Хайде още малко зор да завършим ЯНУАРСКИЯ отбор тема 28

• 28 766
  • 779
  •   1
Отговори
# 420
  • Велико Търново
Ехо, тук съм, мацки!
Благодаря на всички за топлите пожелания за нашата Калинка-Малинка.

Честито на всички нови майчета, да са им живи и здрави рожбичките, да са кротки бебенца, да спинкат много и наддават добре, а вие да си карате едно щастливо и спокойно майчинство!   bouquet

На тези, дето сте 2 в 1, кураж, служба не остана! Скоро всяка от вас ще стане горда мама на малък и прекрасен бонбон!  Hug

Аз да си кажа за късното включване: Вкъщи каката и таткото са болни от грип, та ние така и не се прибрахме у дома, а сме при моите родители, докато у дома не оздравеят болните, та затова чак сега пиша. Добре сме, то при мама си ми е било винаги най-добре де  Heart Eyes. Кърмим се, спим и двете по много. Плачем от време на време, Калина - най-вероятно от леки колики, аз, щото ми е мъчно за другите две шушончета, ама ще мине и това и ще си ги гушна и тях!
Сега отивам да чета, че имам тема и половина да наваксвам.

# 421
  • Сливен
И аз искам или утре 21ви или на 22ри Crossing Arms
Хайде да раждамееееее  smile3521

# 422
  • София
Хайде да раждамееееее  smile3521

Що пък, виж кво ни е хубаво  Joy После ще ми липсва, корема ще ми е празен, а сега си е само мояяяяяя  hahaha

# 423
Хайде да раждамееееее  smile3521

Хаха violini  айде де!!
klechoo Абе и аз слушам че липсвали разни неща от бременноста. Аз моя корем го ползвам за масичка като ям пуканки за да не се просягам  Mr. Green

Да видим кой ще остане последен! Приемам залози...

Между другото тъкмо се връщаме от LIDL и си накупих пълен комплект шоколади schocoden!
Йупииии  Joy

# 424
tazi no6t malko sled 2 se rodi Martin 3.320kg 51sm
p.p.az sam tatkoto
Честитооооооо!!!!!!  Hug Hug Hug

Чопи, чакаме новини от теб!  Heart Eyes

Нощни, чакаме те и теб! Hug

Честита месечинка на всички, които съм пропуснала!   bouquet

Тонче, чакам  с нетърпение да разкажеш за твоето раждане.При кой лекар се падна, как се държаха, даваха ли бебето?

Ще ви допрочитам после, отивам да вземам Алекс от ДГ  Hug

# 425
Ку-куу!
Вече сме си у дома,от днес.Изписаха ни на 5=я ден защото се приспособяваме към живота повече от добре.
Раждането ми не се получи вагинално,защото док не пожела да поеме този риск,заради размерите на бебето.Не съжалявам.Операцията бе много успешна,възтанових се мн.бързо.Много съм доволна...и аз раждах при доктора на Нина-тита Mr. GreenКакто споделих във форума имах болки от 2часа,които продължиха до 5ч,но  бяха съвсем неболезнени.През това време ходих до Вц-3 пъти,като последния път стабилно Mr. Green...малко след това прокървих и хукнахме към родилно.по пътя болките станаха на 3 мин. но поносими дори приятни hahaha(и толкова чакани) Mr. GreenВ болницата казха,че раждането е започнало и започнаха да ми правят предоперативна подготовка.Не желаех да се оставям на непознати хора и се обадих на моя док.Човека се отзова веднага,прегледа ме,имах малко разкритие,но категорично отказа да ме чака за нормално раждане,даже се поизнерви с мен и леко ме смъмри GrinningАз се предадох.Но се оказа ,че това е било правилно решение.Възтанових се много бързо,секциото няма мнято за сравнение с първото.
с Вики сме добре.Кърмим се успешно.Младежа има голям апетит и успешно изцежда 2 хиперлактирал цици Mr. GreenБлагодаря на всички за стиснатите палци-имаше ефект. Hug
Честито на всички родили и успех на все още неродилите! Hug

# 426
Честити бебчета на Вифреш, Гали и Стела! Да са живи и здрави, много да  папкат, слушат и да ви радват!
Бързо възстановяване, момичета!

Честита месечинка на Снежи на Аз и ти!

Шана, честит рожден ден! Пожелавам ти много здраве, любов, късмет и сладко бебче!

Адис, аз мажех Изабела със судокрем, но й се появиха едни обриви, реших, че е подсечено, но лекарката ми каза, че са гъбички и ми даде един крем против гъбички и каза да я мажа със себамед, защото там няма цинк да затваря кожата. Още на втория ден й мина и сега е с чисто дупе. А судокрема, каза ако го мажа по нататък да слагам съвсем лек слой, защото е много тежък и не дава на кожата да диша.

Нощни, чопи, явно вие сте наред! Всичко да мине бързо и леко!

# 427
  • София
Здравейте  Hug
И ние сме още 2 в 1  Mr. Green Бяхме до МД и там ме прегледаха за разкритие - само 1,5см  Blush  тапата ми е паднала, предложиха ми да ме приемат в патологична, ама аз отказах. Казаха че до 24.01 ако не съм родила - да ходя да ме приемат да ме следят от близо. Тогава вече ще имам седмица преносване....

мама зайка_   Hug колко мноооого шоколадчетааа  Crazy тези са много хубави  Mr. Green

Аз и Ти честита месечинка   bouquet  bouquet  bouquet

Шана  bouquet честит рождан ден!!! Да си жива и здрава и да получиш скоро най-прекрасния подарък  Heart Eyes

# 428
ехо Simple Smile Най-после за се запиша в тая темичка, ама тия дни с бебо бяхме като скачени съдове и ми беше трудно да ви следя. Общо взето Стефан не ми беше в ръцете само когато ходихме в парка. Поне днес коликите са му една идея по-добре и даже спа на 2 пъти за по малко самичък.

Честито на всички нови мами. Да са ви живи и здрави бебоците Simple Smile

бубе, въпросите ти и на мен ми бяха на дневен ред Simple Smile
1. До кога се маже пъпчето със спирт (след като е паднало вече)? - мисля днес да спра да го мажа (до преди 2 дни кървеше по малко и за това толкова дълго го мажех)
2. Кога започвате да слагате бебчето да полежи по корем и по колко време? - слагам го за по малко по корем от 1 седмица. Педиатърката потвърди, че може вече, а и той си изправя главичката сам.
3. Какви масажчета и гимнастика правите на бебчето? - педиатърката ми показа масаж, който правя всяка вечер. Малко ми е трудно да го опиша с думи но ако някой иска мога да пробвам.
4. От каква възраст се слага бебчето на Подложката за активна гимнастика?  - още не съм го слагала. Мисля тия дни да го пробвам и ако му е интересно ще го оставям, но според мен е малък и няма да му е интересно още.

Имам и аз въпрос. Според вас възможно ли е веднага след като ми спрат лохиите да ми дойде цикъла?  newsm78 Имам наприятното чуство, че нещо подобно се е случило...

# 429
Полинезия, kakche, klechoo, pepita1973, violini, адис, Грозното Пате, cherry*, снуки - благодаря ви, момичета, от името на мъничката ми звездичка!
Тя цял ден е неспокойна, суче на 20-тина минути, държим се на ръце...  ooooh!
Ама е много сладичка! Обещавам по случая да кача снимки в албумчето!  bowuu

klechoo, с голямо закъснение да те успокоя за Водолея - зодията не е толкова страшна! Аз изживях подобен стрес със Скорпиона навремето (май съм разказвала вече  hahaha), но се оказа безпочвен. Синчето е чудесно хлапе! А водолеи сме и аз, и съпругът ми, и майка ми... Приятелки-водолейки - бол. Та да кажа, нещата, които бяха цитирани по-горе не са далеч от истината, НО има и други неща - например повишена емоционалност, невъзможност да се прикриваш, творчески пориви, изключителна контактност, общителност, обичливост, топло сърчице... Сигурна съм, че ще сте щастливи с вашите водолейчета!
Полинезия, нашият батко е израсъл в Студентски град, позната ми е и Пашева... На нея сега в новите блокове в края на Студ.град ли й е кабинета?
А, в тази връзка, от кога се каня да питам, разминавам се тука, наоколо, с майки с малки бебчета и си викам "Дали не се разминавам с някоя съфорумка?", та:
Момичета, има ли сред вас някоя, която живее в "Дианабад", да си правим компания с количките? А от "Мусагеница" има ли някоя, че там пък ще се местим след някой и друг месец, а никого не познавам?

# 430
  • София
Хайде да раждамееееее  smile3521

Хаха violini  айде де!!
klechoo Абе и аз слушам че липсвали разни неща от бременноста. Аз моя корем го ползвам за масичка като ям пуканки за да не се просягам  Mr. Green

Да видим кой ще остане последен! Приемам залози...

Между другото тъкмо се връщаме от LIDL и си накупих пълен комплект шоколади schocoden!
Йупииии  Joy

Ще се сетите вие, но вече ще е късно  Joy Леле Зайка, много шоколади, много нещо  Crazy Явно ги обичаш доста  Peace

# 431
Честити нови бебчета на всички!(не честитя по именно за да не пропусна някого)
Честити месечинки на всички мъничк ипораснали бебчета!
Нощни,хайде вече наистина ти е ред на теб!Ще стискаме палци!
А сега да дам отчет още сме 2 в 1,вчера бяхме на лекар,доки не искаше да ме гледа за разкритие,но каза че главата е слязла мн надолу и водите са започнали да намаляват,което означавало че моментът наближавал ThinkingНа записа се установиха и леки контракции,които обаче аз така и не усетих WhistlingСега в събота пак ни вика,а аз му предложих да го поканим вече да излиза бебчето,но той категорично ми каза че не иска да ги бъзара бебетата преди термин.Та май за сега това е от нас.
Накрая май ще си остана сама в темата или по скоро ще отида при февруарките,нищо лично но не ми се иска да си сменям съфорумничките ,тук си ми харесва Heart Eyes

# 432
  • ул. "Мечтание"
Мамо Зайке, и на мен са ми много любими тия шоколади!  Heart Eyes

Пате  Hug

Еления, добре си ни дошла!  Hug

Аз си поспах малко. Сега чакам мъжО да се прибира вече, нещо нямам търпение, едва ще изчакам 6 и 30 да си дойде. Blush

# 433
  • София
Момичета, моля за съвет, на малката много странно и се е напукала кожичката по крачетата, от горната страна на стъпалата ( как го обясних ), и по коремчето на три ивички, точно е като змийче, и сякаш всеки момент ще се обели. Има ли някой представа от какво може да е това? Не е зачервено, само напукано. Дайте идеи, че много се притесних  Sad

# 434
За неакащите бебета- на нас много ни помогна биогаята, днес се изакахме, не бяхме акали 4 дни.

п.с. Инфакола запича по принцип.

Общи условия

Активация на акаунт