приготви мъжът, а аз толкова я обичам, че може да кажа, че ми е било празник:). Преди пицата направихме кратка разходка, взехме хипоалергенната храна на котара и се разприказвах с една ветеринарка за неволите ми с него. Женицата ми каза, че сигурно е "алергичен" към бебето, т.е. депресиран от появата му и подозирам, че е права Grinning. Ако и това сега не помогне, го слагат на антидепресанти. Представям си - ще имам един блаженно разхождащ се из къщи котарак и "пиийс, бабо, пийс" Grinning.
Да вметна вица, ако не сте го чували:
Върви си котарак надрусан с валериан, вижда го една баба и започва:
- Ма-а-а-ац, пис, пис, пис...
Котаракът вдига ръка със стърчащи два пръста и отговаря:
- Пийс, бабо, пийс..
)
Друго няма - вън слънце, но -7 градуса, пак няма да се излиза и пак ще ни реват... Айде да се стопля, че пощуряха вкъщи тия деца!

Общи условия

Активация на акаунт