Хайде още малко зор да завършим ЯНУАРСКИЯ отбор тема 28

• 28 773
  • 779
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Честити бебчетата на ViFresh, gali&presi и на Stella Krumova!   bouquet

Нощни, Полинезия и Роси, стискам палци всичко да мине бързо и безаварийно  fingerscrossed

Ще си остана само аз бременна май май  newsm78 Мъжът ми ме бъзика, че бременността ми ще продължи 22 месеца, като при слоновете  Joy

Аааа само да питам, знам че сме го дъвкали вече де, разкажете за тапите  Peace

# 406
НоЩни,Чопи леко и беzпроблемно Praynig
НоЩни аватара е много як, раzвесели ме    Laughing

Мерси момичета zа пожеланията ,виртуално ви черпя,ми не мога да намеря  свестни снимки  да добавя,неЩо не търся правилно Embarassed

# 407
  • София
Shanna Честит Рожден Ден и от мен! Жива и здрава да си и успешно, безболезнено раждане желая!
klechoo благодаря, подобно и на теб да ти се връща Heart Eyes Аз пък на всички мераклии, дето все любопитстват и ме пришпорват да раждам в последно време им отговарям, че ги раждам двумесечни и затова има още време, щото баткото се роди 4 200. Simple Smile А тапата на мен първият път не ми е падала, като гледам сега пак няма да ми случи.Имам една такава по плътна слуз от време на време, но не с кафеникави или кървави нишки както при някои.
Az i ti честита месечинка на Снежи! Да расте здраво, умно и весело дете! Да не би да ти се е сторил познат израза? В Студентски град е, Пашева се казва.

# 408
  • София
Цитат
Сега се сетих...имам 4 въпроса
1. До кога се маже пъпчето със спирт (след като е паднало вече)? Аз още слагам спирт, до като има секрет и корички смятам да го правя.
2. Кога започвате да слагате бебчето да полежи по корем и по колко време? Педиатърката ми каза още първия месец да започвам да го слагам по коремче и така и правя, а Виктор си вдига вече главичката, макар и доста неуверено.
3. Какви масажчета и гимнастика правите на бебчето? Още не правя, защото не знам как, ама мисля че е хубаво да се започне. Само го "пощипвам" по мускулчетата  Heart Eyes
4. От каква възраст се слага бебчето на Подложката за активна гимнастика? Точно това четох сега и в една статия пишеше, че е хубаво още първия месец да се започне.

Az i ti честита месечинка на Снежи!

И Вики много хълца, както го правише и в корема ми де и в болницата ми казаха да го слагам да посуче малко и се оправя.

# 409
  • София
Az i ti, честита месечинка   bouquet

# 410
Първия път тапата ми падна 2-3 часа преди началото на раждането. Втория път падна с водите  Peace

# 411
Честито на всички днешни мами!!!

Аз и ти, честита ви месечинка.

Шана, Честит Рожден Ден, пожелавам ти леко и бързо раждане.

И Кали хълца като за световно, и докато бях бременна също много хълцаше.

# 412
  • Сливен
Аз и Ти, честита месечинка и от мен  Hug Hug Hug
Аз искам да раждам вече Praynig

# 413
  • ул. "Мечтание"
Споко, не съм родила още!  Mr. Green Тече си по малко само тапата. Но нищо не се знае кога ще има включване.  Sunglasses До сега миткосвах навън. Така, като за последно! Видяхме се с Бенджи на по сладичко в нашата сладкарничка.  Flutter Сега хапнах и ще полегна, щото май ми се доспа.

Аз не разбрах- днес ли се сменят зодиите?

Да, днес! Вече сме във Водолей!  Peace

Топлите компреси за колики  най-добре да се слагат на гръбчето, не на коремчето. Ефекта е по-голям!  Peace

Люба, на мен кърмата ми дойде на третия ден!  Peace До преди това само по малко коластва имах.

Джорджана, освен да чакаш да се отрегулира кърмата ти нищо повече не можеш да направиш. Гледай да ограничиш цеденето.

Мамита, Полинезия, късмет! Hug

Спаси, нямаш грижи, преотстъпвам аватара на всеки в нужда!  Wink

Клечо
, споко, има още неродили!  Wink

# 414
 Здравейте и Честити бебчета на Vifresh, gali&presi, Stella Krumova! Живи и здрави да са и много да ви радват!
 Az i ti, Честита месечинка, да ти е жива и здрава малката кукла!
 Момичета имам един въпрос, от известно време по дупето има обривче, което не изчезва.  Мазахме я със судокрем, който помогна, но само в известна степен, мислим да вземем крема на Веледа и да пробваме с него, но вие може ли да препоръчате нещо ефикасно? Спомням си, че съм мазала Марти с Тридерм и веднага обрива изчезва, но не ми се иска да го ползвам, т.к. тя е още много малка, а той мисля е с кортикостероиди.

# 415
  • В две тъмни очички
Мерси за отговорите момичета!!! Радвам се ,че по  голямата част от тях се вписват и в моите виждания  Peace

адис
, аз станах вече досадна с моята сулфатиязол,ама пробвай с него. Много добре действа на кожата!

# 416
Адис, пробвай да я киснеш в тетра  Peace

# 417
  • ул. "Мечтание"
Адис, пробвай да я киснеш в тетра  Peace

Също може в лайка или невен.  Peace Ако пък я сърбят - мащерка!

# 418
Нощни стискаме палци!
Клечо и аз съм в кюпа с неродилите още хихи  Mr. Green

Аз още си стискам да родя на 22  hahaha

# 419
Благодаря на ЛЛЛ консултанта mimsat за отговора!
Честито на новите майчета! Да са им живи и здрави малките съкровища.   bouquet
На очакващите мами - скоро да гушнат дългоочакваните бебчета и леко раждане.

Общи условия

Активация на акаунт