Хайде още малко зор да завършим ЯНУАРСКИЯ отбор тема 28

• 29 081
  • 779
  •   1
Отговори
# 525
Отложиха ме за другата седмица незнам за кога не е  ясно.
Само от два три дни съм спряла аспирина и докторката не ше да оперира било опасно заради кръвоизлив.
Накрая ще си родя на термин както е тръгнало. Wink
Аспирин?  Shocked За какво си го пила?
Предполагам е пила Аспирин Протект Wink заради тромбофлебия, може би.

Ноеми, то вярно не се знае, но се разочаровах.

Аз обмислям секс нападение над  мъжа. Thinking

Последна редакция: пт, 21 яну 2011, 14:25 от Бенджолина

# 526
Нощни я няма от 11 без 20  Thinking

# 527
Отложиха ме за другата седмица незнам за кога не е  ясно.
Само от два три дни съм спряла аспирина и докторката не ше да оперира било опасно заради кръвоизлив.
Накрая ще си родя на термин както е тръгнало. Wink
Аспирин?  Shocked За какво си го пила?
Предполагам е пила Аспирин Протект Wink заради тромбофлебия, може би.

Ноеми, то вярно не се знае, но се разочаровах.

П.П.Забелязахте ли колко много бебета имаме на 1-ва страница, цели 10104 Crazy

Супер, значи знаем кой ще пусне новата тема - Бенджито  smile3521

# 528
Бебеш, щото много забелязвам ли?  Mr. Green

Аз мога да я пусна, само после не знам как ги слагате всички тези мигащи и святкащи украшения.

# 529
Бебеш, щото много забелязвам ли?  Mr. Green

Аз мога да я пусна, само после не знам как ги слагате всички тези мигащи и святкащи украшения.
Ми и без това си нямш работа по цял ден, аз ще ти обясня за мигащите неща  Wink

# 530
  • София, Лагера

smile3521 newsm18

(после да разкажеш какво беше това, че някои сме забравили  Embarassed ooooh!)

# 531
Исам да ви питам, има ли капки против колики, които да се дават само , ако има колики, на момента.. Инфакол не ми се дава. КОЛИФ , как се приемат/

Точно колифа според мен няма да ти помогне - поне на мен ми казаха, че действа с натрупване. При нас започна да действа след няколко приема, примерно на втория ден (или поне аз си втълпих че подейства, може и случайно да е било облекчаването на коликите на малкия). Иначе се дава по 4 капки смесени с малко кърма преди хранене до 7 пъти дневно. Гадното е ако храниш с АМ, защото тогава трябва да се изчака 1/2 час след смесването на млякото с капките и чак тогава да се даде на бебо.

Аз лично вече се отказах да се боря с коликите с лекарства - имам 6 различни вида капки и голям ефект не съм видяла от тях. Помага ни само гуякане, люлеене и сукане до припадък (мой припадък, тва малкото умора няма като става въпрос да ми смуче гърдите)

Абе, родилите мацки, на някоя от вас спряха ли и вече лохиите. При мен зачезнаха за някой друг ден, точно колкото да започна да предкусва завръщане на сексуалния ми живот, ама после пак почнаха  #Cussing out

# 532
  • Сливен
Аз обмислям секс нападение над  мъжа. Thinking[/quote]
Аз вече правих smile3521 smile3508, и оня ден и вчера, не бях правила секс от 7мия месец, ама на, никакви признаци за раждане Thinking

# 533
  • В две тъмни очички
Аз обмислям секс нападение над  мъжа. Thinking

smile3521 newsm18

(после да разкажеш какво беше това, че някои сме забравили  Embarassed ooooh!)

ДАаааа и аз искам да си припомняяя  Crazy

Мишел, при мен лохиите бяха първите 2 дена яко теч , после 2-3 дена нормален теч и сега от 2 - 3 дена почти никакви! Днес обаче пак се засилиха! Явно е вярно това,че намаляват и се засилват неравномерно!

Абе, на мен никой не ми отговори!!! На кой ден след раждането ви паднаха шевовете?

# 534

Бубе, аз не знам моите дали са паднали, но вече почти не ги усещам,а по-рано много ми опъваха и дразнеха.

# 535
Аз обмислям секс нападение над  мъжа. Thinking

smile3521 newsm18

(после да разкажеш какво беше това, че някои сме забравили  Embarassed ooooh!)

ДАаааа и аз искам да си припомняяя  Crazy

Мишел, при мен лохиите бяха първите 2 дена яко теч , после 2-3 дена нормален теч и сега от 2 - 3 дена почти никакви! Днес обаче пак се засилиха! Явно е вярно това,че намаляват и се засилват неравномерно!

Абе, на мен никой не ми отговори!!! На кой ден след раждането ви паднаха шевовете?

Първия шев още в болницата, втория на 4тия ден вкъщи  Peace Другите 2 не съм ги видяла кога...

# 536
Ами Бубе, на мен външните ми паднаха всичките до 10-тия ден, а вътрешните още падат (много имам  Mr. Green)

Антоанета, аз в чая от копър слагам и една супена лъжица 10% разтвор глюкоза, че много й беше силна жълтеницата ама и Ели не го пие много много, но колики няма  Naughty

# 537

smile3521 newsm18

(после да разкажеш какво беше това, че някои сме забравили  Embarassed ooooh!)
Ами то и аз много, много не помня вече Blush, че ми е наложил вето.
Мъже  Crossing Arms

Бебеш, оки ще пусна, ама ако случайно тръгна да раждам, ще ме извините  Whistling

# 538
За чай протия колики-Кърмещите може вие да го пиете- то си отива в кърмата. И така със сигурност бебето  поема успокоявашите елементи.
За шевовете- Единият падна няколко часа след раждането  Tired Вторият-на втория ден.

Да питам тези, които вече са били на разходка с бебоците-Колко минути/часа ви беше първото излизане?
АКо е хубаво времето планирам вече излизане с бебетата, но като се знам каква съм хаймана, мога и по мръкнало да сие прибера...та да си сверя часовника  Embarassed

# 539
.

Последна редакция: пт, 21 яну 2011, 14:35 от МииМаа

Общи условия

Активация на акаунт