Хайде още малко зор да завършим ЯНУАРСКИЯ отбор тема 28

• 29 040
  • 779
  •   1
Отговори
# 510
  • Пазарджик
Ноеми аз по принцип пия много вода2-3 л.на ден а сега още повече,като прибавя лактогенния чай ,сокове и мляко.Абе като влезна в тоалетната ......................

Пристигнаха ми капките Биогойа -мога ли да ги дам сега или трябва да изчакам до утре сутринта?
С пластмасова лъжичка ,нали?Преди ядене?

ще трябва да излезна да си купя сутиен,като се сетя каква мъка е с моите огромни гърди направо треска ме тресе.

# 511
  • София
Честити нови бебенца на щастливите майки!
Леко раждане на нощни, макар че вече сигурно е родила Simple Smile

За коликите досега не давах нищо. но вече много се мъчи милият и ще пробвам с Ентерокинд. Инфакол и другите симетиконови капки изобщо не мисля да ги давам. не помагаха никак при яна.

За стерилизацията не мога да помогна. нищо не стерилизирам. само първия път изварих беберона, след това залъгалката само я измивам с гореща вода. така правех и с яна. не искам да прекалявам със стерилността. гърдите ми не са стерилни, а ги лапа непрекъснато. ръцето му също, а си ги пъха в устата от време на време...

В сф няма слънце днес. ще извеждате ли бебетата си на разходка ? 

# 512
  • София, Лагера
Нощни, къде се губиш! Мислим те, само посмей да кажеш, че докато стискаме сите си палци, ти спокойно муаш пастички!  newsm29  angel008

Ноеми аз по принцип пия много вода2-3 л.на ден а сега още повече,като прибавя лактогенния чай ,сокове и мляко.Абе като влезна в тоалетната ......................
Егати стиснатите цици, тогава!  Shocked Mr. Green Hug

Тути, Биогайата я давам когато се сетя. По 5 капки. Капя ги директно в устата по време на кърмене (т.е. спирам за миг, капя, давам цица). Така се смесват с кърмата.

Стерилизирам само помпа за кърма и бурканчетата, в които я съхранявам. Залъгалки - не.

Аз също не давам на Тервел нищо за коликите, ама те не са и много силни. Също така съм леко скептична към ефекта от препаратите...  Wink

Последна редакция: пт, 21 яну 2011, 12:29 от Ноеми

# 513
  • В две тъмни очички
Антоанета , ако не те притеснява пробвай с чай от копър и анасон - аз това давам, Jorjinaaaa каза ,че също го ползва и е видяла голям ефект от него!

# 514
  • София
Здравейте  Heart Eyes

Клечо, мама зайка, Бенджи
  Hug хайде де, само ние останахме  Crazy  Нощни вече ни заряза  Mr. Green

Нощни стискам палци да мине леко и както ти искаш!!!  Praynig Praynig Praynig

Моята тапа продължава да пада, само че вече е с кафяви оттенъци, явно след проверката за разкритие вчера....

Честити рожбички на Анабела, Алтеа, Боряна  bouquet  bouquet  bouquet  да са ви много послушни  Heart Eyes

# 515
Ехаа, честито на Борянчето и Анабела
Да са живи и здрави новите ни бебоци!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

tuty много гадно миличка, аз също в началото се шашках дали и стига кърмата, защото само реве и търси да суче, но поне акаше редовно и това ме успокояваше. Аз съвет не искам да давам, ама питай консултантите верно, а и това което цедиш със сигурност не е толкова колкото бебчо изсмуква от теб. Мен и педиатърката ми вика, ъъ ти нямаш кърма, а тя ака по 6 пъти на ден, така че да си гледат работата???

# 516
  • Русе
Честити рожбички на Анабела, Алтеа, Боряна     bouquet

Нощни - очакваме включване   Hug

Аз изпратих Йоан на село и сега ще кукувам  Crazy

# 517
  • София
vall Hug да ти е здрав рожденника   bouquet

искам да раждаааам, ама няма да е днес  Joy Joy Joy

# 518
Здравейте!
Ние от нощес се обзаведохме със страшни колики, има и сега през деня. От няколко дни давам Лефакс и чай от копър на Хип , но явно не действат. Сега пратих мъжът ми да вземе Еспумизам. Кали заспива върху мен по корем, и явно когато суче от гърдата се успокоява независимо, че е нахранена.

Хайде, чакаме вести от всички които тръгнаха да раждат днес.

Вал да ти е жив и здрав рожденника.  bouquet

# 519
Бубе, от къде купувате този чай с копър и анасон. Захар слагате ли му?

# 520
  • В две тъмни очички
Антоанета , купувам от аптеката семена от копър и семена от анасон! По принцип се продава и чай от копър на ХИП, но количеството му е огромно, а срока на годност 1 година (ако не се лъжа) и е много по скъп от колкото ако си вземеш просто 2-те билки! Слагам 300 мл вода, когато заври слагам 1чаена лъжица копър и половин анасон ( че много мирише, иначе се слага 1лъжица и от него). Варя около 3-5 мин, после оставям да постой още 5-10 мин и тогава го прецеждам.Захар - никаква!!! Не подсладявам нищо!!! След всяко кърмене давам да пие, макар че малката не иска и само го бута  Tired. Ама все пак правим опити докато свикне. Това предотвратява и появата на колики. Ние все още нямаме и дано  Praynig, макар че на нас и все още ни е ранничко

# 521
Искам да честитя празника на всички лекари и акушерки които помогнаха на бял свят да се появят нашите съкровища!!!

Бубе, хич не е рано. Радвай се че нямате колики. Аз със каката не знаех какво са колики или някакви други бебешки неразположения. Но явно за това сега ще ми се разкаже играта. #Crazy

# 522
  • София
в аптеките има копър и анасон в пакетчета да си сварип ти чай. чайовете на хип са на гранулки, които се разтварят в топла вода и ги има и в някои по големи хран.магазини като била до щанда с пюретата. според мен е излишнп да се добавя захар.
аз не давам чай. и иван като кали на пепита се успокоява с гърдата. проблемът е че от това непрекъснато преяждане все повръща. не големи количества, но колкото 1-2 суп лъжици най-мнооого и колкото да му замиришат после на вкиснато и дрехите и чаршафите. омръзна ми да пера. слагам лигавник, ама нейсе...

# 523
Кали не повръща, но вече имам чувството, че зърната ми са станали огромни от сукане   #Crazy.

# 524

Клечо, мама зайка, Бенджи
  Hug хайде де, само ние останахме  Crazy  Нощни вече ни заряза  Mr. Green

ЧЕСТИТО НА Алтеа, Анабела, Боряна! Да са ви живи и здрави бебоцитее!  Heart Eyes

Ох не знам вече се отчайвам! Идвам си точно от 2 часа разходка нон стоп прибрах се понеже много ми се пишкаше  Crazy
И аз няма да съм днес! Бебо си спинка, контракции никакви.

Нощни с теб сме! И искаме снимки от мястото на събитието! 
снуки Hug дано след тапата да тръгне поне при теб!  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт