Мама Це къде се губиш?
, аз вдъхновена от теб си записах час за утре
, аз вдъхновена от теб си записах час за утре

Не съм седнала, после до МОЛ-а ходихме за малко и обратно и най- после седнах да пия едно безкофеиново кафенце
Да избиват тези зъби по- бързо, че незнам какво ще правя
Като се има предвид, че съм станала в 6:15 очаквам скоро да ми свършат батериите 
Едвам се сборваме за лъжицата, за да успея да му пробутам още няколко лъжички- иначе той умира от радост да бърка и мятка лъжицата и навсякъде да хвърчи храна. Днес го излъгах с един сухар- да си го държи с едната ръка, а аз да го храня с основното, иначе не става.
и във ФБ писах, че сутринта беше добре, пък като се събуди от следобеден сън - пак с Т. Излязохме на разходка, искаше само да стои в количката и като се прибрахме - вдигнала 39.4
Тя милата има само 4 зъба - 2 горе и 2 долу, откъде този кътник нямам идея просто
То всичко това е за добро, ама много трудно за малките им душички 

Внасят пролетно настроение и мисли 
, тази снимка за сами мами в къщи ли е??? 
При нас от сутринта една мъгла..дано се оправи, че така ми хареса да сме все навън.Ох, Нелка, дано се оправите по-бързо. Ние сме другата седмица на ваксина, а и някакви зъби излизат, на нощ ставам по няколко пъти
Иначе апетит не ни липсва.Аз на фризьор на 2 седмици ходя, че нали съм с къса коса и трябва поддръжка. Онази вечер минах малкият с машинка и сега ми е като войниче 
Не излизат в особен ред - но имам приятелка, на чието момченце също така започнаха изведнъж да му излизат кътници, а и то си имаше само по 4 зъбчета отдолу и отгоре
Явно е нормално 

Направо незнам какво е това чудо- преди си играеше сам, нито пищеше нито нищо, а сега на какво се дължи направо незнам